Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  All All All 160,752,266.00 1,090 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Federata Shqipetare e qitjes (3535) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 11,006 2014-12-24 2014-12-29 5510112162014 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit 1011216, fed qitjes tat pages gjyqtarie
  Federata e Shahut (3535) EURO OFFICE Tirane 10,000 2014-12-28 2014-12-29 7210112192014 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit 1011219, FED pages gjyqtarie urdh 594/1 dt 24.12.2014 up 4 dt 23.12.2014 pv 26.12.2014 ft 125828715 dt 24.12.2014 fh 4 dt 24.12.2014
  Federata e Shahut (3535) BOIKEN VERLI Tirane 10,000 2014-12-28 2014-12-29 7110112192014 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit 1011219, FED shahut rip kompj. up 3 dt 23.12.2014 pv 26.12.2014 ft 332 dt 24.12.2014 s 05089332
  Federata e Shahut (3535) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Tirane 22,500 2014-12-24 2014-12-26 6210112192014 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit 1011219, FED shahut pages gjyqtar. bord 24.12.2014 urdh 594 dt 24.12.2014
  Federata Shqipetare e Gjimnastikes (3535) VODAFONE ALBANIA Tirane 4,310 2014-12-24 2014-12-26 10410112102014 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit 1011210, federata e gjimnastikes,pagese telefon nentor 2014 fature seri nr 1236311147 dt 1.12.2014 klienti 21337109647 dt 02.01.2014, klienti nr 21337109617
  Federata Shqiptare Taekwendo Word (WTF) KADRI PENGILI/1 Tirane 33,000 2014-12-24 2014-12-26 2310112302014 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit 1011230 Fed Taekwondo bl canta sportive up 13 dt 16.12.2014 vl perf 17.12.2014 anullim 17.12.2014 up 14 dt 19.12.2014 pv f 6 dt 19.12.2014 ft 2dt 19.12.2014 s 1109847 fh 10 dt 19.12.2014
  Federata e Shahut (3535) BANKA E TIRANES Tirane 19,800 2014-12-24 2014-12-26 6310112192014 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit 1011219, FED shahut pages pjesmarrje mb kryesie urdh 594 dt 24.12.2014 bord 24.12.2014
  Federata Shqipetare e qitjes (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 67,500 2014-12-24 2014-12-26 5610112162014 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit 1011216, fed qitjes trajtim ushqim urdh 24.12.2014 bord 24.12.2014
  Federata Shqiptare Taekwendo Word (WTF) PHOENIX + Tirane 6,600 2014-12-24 2014-12-26 2410112302014 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit 1011230 Fed Taekwondo l kartolina vend 9.12.2014 up 15 dt 9.12.2014 pv f5 dt 22.12.2014 ft 609 dt 22.12.2014 s 18234330 fh 11 dt 22.12.2014
  Federata Shqipetare e Mundjes (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 22,500 2014-12-24 2014-12-26 10510112142014 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit 1011214 FED MUNDJES honorare gjyqtaresh urdh 97 dt 24.12.2014 bord 24.12.2014 vend 6 dt 28.5.2014
  Federata e Shahut (3535) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 31,200 2014-12-24 2014-12-26 6110112192014 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit 1011219, FED shahut tat pages pjesmarrje mb kryesie urdh 594 dt 24.12.2014 bord 24.12.2014
  Federata e Karatese (3535) KOMUNA E PARISIT Tirane 9,986 2014-12-24 2014-12-26 4910112202014 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit 604 FEDERATA KARATESE bl meter pastr up 6 dt 22.12.2014 pv f5 dt 23.12.2014 ft 973 dt 23.12.2014 s 13302973 fh 3 dt 23.12.2014
  Federata e Shahut (3535) BANKA KOMBETARE E GREQISE Tirane 2,700 2014-12-24 2014-12-26 6410112192014 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit 1011219, FED shahut pages gjyqtar. bord 24.12.2014 urdh 594 dt 24.12.2014
  Bashkia Sarande (3731) KLUBI I FUTBOLLIT BUTRINTI Sarande 200,000 2014-12-24 2014-12-24 64721380012014 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit TRANSFERTE PER KLUBIN E FUTBOLLIT NGA BASHKIA
  Federata Shqipetare e Peshngritjes (3535) "ABCOM" Tirane 2,800 2014-12-23 2014-12-24 9610112092014 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit 1011209,FED PESHENGRITJES lik shp interneti ft 1207977683 DT 31.10.14 kodi 39237
  Federata Shqiptare Sportit per të gjithë RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 13,500 2014-12-23 2014-12-24 1510112292014 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit Federat. Shqipt.Sporti per te gjithe paga "Java Europiane "urdh 589 dt 18.12.20141 bord 23.12.2014
  Federata Shqiptare Sportit per të gjithë BANKA E TIRANES Tirane 4,500 2014-12-23 2014-12-24 1710112292014 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit Federat. Shqipt.Sporti per te gjithe paga "Java Europiane "urdh 589 dt 18.12.20141 bord 23.12.2014
  Federata Shqipetare e Peshngritjes (3535) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 3,210 2014-12-23 2014-12-24 9810112092014 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit 1011209,FED PESHENGRITJES tat pages gjyqtaresh urdh 22.12.2014 ord 22.12.2014
  Federata Shqipetare e qitjes (3535) BANKA CREDINS Tirane 239,529 2014-12-23 2014-12-24 5410112162014 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit 1011216, fed qitjes transfert per bl kompl qitje urdh 23.12.2014 up 4 dt 11.12.2014 ftes 11.12.2014fat ofert 26.11.2014 fat proform 032619 1706 euro kursi 140.4 lek Walter Germany neue Strage 87 iban DE65630500000021089024 Sparkasse ULM
  Federata Shqipetare e Basketbollit (3535) BANKA CREDINS Tirane 9,000 2014-12-23 2014-12-24 6210112132014 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit 1011213, FED BASKETB tarifa gjykimi arbitra bord 22.12.2014 grnat 2014 urdh 136 dt 11.11.2014