Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  All All All 160,752,266.00 1,090 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Federata Shqipetare e Gjimnastikes (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 69,480 2014-12-16 2014-12-19 9010112102014 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit 1011210 Federata e Gjimnastikes pages sherb trajn urdh 12.12.2014 bord 12.12.2014 v 1 dt 26.5.2014
  Federata Shqiptare Tenisit (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 253,680 2014-12-15 2014-12-19 1101122820141 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit Federata Shqiptare Tenisit rimb shp Kupa DADIs urdh 4.1.2014 pv 17.11.2014 bord 15.12.2014
  Federata Shqipetare e Ciklizmit (3535) KOMUNA E PARISIT Tirane 9,962 2014-12-16 2014-12-19 5110112122014 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit Federata Ciklizmit bl mater pastr up 1 dt 2.12.2014 pv bl vogla2.12.2014 ft 941 dt 2.12.2014 s 13302941 fh 5 dt 2.12.2014
  Federata Shqipetare e Boksit (3535) S A V A TO U R S Tirane 35,000 2014-12-17 2014-12-19 9810112062014 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit 1011206 FED E BOKSIT shp transpo ekipi urdh 39 dt 13.11.2014 up 8 dt 30.10.2014 ftes 30.10.014 up 9 dt 2.11.2014 ftes 2.11.2014 pv f6 4.11.2014 ft 54 dt 6.11.2014 s 17747054
  Federata Shqiptare Taekwendo Word (WTF) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 53,895 2014-12-16 2014-12-19 2210112302014 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit 1011230 Fed Taekwondo pages licensimi aktivitet nderkomb llog 2530680358 WTF International Foundation urdh 11.12.2014 vend 9.12.2014 ft 1525 dt 11.12.2014 406.88 $ kursi 115.5 lek
  Federata Shqipetare e Volejbollit (3535) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 900 2014-12-18 2014-12-19 13510112072014 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit 1011207, FED VOLEJB tat pages arbitra bord 18.12.2014 kamp 2014-2015 vend 1 dt 20.4.2014 urdh 18.12.2014
  Agjensia e Sherbimeve te Sportit (3535) GOLDEN EAGLE Tirane 445,267 2014-12-17 2014-12-19 14910112052014 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit 1011205, A.SH.SPORTEVE shp akomodimi urdh 584 dt 17.12.2014 ft 221917 dt 9.12.2014 s 74172916
  Federata Shqipetare e Boksit (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 33,000 2014-12-15 2014-12-19 8210112062014 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit 1011206 FED E BOKSIT dieta br vend bord 12.12.2014 urdh 49 dt 9.12.2014
  Federata Shqipetare e Ciklizmit (3535) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 5,725 2014-12-18 2014-12-19 55101121220141 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit Federata Ciklizmit tat paga m nentor 2014
  Federata e Shahut (3535) BANKA CREDINS Tirane 10,800 2014-12-18 2014-12-19 5310112192014 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit 1011219, FED shahut paga me kontr m nentor 2014 urdh 586 dt 17.12.2014 kontr 30.11.2014 bord 18.12.2014
  Federata e Karatese (3535) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 36,453 2014-12-17 2014-12-18 4710112202014 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit 604 FEDERATA KARATESE sig shoq m nentor 2014
  Federata Shqipetare e Boksit (3535) POSTA SHQIPTARE SH.A Tirane 588 2014-12-17 2014-12-18 9010112062014 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit 1011206 FED E BOKSIT shp poste ft 4670 dt 26.11.2014 s 16482947
  Federata Shqipetare e Peshngritjes (3535) POSTA SHQIPTARE SH.A Tirane 324 2014-12-16 2014-12-18 9510112092014 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit 1011209,FED PESHENGRITJES shp poste ft 4648 dt 26.1102014 s 16482925
  Federata Shqipetare e Mundjes (3535) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 10,296 2014-12-17 2014-12-18 9910112142014 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit 1011214 FED MUNDJES tat page m nentor 2014
  Federata Shqipetare e Ciklizmit (3535) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 20,655 2014-12-17 2014-12-18 54101121220141 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit Federata Ciklizmit tat paga m nentor 2014
  Federata e Karatese (3535) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 9,185 2014-12-17 2014-12-18 4810112202014 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit 604 FEDERATA KARATESE tatpage m nentor 2014
  Federata e Pingpong (3535) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 20,507 2014-12-16 2014-12-17 2910112212014 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit Federata Pingpongut sig shoq m nentor 2014
  Federata Shqipetare e Peshngritjes (3535) "ABCOM" Tirane 4,020 2014-12-16 2014-12-17 9410112092014 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit 1011209,FED PESHENGRITJES lik shp interneti ft 118196213 DT 3.12.14
  Federata e Shahut (3535) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 22,513 2014-12-16 2014-12-17 4910112192014 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit 1011219, FED shahut sig shoq m nentor 2014
  Federata e Shahut (3535) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 6,590 2014-12-16 2014-12-17 5010112192014 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit 1011219, FED shahut tat paga m nentor 2014