Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  All All All 160,752,266.00 1,090 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Federata Shqipetare e Ciklizmit (3535) ALBTELEKOM SH.A. Tirane 4,850 2014-12-16 2014-12-17 5210112122014 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit Federata Ciklizmit telef m nentor 2014 klienti 110000015867
  Federata Shqipetare e Notit (3535) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 21,606 2014-12-16 2014-12-17 6410112082014 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit 1011208, FED E NOTIT sig shoq m nentor 2014
  Federata Shqipetare e Peshngritjes (3535) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 38,680 2014-12-16 2014-12-17 9210112092014 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit 1011209,FED PESHENGRITJES sig sho m nento 2014
  Federata Shqipetare e Boksit (3535) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 37,508 2014-12-16 2014-12-17 9510112062014 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit 1011206 FED E BOKSIT sig shoq m nentor 2014
  Federata Shqipetare e Peshngritjes (3535) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 10,223 2014-12-16 2014-12-17 9310112092014 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit 1011209,FED PESHENGRITJES tat page m nento 2014
  Federata Shqipetare e Mundjes (3535) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 38,758 2014-12-17 2014-12-17 10010112142014 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit 1011214 FED MUNDJES sig shoq m nentor 2014
  Federata e Pingpong (3535) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 5,655 2014-12-16 2014-12-17 3010112212014 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit Federata Pingpongut tat page m nentor 2014
  Federata Shqipetare e Boksit (3535) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 117,350 2014-12-16 2014-12-17 8410112062014 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit 1011206 FED E BOKSIT tat ne burim
  Federata Shqipetare e Notit (3535) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 6,167 2014-12-16 2014-12-17 6510112082014 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit 1011208, FED E NOTIT tat page m nentor 2014
  Federata Shqipetare e Gjimnastikes (3535) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 21,762 2014-12-16 2014-12-17 8810112102014 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit 1011210 Federata e Gjimnastikes sig shoq m nentor 2014
  Federata Shqipetare e Boksit (3535) ALBTELEKOM SH.A. Tirane 3,660 2014-12-15 2014-12-17 8910112062014 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit 1011206 FED E BOKSIT pagese telefoni ft 31.11.14, seri 718922542 klienti 310001727272
  Federata Shqipetare e Boksit (3535) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 9,677 2014-12-16 2014-12-17 9610112062014 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit 1011206 FED E BOKSIT tat paga m nentor 2014
  Federata Shqipetare e Volejbollit (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 42,125 2014-12-15 2014-12-16 12910112072014 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit 1011207, FED VOLEJBl pages arbitra bord 15.12.2014 ksmpion. 28.5.2014 vend 1 dt 25.5.14 urdh 15.12.20141
  Federata Shqipetare e Gjimnastikes (3535) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 6,240 2014-12-16 2014-12-16 8910112102014 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit 1011210 Federata e Gjimnastikes tat page m memtor 2014
  Federata Shqipetare e Volejbollit (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 18,326 2014-12-15 2014-12-16 12710112072014 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit 1011207, FED VOLEJBlpages arbitra bord 13.12.2014 ksmpion. 28.5.2014 vend 1 dt 25.5.14
  Federata Shqiptare Taekwendo Word (WTF) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 2,000 2014-12-16 2014-12-16 2110112302014 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit 1011230 Fed Taekwondo tat p[ages sportist i mire urdh 11.12.2014 vend 9.12.2014 bord 12.12.2014
  Federata Shqipetare e Volejbollit (3535) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 3,610 2014-12-15 2014-12-16 13210112072014 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit 1011207, FED VOLEJBl tat pages arbitra bord 15.12.2014 ksmpion. 28.5.2014 vend 1 dt 25.5.14 urdh 15.12.20141
  Federata Shqipetare e Volejbollit (3535) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 4,500 2014-12-15 2014-12-16 13010112072014 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit 1011207, FED VOLEJBl tat pages arbitra bord 15.12.2014 ksmpion. 28.5.2014 vend 1 dt 25.5.14 urdh 15.12.20141
  Federata Shqiptare Tenisit (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 185,780 2014-12-16 2014-12-16 3101122820141 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit Federata Shqiptare Tenisit rimb shp Kupa DADIs urdh 4.1.2014 pv 17.11.2014 bord15.12.2014rd 15.12.2014
  Federata Shqipetare e qitjes (3535) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 11,228 2014-12-15 2014-12-16 5310112162014 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit 1011216 Fed Qitjes tat page m nentor 2014 p