Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  All All All 160,752,266.00 1,090 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Federata Shqipetare e Volejbollit (3535) UJESJELLES KANALIZIME TIRANE (J62005002O) Tirane 120 2014-12-15 2014-12-16 12410112072014 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit 1011207, FED VOLEJB, fature uji nentor 2014 kontrate 1409-147314-1-1
  Federata Shqipetare e qitjes (3535) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 40,839 2014-12-15 2014-12-16 5210112162014 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit 1011216 Fed Qitjes sig shoq m nentor 2014 p
  Federata e Alpinizmit (3535) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 6,350 2014-12-15 2014-12-16 510112182014 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit 1011218, FED ALPINIZMIT tat page m nrntor 2014
  Federata Shqipetare e Volejbollit (3535) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 8,250 2014-12-15 2014-12-16 12610112072014 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit 1011207, FED VOLEJBl tat pages arbitra bord 15.12.2014 ksmpion. 28.5.2014 vend 1 dt 25.5.14 urdh 15.12.20141
  Federata e Alpinizmit (3535) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 24,645 2014-12-15 2014-12-16 5410112182014 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit 1011218, FED ALPINIZMIT sig shoq m nentor 2014
  Federata e Pingpong (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 5,400 2014-12-11 2014-12-15 2710112212014 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit Federata Pingpongut lik gjyqtari bord11.12.2014urdh 273.10.02014 vend 23.10.2014
  Federata Shqipetare e Volejbollit (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 89,900 2014-12-15 2014-12-15 12510112072014 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit 1011207, FED VOLEJBlik pages arbitra bord 13.12.2014 vend 1 dt 20.4.2014 urdh 12.12.2014
  Federata Shqiptare Dancit Sportiv (3535) BANKA CREDINS Tirane 170,000 2014-12-11 2014-12-15 410112272014 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit 1011227, fed dancit sportiv , paradheie WDSF WORLD OPEN ALBANIA, vkdrejt 23.05.14, urdher tit 05.06.14, liste pagese10.12.2014
  Federata Shqipetare e Ciklizmit (3535) MAJLINDA DEMOLLARI Tirane 134,400 2014-12-11 2014-12-15 5010112122014 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit Federata Ciklizmit pages sherb noteriale pv emergj 5.5.2014 kontr 5.5.14 ft 262 dt 5.5.14 s 14715814
  Federata Shqipetare e Volejbollit (3535) QENDRA SPORTIVE Tirane 48,000 2014-12-15 2014-12-15 12210112072014 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit 1011207, FED VOLEJBlik qera salle ft 347 dt 24.11.14 s 13751975 kontr347 dt 28.5.2014 vend 1 dt 25.5.14
  Federata Shqipetare e qitjes (3535) BANKA CREDINS Tirane 4,750 2014-12-11 2014-12-15 4910112162014 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit 1011216, fed qitjes pages dieta gjyqtarie urdh 26.11.2014 bord 11.12.2014
  Federata Shqipetare e Ciklizmit (3535) BANKA CREDINS Tirane 85,990 2014-12-11 2014-12-15 4910112122014 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit Federata Ciklizmit pages gjyqtar.traineresh mak shoqeerimi etj urdh 189 dt 9.12.2014 190 dt 9.12.2014 bord 11.12.2014
  Federata Shqipetare e Volejbollit (3535) ALBANIAN CONSORTIUM SH.A Tirane 2,419,200 2014-12-12 2014-12-15 12110112072014 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit 1011207, FED VOLEJB.akomodim Ekipi Kampionati Volejbollit Femra up 29.7.2011 pv 29.7.2011 fat 6029 dt 29.7.2014 seri 88346029 urdh 11.12.2014 progr 13-17/07/2011
  Federata Shqipetare e qitjes (3535) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Tirane 3,560 2014-12-11 2014-12-15 4810112162014 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit 1011216, fed qitjes pages dieta urdh 1.12.2014 bord 11.12.2014
  Federata Shqipetare e qitjes (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 48,900 2014-12-11 2014-12-15 5010112162014 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit 1011216, fed qitjes pages shperblim dieta urdh 26.11.2014 bord 11.12.2014
  Federata e Pingpong (3535) ERVIN SADIKU Tirane 83,880 2014-12-11 2014-12-15 2810112212014 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit Federata Pingpongut l uniforma up 1 dt 1.12.2014 ftes 1.12.2014 vl perf 2.12.2014 njf 2.12.2014 ft 45 dt 4.12.2014 s 16690796 fh 2 dt 4.12.2014
  Federata Shqipetare e Volejbollit (3535) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 1,310 2014-12-15 2014-12-15 12810112072014 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit 1011207, FED VOLEJBl tat pages arbitra bord 13.12.2014 ksmpion. 28.5.2014 vend 1 dt 25.5.14
  K.O.K Shqiptar (3535) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 20,274 2014-12-15 2014-12-15 3510112232014 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit K.O.K.SH- 1011223 tat paga m nentor 2014
  Federata Shqipetare e Volejbollit (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 1,800 2014-12-11 2014-12-15 11610112072014 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit 1011207, FED VOLEJB pages gjyqtaresh bord 11.12.2014 vend 1 dt 20.4.2014 urdh 10.12.2014
  K.O.K Shqiptar (3535) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 74,729 2014-12-15 2014-12-15 3610112232014 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit K.O.K.SH- 1011223 sig shoq m nentor 2014