Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  All All All 577,850,788.00 799 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Aparati i Ministrise se Turizmit dhe Mjedisit (3535)/ ish Ministria e Mjedisit Pyjeve dhe Administrimit te Ujrave (3535) SHOQ.PERDOR.BURIME NATYRORE SLLOVE Tirane 1,132,205 2014-12-12 2014-12-15 71010260012014 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT MIN MJDEDISIT PUNIME ME KOM sllove k 4.4.11 sh 2.12.2014 sh 10.12.2014
  Aparati i Ministrise se Turizmit dhe Mjedisit (3535)/ ish Ministria e Mjedisit Pyjeve dhe Administrimit te Ujrave (3535) SHOQ.E BUR.NATYR.TE PYJEVE KOM.MAQELLARE Tirane 361,158 2014-12-12 2014-12-15 70310260012014 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT Min Mjedisit kosto k 3.307 fat 01.08.10 sh min fin 2.12.14
  Aparati i Ministrise se Turizmit dhe Mjedisit (3535)/ ish Ministria e Mjedisit Pyjeve dhe Administrimit te Ujrave (3535) BEKIMI Tirane 288,798 2014-12-12 2014-12-15 69910260012014 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT Min Mjedisit kosto + tvsh k k 15.8.11 sh min fin 2.12.2014 sh 10.12.2014 fat 2.2.2012
  Aparati i Ministrise se Turizmit dhe Mjedisit (3535)/ ish Ministria e Mjedisit Pyjeve dhe Administrimit te Ujrave (3535) MBROJTJA MIRMB.PYJ.KULL. Tirane 129,786 2014-12-12 2014-12-15 70710260012014 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT Min Mjedisit kosto kosto k 01.04.11 sh min fin 2.12.2014 sh m 10.12.2014 fat 26.5.11
  Aparati i Ministrise se Turizmit dhe Mjedisit (3535)/ ish Ministria e Mjedisit Pyjeve dhe Administrimit te Ujrave (3535) EKO-DIBER Tirane 392,810 2014-12-12 2014-12-15 69810260012014 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT Min Mjedisit kosto + tvsh k 01.09.2014 sh 2.12.2014 sh min mjed 10.12.2014 fat 31.10.11
  Komuna Kutalli (0202) SOTIRAQ BIZHOTI Berat 170,000 2014-12-11 2014-12-12 26023030012014 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT Komuna Kutalli per Sotiraq Bizhoti pemtari 2303001
  Aparati i Ministrise se Turizmit dhe Mjedisit (3535)/ ish Ministria e Mjedisit Pyjeve dhe Administrimit te Ujrave (3535) SHOQ.PYJE KULLOTA F.BULQIZ Tirane 168,263 2014-12-12 2014-12-12 70510260012014 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT Min Mjedisit kosto k 1.4.2010 fat 10.7.2011 sh min fin 2.12.2014 sh min mjed 10.12.2014
  Aparati i Ministrise se Turizmit dhe Mjedisit (3535)/ ish Ministria e Mjedisit Pyjeve dhe Administrimit te Ujrave (3535) SHOQATA PYJE KULLOTA Tirane 461,020 2014-12-12 2014-12-12 71310260012014 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT MIN MJDEDISIT punime kom Tomin akt marr 17.12.09 k8.10.2011 sh min fin 2.12.2014 sh min mjed 10.12.2014 fat 18.6.2011
  Aparati i Ministrise se Turizmit dhe Mjedisit (3535)/ ish Ministria e Mjedisit Pyjeve dhe Administrimit te Ujrave (3535) SHOQATA E PERDORIMIT TE PYJEVE DHE KULLOTAVE ,KOMUNA OSTREN Tirane 110,009 2014-12-12 2014-12-12 70910260012014 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT MIN MJDEDISIT kosto punime ostren k 3.3.11 sh min fin 2.12.2014 sh min mjed 10.12.2014 fat 6.2.2011
  Aparati i Ministrise se Turizmit dhe Mjedisit (3535)/ ish Ministria e Mjedisit Pyjeve dhe Administrimit te Ujrave (3535) SHOQATA PERDORIMIT TE PYJEVE E KULLOTAVE Tirane 224,748 2014-12-12 2014-12-12 71110260012014 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT MIN MJDEDISIT kosto punime Kthell k 20.11.2009 sh min fin 2.12.2014 sh min mjed 10.12.14 fat 24.10.11
  Aparati i Ministrise se Turizmit dhe Mjedisit (3535)/ ish Ministria e Mjedisit Pyjeve dhe Administrimit te Ujrave (3535) SHOQATA E PERDORUESVE TE PYLLIT Tirane 164,993 2014-12-12 2014-12-12 70010260012014 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT MIN MJDEDISIT PUNIME kosto ME kom Zejmen k 20.4.09 ,sh min fin 2.12.2014 sh min mjed 10.12.2014 fat 13.10.2011
  PIU Menaxhimi i Pastrimit te Zonave Bregdetare (3535) (0000) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Tirane 19,580 2014-12-11 2014-12-12 22710940202014 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT PMI Zona Bregdetare paga stafi VKM 225 20.03.2013 urdher 10.12.2014
  Aparati i Ministrise se Turizmit dhe Mjedisit (3535)/ ish Ministria e Mjedisit Pyjeve dhe Administrimit te Ujrave (3535) SHOQATA PYJE E KULLOTAVE Tirane 305,197 2014-12-12 2014-12-12 70510260012014 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT Min Mjedisit kosto k 14.4.10 sh min fin 2.12.2014 sh mjed 10.12.2014 fat 20.4.11
  PIU Ndertimi i Portit te Peshkimit Durres (3535) ALBTELEKOM SH.A. Tirane 1,287 2014-12-12 2014-12-12 9010059162014 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT 1005916,Porti peshkimit Durres, TVSH Telefon albtelecom, nentor 2014,lik tvsh e fatures seri 718901899 dt 30.11.2014,,Nr klienti 31000172723,Kontrat ne vazhdim dt 07.11.2013, Nr tel 2253345/6.
  PIU Menaxhimi i Pastrimit te Zonave Bregdetare (3535) (0000) ARBEN MEKSI Tirane 20,000 2014-12-11 2014-12-12 22910940202014 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT PMI Zona Bregdetare qera VKM 225 20.03.2013 urdher 10.12.2014 fat 8 s 83727809
  Agjensia Telegrafike Shqiptare (3535) PROQUAL Tirane 981,600 2014-12-11 2014-12-12 26510310012014 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT 231,ATSH autoveture autoriz lidh kon 476 d 14/8/14,kon 493 d 1/9/14,fat 287 d 1/12/14 s 12754899,fh 18 d 1/12/14
  PIU i finacimeve te IDB - ujesjellesave (3535) (0000) BANKA E BASHKUAR E SHQIPERISE Tirane 81,000 2014-12-11 2014-12-12 9110069032014 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT Piu i Bankes Islamike kosto djeta urdher 10.12.2014
  Aparati i Ministrise se Turizmit dhe Mjedisit (3535)/ ish Ministria e Mjedisit Pyjeve dhe Administrimit te Ujrave (3535) GJELBERIMI BASHKIA KLOS Tirane 311,075 2014-12-12 2014-12-12 71210260012014 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT Min Mjedisit kosto k 15.5.2007 sh min fin 2.12.2014 sh mjed 10.12.2014
  PIU i finacimeve te IDB - ujesjellesave (3535) (0000) KEMINET Tirane 8,150 2014-12-11 2014-12-12 92010069032014 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT Piu i Bankes Islamike internet dhjetor 2014 fat 548
  PIU i finacimeve te IDB - ujesjellesave (3535) (0000) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 18,000 2014-12-11 2014-12-12 8810069032014 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT Piu i Bankes Islamike honorare urdher 192 03.06.2014 VKM 656 08.10.2014 shkr MTI 6269/1 21.10.2014 liste pagese 07.11.2014