Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  All All All 577,850,788.00 799 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Aparati i Ministrise se Turizmit dhe Mjedisit (3535)/ ish Ministria e Mjedisit Pyjeve dhe Administrimit te Ujrave (3535) BANKA CREDINS Tirane 101,732 2014-11-06 2014-11-07 53410260012014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale MIN MJEDISIT kosta lokale vkm 17.4.2014 lp 5.11.2014
  PIU Ndertimi i Portit te Peshkimit Durres (3535) "SSX" Tirane 2,000 2014-11-07 2014-11-07 7410059162014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale 1005916,Porti peshkimit Durres, TVSH ( rojet civile ) kontrate ne vazhdim dt 06.01.2014., urdh. pagese dt 06.11.2014 fat tatim. nr 235dt 31.10..2014 seri 16799877
  Ministria e Integrimit (3535) BANKA CREDINS Tirane 101,569 2014-11-06 2014-11-07 43710780012014 Uje MINISTRIA E INTEGRIMIT paga per Darjen Kastrati F.b.financimi paga tetor 2014 urdh.142 dt.28.10.2014 bordero tetor 14 autorizim 03.11.2014 kont.nr prot.664/2 dt01.10.2014
  Ministria e Integrimit (3535) BANKA CREDINS Tirane 89,693 2014-11-06 2014-11-07 43810780012014 Ilaçe dhe materiale mjeksore MINISTRIA E INTEGRIMIT paga per Eduina Ymeri tetor 2014 F.B.financ. urdher 142 dt.28.10.2014 bordero tetor 2014 autorizim 03.11.2014 kont.prot.664/3 dt.01.10.2014
  Ministria e Integrimit (3535) BANKA CREDINS Tirane 112,522 2014-11-06 2014-11-07 43610780012014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale MINISTRIA E INTEGRIMIT paga per Andi Cekaj tetor 2014 bordero urdher 142 dt.28.10.2014 autorizim 03.11.2014 kont.nr.prot.664/1 dt.01.10.2014
  Aparati i Ministrise se Turizmit dhe Mjedisit (3535)/ ish Ministria e Mjedisit Pyjeve dhe Administrimit te Ujrave (3535) BANKA CREDINS Tirane 408,600 2014-11-06 2014-11-07 54310260012014 Sherbime telefonike MIN MJEDISIT honorare sh min 2.9.2014 akt marrveshje 9.5.2012 kont 2.9.2014 lp 6.11.2014
  PIU Ndertimi i Portit te Peshkimit Durres (3535) INSTITUTI I MODELIMEVE NE BIZNES Tirane 980 2014-11-07 2014-11-07 7510059162014 Udhetim i brendshem 1005916,Porti peshkimit Durres, TVSH (sherbim ne prog ALPHA) , urdh. pagese dt 06.11.2014 fat tatim. nr 807 Dt 03.11..2014 seri 16310507
  PIU Menaxhimi i Pastrimit te Zonave Bregdetare (3535) (0000) AGBES CONSTRUKSION Tirane 2,043,406 2014-11-04 2014-11-06 19010940202014 Subvencion per te nxitur punesimin (Paga) PMI Zona Bregdetare tvsh Landfilli i Bajkaj loti 2 sit 1 fat 03 22.10.2014 s 14870903 kon va 663 14.06.2013 ref CW/ICB/.3.B.01.02 urdher 03.11.2014
  PIU Menaxhimi i Pastrimit te Zonave Bregdetare (3535) (0000) ALBTELEKOM SH.A. Tirane 3,254 2014-11-05 2014-11-05 19210940202014 Te tjera transferime korrente PMI Zona Bregdetare shp telefoni shtator 2014 fat 718602266 urdher lik 04.11.2014 VKM 225 20.03.2014
  PIU Menaxhimi i Pastrimit te Zonave Bregdetare (3535) (0000) "ABCOM" Tirane 903 2014-11-05 2014-11-05 19110940202014 Sherbime telefonike PMI Zona Bregdetare shp telefoni shtator 2014 fat 118194638 klienti 20205 urdher lik 04.11.2014 VKM 225 20.03.2014
  PIU Menaxhimi i Pastrimit te Zonave Bregdetare (3535) (0000) VEGA Tirane 2,725,756 2014-11-04 2014-11-04 18910940202014 Paga baze PMI Zona Bregdetare tvsh situac.nr 1 punime civile te mbetura te portit Sarande urdher 03.11.2014 kont ref CW/B.2.d/1 ,517/1 06.06.2014 urdher 03.11.2014 fat 36 s 061622186 miratim i BB 23.05.2014 nj fit 517 04.06.2014
  PIU Menaxhimi i Pastrimit te Zonave Bregdetare (3535) (0000) AGBES CONSTRUKSION Tirane 1,634,725 2014-10-29 2014-10-30 18410940202014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna PMI Zona Bregdetare kosto lokale punime Lndfilli Bajkaj loti 2 up 530 04.10.2014 kont 663 14.06.2013 ref CW/ICB/B.3.B.01.02 urdher 29.10.2014 sit nr 1
  Qendra e fomimit profesiona Tirane nr.1 (3535) ZENIT - 06 Tirane 24,000 2014-10-30 2014-10-30 6610250382014 Shpenzimet e siguracionit te mjeteve te transportit 1025038 DRFPPNR.projektim up 23.9.2014 fo 25.9.2014 fat 3.10.2014 s 03783131
  PIU i finacimeve te IDB - ujesjellesave (3535) (0000) ARAB CONSULTING ENGINEERS MOHARRAM-BAKHO Tirane 411,402 2014-10-29 2014-10-30 7010069032014 Shtese page per punonjesit qe rregullohen me akte te veçanta Piu i Bankes Islamike kosto sherbim konsul.kont va 25.11.2010 urdher 29.09.2014 fat 25 s 05873275
  PIU Ndertimi i Portit te Peshkimit Durres (3535) C.C.S. Tirane 3,250 2014-10-28 2014-10-29 6910059162014 Shtese page per funksionin 1005916,Porti peshkimit Durres, pagese tvsh per riparim kompjuteri,urdher pagese dt 24.10.2014,fat nr 945 seri 18199945 dt 23.10.2014
  PIU Ndertimi i Portit te Peshkimit Durres (3535) PROJEK. NDERT.TE PORTIT TE PESHK.DURRES Tirane 728,000 2014-10-28 2014-10-29 7410059162014 Posta dhe sherbimi korrier 1005916,Porti peshkimit Durres, Kosto lokale,transferim fondi ne BKT,per pagesen 10%tatim ardhurash ,mbeshtetur ne shkresen e Min Financ nr 5216/3 dt 04.10.2002, Shkrese titullari nr prot 61 dt 27.10.14--6,595.44 usd per fat.nr 010port,
  Aparati i Ministrise për Evropën dhe Punët e Jashtme (3535)/ish Aparati Ministrise se Puneve te Jashtme (3535) INFOSOFT SYSTEM Tirane 276,691 2014-10-24 2014-10-27 48310150012014 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim MIN E JASHTME FOTOKOPJE AUTORIM 2/15 DT 04.08.2014 KONT 288/2 DT 01.09.14 FAT 80768895 DT 13.100.14 FH 17 DT 14.10.2014
  Aparati i Ministrise se Turizmit dhe Mjedisit (3535)/ ish Ministria e Mjedisit Pyjeve dhe Administrimit te Ujrave (3535) BANKA CREDINS Tirane 3,545,600 2014-10-27 2014-10-27 51110260012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve 231 MIN MJEdisit kosto lokale sit shp 10.10.2014 akt marrveshje B/ vkm 319 dt 9.5.2012 $32000 me kurs 110.8 sh min medisi dt 27.10.2014
  Bashkia Tirana (3535) MEGATEK Tirane 294,500 2014-10-23 2014-10-24 91921010012014 Shpenzime per qiramarrje ambjentesh Bashkia Tiraneblerje sete velsash up 22 dt 23.04.13 pv 13.06.2013 fat 109152294 dt 17.06.13 fh 26 dt 17.06.13
  Aparati Ministrise se Punes (3535) U.N.D.P. Tirane 233,330 2014-10-24 2014-10-24 53910250012014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per kualifikimin - Shtese page per largesi nga qendra e banimit - Shtese page per pune jashte orarit - Shtese page per vjetersi ne pune 1025001 MIN PUNES TVSH E RIMBURSUAR SHKRESA 3MARRVESHJE 30.09.2014