Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  All All All 160,752,266.00 1,090 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Federata e Shahut (3535) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 2,700 2014-12-23 2014-12-24 5610112192014 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit 1011219, FED shahu tat paga gjyqrtaresh urdh 586 dt 17.12.2014 bord 19.12.2014
  Federata e Shahut (3535) BANKA KOMBETARE E GREQISE Tirane 24,300 2014-12-23 2014-12-24 5510112192014 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit 1011219, FED shahu paga gjyqrtaresh urdh 586 dt 17.12.2014 bord 19.12.2014
  Federata Shqiptare Sportit per të gjithë KEMINET Tirane 11,999 2014-12-23 2014-12-24 1910112292014 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit Federat. Shqipt.Sporti per te gjithe k Host /Dom Weside up 4 dt 15.12.2014 vl perf 17.12.2014 ft 562 dt 18.12.2014 s 12254362 urdh 592 dt 22.12.2014
  Federata Shqipetare e Peshngritjes (3535) BANKA CREDINS Tirane 28,890 2014-12-23 2014-12-24 9710112092014 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit 1011209,FED PESHENGRITJES lik pages gjyqtaresh urdh 22.12.2014 ord 22.12.2014
  Federata Shqiptare Sportit per të gjithë Sektori i tatimeve te tjera Tirane 4,000 2014-12-23 2014-12-24 1810112292014 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit Federat. Shqipt.Sporti per te gjithe paga "Java Europiane "urdh 589 dt 18.12.20141 bord 23.12.2014 tat
  Federata Shqipetare e Basketbollit (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 904,500 2014-12-23 2014-12-24 6110112132014 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit 1011213, FED BASKETB tarifa gjykimi arbitra bord 22.12.2014 grnat 2014 urdh 136 dt 11.11.2014
  Federata Shqiptare Sportit per të gjithë Sektori i tatimeve te tjera Tirane 4,000 2014-12-23 2014-12-24 1410112292014 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit Federat. Shqipt.Sporti per te gjithe tatpages grup organiz. aktivit" Me ne jo obez " urdh 588 dt 18.12.2014 bord 23.12.2014
  Federata Shqipetare e Basketbollit (3535) QENDRA SPORTIVE Tirane 84,000 2014-12-23 2014-12-24 6410112132014 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit 1011213, FED BASKETB. qera salle ft 995 dt 16.12.2014 s 13751995 f 994 dt 16.12.2014 s 13751994 kontr 359 dt 5.12.2014 11.12.2014
  Federata Shqiptare Sportit per të gjithë INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Tirane 18,000 2014-12-23 2014-12-24 1610112292014 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit Federat. Shqipt.Sporti per te gjithe paga "Java Europiane "urdh 589 dt 18.12.20141 bord 23.12.2014
  Federata e Alpinizmit (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 23,014 2014-12-23 2014-12-24 5610112182014 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit 1011218, FED ALPINIZMIT edieta urdh 16.12.2014 bord 22.12.2014
  Federata Shqipetare e Boksit (3535) EURO OFFICE Tirane 7,000 2014-12-23 2014-12-24 9910112062014 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit 1011206 FED E BOKSIT bl boje printeri up 10 dt 18.12.2014 pv f4 dt 18.12.2014 ft 125828593 dt 19.12.2014 fh 4 dt 19.12.2014
  Federata Shqipetare e Mundjes (3535) AUTORITETI KOMUNIK.ELEKTRONIK.E POSTARE Tirane 5,000 2014-12-23 2014-12-24 8710112142014 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit 1011214 FED MUNDJES regj Domein ft 90 dt 18.11.2014 s 12522330 urdh 90 dt 25.11.2014
  Federata Shqiptare Sportit per të gjithë RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 36,000 2014-12-23 2014-12-24 1310112292014 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit Federat. Shqipt.Sporti per te gjithe pages grup organiz. aktivit" Me ne jo obez " urdh 588 dt 18.12.2014 bord 23.12.2014
  Federata Shqipetare e Notit (3535) BANKA EMPORIKI - SHQIPERI SH.A Tirane 16,740 2014-12-19 2014-12-23 6910112082014 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit 1011208, FED E NOTIT shperbl per rekorde urdh 109 dt 16.12.2014 bord 19.12.2014
  Federata Shqiptare Tenisit (3535) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 19,064 2014-12-19 2014-12-23 7101122820141 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit Federata Shqiptare Tenisit r tat
  Federata Shqiptare Sportit per të gjithë Sektori i tatimeve te tjera Tirane 3,000 2014-12-22 2014-12-23 0910112292014 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit Federat. Shqipt.Sporti per te gjithe tat pages kordinator aktiv urdh 587 dt 18.12.2014 bord 22.12.2014
  Federata Shqipetare e Notit (3535) PRO CREDIT BANK Tirane 50,220 2014-12-19 2014-12-23 6810112082014 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit 1011208, FED E NOTIT shperbl per rekorde urdh 109 dt 16.12.2014 bord 19.12.2014
  Federata Shqiptare Tenisit (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 113,400 2014-12-19 2014-12-23 5101122820141 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit Federata Shqiptare Tenisit pages gjyqtaresh urdh 4.5.6. dt 15.12..2014 ord 19.12.2014
  Federata Shqipetare e Mundjes (3535) BANKA E TIRANES Tirane 9,000 2014-12-22 2014-12-23 10310112142014 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit 1011214 FED MUNDJES pages sherb uesh 96 dt 22.12.2014 bord 22.12.2014 vend 6 dt 28.5.2014
  Federata Shqiptare Sportit per të gjithë BANKA E TIRANES Tirane 27,000 2014-12-22 2014-12-23 1010112292014 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit Federat. Shqipt.Sporti per te gjithe pages kordinator aktiv urdh 587 dt 18.12.2014 bord 22.12.2014