Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  All All All 160,752,266.00 1,090 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Federata Shqipetare e Basketbollit (3535) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 101,500 2014-12-23 2014-12-23 6310112132014 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit 1011213, FED BASKETB t tat arifa gjykimi arbitra bord 22.12.2014 grnat 2014 urdh 136 dt 11.11.2014
  Federata Shqiptare Sportit per të gjithë RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 27,000 2014-12-22 2014-12-23 1210112292014 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit Federat. Shqipt.Sporti per te gjithe pages lik konfer Shoqeria ne levizje bord 22.12.2014 urdh 558 dt 20.11.2014 vend 2 dt 29.9.2014
  Federata Shqipetare e Mundjes (3535) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 1,000 2014-12-23 2014-12-23 10510112142014 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit 1011214 FED MUNDJES tat pages sherb uesh 96 dt 22.12.2014 bord 22.12.2014 vend 6 dt 28.5.2014
  Federata e Pingpong (3535) GJELOSH PALI Tirane 78,600 2014-12-19 2014-12-23 3110112212014 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit Federata Pingpongut shp akomodimi urdh 18.12.2014 vend 16.11.2014 akt marev 28.12.2013 ft 33 dt 13.12.2014 s 16722183
  Federata Shqipetare e Notit (3535) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 17,740 2014-12-19 2014-12-23 7010112082014 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit 1011208, FED E NOTIT tat shperbl per rekorde urdh 109 dt 16.12.2014 bord 19.12.2014
  Federata Shqiptare Dancit Sportiv (3535) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 3,000 2014-12-19 2014-12-23 610112272014 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit 1011227, fed dancit sportiv tat pages trajner vend 23.5.2014 urdh 19.12.2014 bord 19.12.2014
  Federata e Shahut (3535) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 11,250 2014-12-19 2014-12-23 5810112192014 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit 1011219, FED shahut tatpages gjyqtar. bord 19.12.2014 urdh 586 dt 17.12.2014
  Federata Shqipetare e Atletikes (3535) BANKA CREDINS Tirane 267,336 2014-12-22 2014-12-23 13610112112014 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit 1011211, FED ATLETIKES paradhenie dieta j vendit urdh 17dt 22.12.2014 vend 5 dt 27.06.2014 autor 122 dt 22.12.2014 188 euro kursi 142.2 lek ftesa 5.6.2014
  Federata Shqipetare e Notit (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 16,740 2014-12-19 2014-12-23 6610112082014 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit 1011208, FED E NOTIT shperbl per rekorde urdh 109 dt 16.12.2014 bord 19.12.2014
  Federata Shqipetare e Mundjes (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 22,500 2014-12-22 2014-12-23 10210112142014 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit 1011214 FED MUNDJES pages trajneresh urdh 95 dt 22.12.2014 bord 22.12.2014 vend 6 dt 28.5.14 vend 7/1 dt 23.9.2014
  Federata Shqiptare Sportit per të gjithë ENXHI TAIPI(L41601040A) Tirane 90,000 2014-12-19 2014-12-23 610112292014 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit Federat. Shqipt.Sporti per te gjithe pages qera salle urdh 2.12.2014 585 dt 17.12.2014 up ftes 5.12.2014 vl perf 5.12.2014 njf 5.12.2014 ft 75 dt 10.12.2014 s 7288275
  Federata Shqipetare e Notit (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 75,960 2014-12-19 2014-12-23 6710112082014 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit 1011208, FED E NOTIT pahes p me kontr shperbl per rekorde urdh 110dt 16.12.2014 bord 19.12.2014 urdh 109 dt 16.12.2014 bord 19.12.2014
  Federata e Shahut (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 101,250 2014-12-19 2014-12-23 5710112192014 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit 1011219, FED shahut pages gjyqtar. bord 19.12.2014 urdh 586 dt 17.12.2014
  Federata Shqiptare Sportit per të gjithë RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 27,000 2014-12-22 2014-12-23 0810112292014 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit Federat. Shqipt.Sporti per te gjithe pages kordinator aktiv urdh 587 dt 18.12.2014 bord 22.12.2014
  Federata Shqiptare Tenisit (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 69,900 2014-12-19 2014-12-23 4101122820141 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit Federata Shqiptare Tenisit pages rimb shp urdh 4.12.2014 bord 15.12.2014
  Federata Shqiptare Tenisit (3535) BANKA CREDINS Tirane 58,176 2014-12-19 2014-12-23 6101122820141 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit Federata Shqiptare Tenisit pages gjyqtaresh urdh6. dt 15.12..2014 ord 19.12.2014
  Federata Shqiptare Dancit Sportiv (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 27,000 2014-12-19 2014-12-23 510112272014 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit 1011227, fed dancit sportiv , pages trajner vend 23.5.2014 urdh 19.12.2014 bord 19.12.2014
  Federata Shqipetare e Basketbollit (3535) ALBTELEKOM SH.A. Tirane 21,465 2014-12-23 2014-12-23 6510112132014 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit 1011213, FED BASKETB tel m janar- korrik 2014 klienti 310001730348
  Federata Shqipetare e Mundjes (3535) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 2,500 2014-12-22 2014-12-23 10410112142014 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit 1011214 FED MUNDJES tat pages trajn
  Federata Shqiptare Sportit per të gjithë Sektori i tatimeve te tjera Tirane 3,000 2014-12-22 2014-12-23 1110112292014 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit Federat. Shqipt.Sporti per te gjithe tat pages kordinator aktiv urdh 587 dt 18.12.2014 bord 22.12.2014