Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  All All All 160,752,266.00 1,090 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Federata Shqipetare e Volejbollit (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 248,244 2014-12-12 2014-12-15 11910112072014 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit 1011207, FED VOLEJBlik paaes arbitra kamp. komb. 2012-2013 bord 12.12.2014 vend 1 dt 20.4.2014 urdh 12.12.2014
  Federata Shqipetare e Atletikes (3535) BANKA CREDINS Tirane 35,525 2014-12-11 2014-12-15 13410112112014 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit 1011211, FED ATLETIKES paradhenie dieta j vendit urdh 16dt 11.12.2014 vend 6 dt 03.10.2014 autor 119 dt 11.12.2014 250euro kursi 142.1 lek
  Federata Shqipetare e Ciklizmit (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 164,085 2014-12-11 2014-12-15 4810112122014 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit Federata Ciklizmit pages traineresh mak shoqeerimi etj urdh 9.12.2014 akt marev 25.6.2014 90 dt 5.10.2014 191 dt 11.12.2014 bord 11.12.2014
  Federata Shqipetare e qitjes (3535) ALBTELEKOM SH.A. Tirane 3,497 2014-12-11 2014-12-12 4610112162014 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit 1011216, fed qitjes pagese tel nentor 2014 klienti nr 310001698903 dt 30.11.2014
  Federata Shqipetare e Volejbollit (3535) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 19,350 2014-12-12 2014-12-12 12010112072014 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit 1011207, FED VOLEJB lik tat pages arbitra kamp. komb. 2012-2013 bord 12.12.2014 vend 1 dt 20.4.2014 urdh 12.12.2014
  Federata e Karatese (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 65,046 2014-12-10 2014-12-11 4410112202014 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit 604 FEDERATA KARATESE paradh dieta urdh 9.12.2014 vend 14.11.2014 bord 10.12.2014
  Federata Shqipetare e Volejbollit (3535) QENDRA SPORTIVE Tirane 69,000 2014-12-09 2014-12-11 10910112072014 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit 1011207, FED VOLEJBlik qera sale ft 384 dt 26.5.14 s 13801384 ft 23.9.2014 s 13801466 kontr 281 dt 23.9.2014 vend 1 dt 25.5.14
  Federata Shqipetare e Basketbollit (3535) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 41,314 2014-12-10 2014-12-11 5910112132014 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit 1011213, FED BASKETB sig shoq m nentor 2014
  Federata Shqipetare e Atletikes (3535) ALBTELEKOM SH.A. Tirane 4,700 2014-12-11 2014-12-11 13310112112014 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit 1011211, FED ATLETIKES telefon m nentor 2014 klienti 310001692478 dt 30.11.2014
  Bashkia Vore (3535) KLUBI I FUTBOLLIT VORA Tirane 1,500,000 2014-12-10 2014-12-11 26021650012014 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit Bashkia Vore lik Klubit Futb VORA vend K B nr 5 dt 30.01.2013,mirat KB vore 2014,urdher kryet 238dt 05.12..2014
  Federata Shqiptare Taekwendo Word (WTF) DHIMITRAQ KOSTA Tirane 13,999 2014-12-10 2014-12-11 1410112302014 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit 1011230 Fed Taekwondo shtypje regullore up 12 dt 1.12.2014 ftes 2.12.2014 njf 2.12.2014 ft 86 dt 4.12.2014 s 001833 fh 9 dt 4.12.2014
  Federata Shqipetare e Basketbollit (3535) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 11,451 2014-12-10 2014-12-11 6010112132014 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit 1011213, FED BASKETB tat pages m nentor 2014
  Federata Shqipetare e Atletikes (3535) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 43,240 2014-12-11 2014-12-11 13610112112014 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit 1011211, FED ATLETIKES sig shoq m nentor2014
  Federata Shqiptare Taekwendo Word (WTF) BANKA CREDINS Tirane 2,700 2014-12-10 2014-12-11 1710112302014 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit 1011230 Fed Taekwondo pages gjyqtaresh urdh 2.12.2014 bord 5.12.2014
  Federata Shqiptare Judos (3535) BANKA CREDINS Tirane 8,100 2014-12-10 2014-12-11 3510112252014 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit 1011225 FED JUDOS lik pages gjyqtarie urdh 9.12.2014 bord 10.12.2014
  Federata Shqipetare e Mundjes (3535) MESUT KARATAS Tirane 7,500 2014-12-05 2014-12-11 9610112142014 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit 1011214 FED MUNDJES bl pllakat mirenjohje up 17 dt 23.11.2014 pv f5 dt 24.11.2014 ft259 dt 30 .11.2014 s 11191452fh 17 dt30.11.2014
  Federata Shqiptare Taekwendo Word (WTF) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 2,600 2014-12-10 2014-12-11 1810112302014 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit 1011230 Fed Taekwondo tat pages gjyqtaresh urdh 2.12.2014 bord 5.12.2014
  Federata Shqipetare e Volejbollit (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 120,237 2014-12-10 2014-12-11 11310112072014 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit 1011207, FED VOLEJB pages gjyqtaresh bord 10.12.2014 vend 1 dt 20.4.2014 urdh 10.12.2014
  Federata Shqipetare e Volejbollit (3535) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 11,450 2014-12-10 2014-12-11 11510112072014 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit 1011207, FED VOLEJB tat pages gjyqtaresh
  Federata Shqipetare e Atletikes (3535) BANKA CREDINS Tirane 251,517 2014-12-11 2014-12-11 12410112112014 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit 1011211, FED ATLETIKES paradhenie dieta j vendit urdh 15dt 11.12.2014 vend 5 dt 27.6.2014 autor118 dt 11.12.2014 1770 euro kursi 142.1 lek