Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  All All All 577,850,788.00 799 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Aparati i Ministrise se Turizmit dhe Mjedisit (3535)/ ish Ministria e Mjedisit Pyjeve dhe Administrimit te Ujrave (3535) ALPHA BANK -- ALBANIA Tirane 21,487 2014-12-24 2014-12-29 88510260012014 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT Min Mjedisit vendim gjyqi dieta sh 12.11.2014 lp 22.12.2014
  Bashkia Kamez (3535) GJELBERIMI 2000 Tirane 456,000 2014-12-24 2014-12-26 11021660012014 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT Nd. Blerje peme up.61 dt.17.11.14 fo.18.11.14 njof. fit20.11.14 urdh. marrje dorez.63 dt.20.11.14 ft.69 dt.20.11.14 seria 13164932 fh.31 dt.20.11.14
  Aparati Ministrise se Drejtesise (3535) STEVLA Tirane 14,196 2014-12-24 2014-12-26 64110140012014 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT MINISTRIA E DREJTESISE Kancelari,misioni Euralius,shkresa nr 8968 dt 02.12.2014 fat nr 106 dt 18.11.2014 sr 87079688
  PIU Ndertimi i Portit te Peshkimit Durres (3535) SH. A. UJESJELLES KANALIZIME DURRES Tirane 225,000 2014-12-26 2014-12-26 9310059162014 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT 1005916,Porti peshkimit Durres, kosto lokale +TVSH m/nentor per rjetin U.K.. Durres ,tarife pike lidhje per Portin e RI te Peshkimit u-pagese dt 24.12.2014
  PIU Menaxhimi i Pastrimit te Zonave Bregdetare (3535) (0000) AGIM KADIU Tirane 8,660 2014-12-23 2014-12-24 24210940202014 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT PMI Zona Bregdetare mirmbajtje automjeti VKM 225 20.03.2013 fat 117 s 6454898
  Aparati i Ministrise se Energjisë dhe Industrisë (3535) 2R-CONSTRUCTION Tirane 4,016,600 2014-12-23 2014-12-24 84610930012014 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT 231 MEI T.V.SH "Alterenergy",urdher nr 419 dt 09.12.2014,fat nr 5 DT 21.11.2014,seri 41178876,kontrate nr 3048/9
  PIU Menaxhimi i Pastrimit te Zonave Bregdetare (3535) (0000) AGIM KADIU Tirane 360 2014-12-23 2014-12-24 24310940202014 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT PMI Zona Bregdetare mirmbajtje automjeti VKM 225 20.03.2013 fat 120 s 6454895
  PIU Menaxhimi i Pastrimit te Zonave Bregdetare (3535) (0000) ARBEN MEKSI Tirane 10,000 2014-12-23 2014-12-24 24110940202014 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT PMI Zona Bregdetare qera zyre dhjetor 2014 VKM 225 20.03.2013 urdher 22.12.2014 fat 9 s 83727810
  Aparati i Ministrise se Energjisë dhe Industrisë (3535) BAHAS Tirane 4,016,600 2014-12-23 2014-12-24 84510930012014 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT 231 MEI T.V.SH "Alterenergy",urdher nr 4811 dt 09.12.2014,fat nr 41dt 05.11.2014,seri 71928985,kerkese per rimbursim dt 03.12.2014kontrate nr 3048/9 dt 25.06.2014
  Aparati i Ministrise se Turizmit dhe Mjedisit (3535)/ ish Ministria e Mjedisit Pyjeve dhe Administrimit te Ujrave (3535) "TAULANT" SHPK Tirane 33,334 2014-12-23 2014-12-24 81610260012014 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT MIN MJDEDISIT pag tvsh sh 18.9.2014 fat 11.12.2014 sh 15.12.2014
  PIU Menaxhimi i Pastrimit te Zonave Bregdetare (3535) (0000) "ABCOM" Tirane 822 2014-12-23 2014-12-24 24410940202014 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT PMI Zona Bregdetare internet nentor 2014 VKM 225 20.03.2013 fat 118196140
  Ministria e Integrimit (3535) SINTEZA CO Tirane 2,174,718 2014-12-24 2014-12-24 50110780012014 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT MINISTRIA E INTEGRIMIT Blerje paisje kompjuterike, up.2/4 dt.23.04.2014 njof. fit.2/7 dt.21.07.2014 fat.1808 dt.06.10.2014 seria13681508 kont.1426/3 dt.04.09.2014 fh. nr.32 dt.04.11.2014
  Aparati i Ministrise se Turizmit dhe Mjedisit (3535)/ ish Ministria e Mjedisit Pyjeve dhe Administrimit te Ujrave (3535) SHOQ.BURIM. NATYR. PYJEVE TREBISHT Tirane 174,467 2014-12-23 2014-12-24 87610260012014 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT MIN MJDEDISITshp k 17.9.2014 fat 20.1114sh 15.7.2014
  Qendra Kulturore Tirana (3535) TEATER TV STUDIO Tirane 154,595 2014-12-19 2014-12-23 18421011512014 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT 2101151 Qendra kulturore 5% GARANCI PAJISJE NDRICIMI UP 358 DT 15.09.09 KONT NE VAZH 428 DT 18.11.09 PV MARRJE NE DORZ 16.12.14
  Qendra spitalore universitare "Nene Tereza" (3535) TOWER Tirane 97,400 2014-12-19 2014-12-23 3413110130492014 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT QSUT MBIKQ RIKO NEUROLOGJI KO 4429/4 DT 21.08.13 FAT 14 SR 12830314 DT 14.05.14
  PIU Menaxhimi i Pastrimit te Zonave Bregdetare (3535) (0000) AGBES CONSTRUKSION Tirane 4,730,800 2014-12-19 2014-12-23 23710940202014 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT PMI Zona Bregdetare tvsh Landfilli Bajkaj urdher 18.12.2014 situac.nr 2 kont 663 14.06.2013 fat 12 14870912
  Agjensia Telegrafike Shqiptare (3535) REAL - COM Tirane 153,480 2014-12-22 2014-12-23 28310310012014 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT 602, ATSH-ja INSTALIM ANTIZJARR, ,UP 30 D 21/11/14,NJF 2/12/14,FAT 305 D 11/12/14 S 09529755,FH 21 D 11/12/14
  Aparati i Ministrise se Turizmit dhe Mjedisit (3535)/ ish Ministria e Mjedisit Pyjeve dhe Administrimit te Ujrave (3535) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 112,000 2014-12-22 2014-12-23 58610260012014 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT Min Mjedisit tatim
  Komuna Berzhide (3535) ALB GUARDIA Tirane 178,560 2014-12-19 2014-12-23 15827960012014 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT Komuna Berzhite Sherbim ruajtje , kont ne vazhdim 363 dt.21.03.2014 fat.777 dt.17.12.2014 seria 19385218pv. marrje dorezim 17.12.2014
  PIU Menaxhimi i Pastrimit te Zonave Bregdetare (3535) (0000) AGBES CONSTRUKSION Tirane 811,821 2014-12-19 2014-12-23 23910940202014 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT PMI Zona Bregdetare tvsh Landfilli Bajkaj urdher 18.12.2014 situac.nr 2 kont 663 14.06.2013 fat 15 14870915