Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  All All All 160,752,266.00 1,090 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Federata Shqiptare Taekwendo Word (WTF) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 5,400 2014-12-10 2014-12-11 1610112302014 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit 1011230 Fed Taekwondo pages gjyqtaresh urdh 2.12.2014 bord 5.12.2014
  Federata Shqipetare e Volejbollit (3535) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 9,220 2014-12-10 2014-12-11 11410112072014 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit 1011207, FED VOLEJB tat pages gjyqtaresh
  Federata Shqiptare Taekwendo Word (WTF) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 15,300 2014-12-10 2014-12-11 1510112302014 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit 1011230 Fed Taekwondo pages gjyqtaresh urdh 2.12.2014 bord 5.12.2014
  Federata Shqiptare Judos (3535) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 7,900 2014-12-10 2014-12-11 3610112252014 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit 1011225 FED JUDOS tat lik pages gjyqtarie urdh 9.12.2014 bord 10.12.2014
  Federata Shqipetare e Atletikes (3535) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 12,347 2014-12-11 2014-12-11 13510112112014 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit 1011211, FED ATLETIKES tat page m nentor2014
  Federata Shqipetare e Volejbollit (3535) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 200 2014-12-11 2014-12-11 11710112072014 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit 1011207, FED VOLEJB tat pages gjyqtaresh bord 11.12.2014 vend 1 dt 20.4.2014 urdh 10.12.2014
  Federata Shqiptare Judos (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 9,000 2014-12-10 2014-12-11 3410112252014 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit 1011225 FED JUDOS lik sportist i mire urdh 9.12.2014 ord 10.12.2014
  Federata Shqiptare Judos (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 54,000 2014-12-10 2014-12-11 3310112252014 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit 1011225 FED JUDOS lik gjyqtaresh urdh 9.12.2014 bord 10.12.2014
  Bashkia Kruje (0716) KLUBI SPORTIV KASTRIOTI Kruje 150,000 2014-12-09 2014-12-10 91821230012014 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit sa lik transferte per klubin sportiv kastrioti sipas vkb nr 9 dt 13.3.2014
  Federata Shqipetare e Volejbollit (3535) "ABCOM" Tirane 7,823 2014-12-09 2014-12-10 10810112072014 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit 1011207, FED VOLEJB shp telef nentor ft 118195884 dt 2.12.2014 kontr 26218
  Federata Shqipetare e Volejbollit (3535) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 4,500 2014-12-09 2014-12-10 11210112072014 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit 1011207, FED VOLEJB tat pages arbitra bord 9.12.2014 kalend Kupa e Republikest 28.5.2014 vend 1 dt 20.4.14
  Federata Shqipetare e Volejbollit (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 42,300 2014-12-09 2014-12-10 10610112072014 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit 1011207, FED VOLEJB pages arbitra bord 9.12.2014 kalend 70 vjetorit 28.5.2014 vend 1 dt 20.4.14
  Federata Shqipetare e Mundjes (3535) KADRI PENGILI/1 Tirane 5,000 2014-12-05 2014-12-10 9910112142014 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit 1011214 FED MUNDJES bl kuoa up 12 dt 21.10.2014 pn f5 dt 22.10.2014 ft 06 dt 24.10.2014 s 1114530 fh 12 dt 24.11.2014
  Federata Shqipetare e Mundjes (3535) REDIN ZYLFO Tirane 9,000 2014-12-05 2014-12-10 9710112142014 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit 1011214 FED MUNDJES bl medalje up 15 dt 22.10.2014 pn f5 dt 22.10.2014 ft 48 dt 14.11.2014 s 00002248 fh 15 dt 14.11.2014
  Federata Shqipetare e Volejbollit (3535) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 4,700 2014-12-09 2014-12-10 10710112072014 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit 1011207, FED VOLEJB tat pages arbitra bord 9.12.2014 kalend 70 vjetorit 28.5.2014 vend 1 dt 20.4.14
  Federata Shqipetare e Mundjes (3535) KADRI PENGILI/1 Tirane 9,000 2014-12-05 2014-12-10 10110112142014 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit 1011214 FED MUNDJES l kupa up 15 dt 9.11.2014 pv f5 dt 10.11.2014 ft 8 dt 12 .11.2014 s 1109825 fh 15 dt 12.11.2014
  Federata Shqipetare e Mundjes (3535) MESUT KARATAS Tirane 9,300 2014-12-05 2014-12-10 9510112142014 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit 1011214 FED MUNDJES bl pllakat mirenjohje up 14 dt 22.10.2014 pv f5 dt 23.10.2014 ft236 dt 24 .10.2014 s 11191429 fh 14 dt 24.10.2014
  Federata Shqipetare e Volejbollit (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 40,500 2014-12-09 2014-12-10 11110112072014 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit 1011207, FED VOLEJB pages arbitra bord 9.12.2014 kalend Kupa e Republikest 28.5.2014 vend 1 dt 20.4.14
  Federata Shqipetare e Volejbollit (3535) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 11,024 2014-12-09 2014-12-09 10510112072014 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit 1011207, FED VOLEJB, PAGAT tat page m nentor2014
  Federata Shqipetare e Volejbollit (3535) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 40,399 2014-12-09 2014-12-09 10310112072014 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit 1011207, FED VOLEJB, PAGAT sig shoq m nentor2014