Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  All All All 577,850,788.00 799 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Aparati i Ministrise se Turizmit dhe Mjedisit (3535)/ ish Ministria e Mjedisit Pyjeve dhe Administrimit te Ujrave (3535) MOTT MACDONALD LIMITED Tirane 3,876,325 2014-12-16 2014-12-18 166810260012014 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT MIN MJDEDISIT pag tvsh sh 11427 3.12.2014 k 6.10.2014 fat 2.12..14 s 18041356
  Agjensia Shqiptare e Zhvillimit te Investimeve (AIDA) (3535) IDRIZ CELA Tirane 288,000 2014-12-16 2014-12-18 35810041312014 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT 231 agjensia shqiptare e zhvillimit fondi ekonomise kreative,urdher nr 339 dt 09.12.2014,marreveshje nr 366/1 dt 10.10.2014,raport vleresimi nr 366/4 dt 08.12.2014
  Agjensia Shqiptare e Zhvillimit te Investimeve (AIDA) (3535) TEREZE GEGA Tirane 400,000 2014-12-16 2014-12-18 35310041312014 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT 231 agjensia shqiptare e zhvillimit fondi ekonomise kreative,urdher nr 335 dt 09.12.2014,marreveshje nr 281/1 dt 04.08.2014,raport vleresimi nr 281/3 dt 08.12.2014
  Agjensia Shqiptare e Zhvillimit te Investimeve (AIDA) (3535) ARTA MININA Tirane 435,000 2014-12-16 2014-12-18 35910041312014 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT 231 agjensia shqiptare e zhvillimit fondi ekonomise kreative,urdher nr 335 dt 10.10.2014,marreveshje nr 364/1 dt 10.10.2014,raport vleresimi nr 364/3dt 08.12.2014
  Ministria e Integrimit (3535) BANKA CREDINS Tirane 102,298 2014-12-16 2014-12-18 48710780012014 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT MINISTRIA E INTEGRIMIT Page D. Kastrati f.b financim urdher 142 dt.28.10.14 bordero nentor 2014 autorizim 15.12.2014 kont.nr prot.664/2 dt.01.10.2014
  Ministria e Integrimit (3535) BANKA CREDINS Tirane 86,977 2014-12-16 2014-12-18 48510780012014 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT MINISTRIA E INTEGRIMIT Page E. Ymeri f.b financim urdher 142 dt.28.10.14 bordero nentor 2014 autorizim 15.12.2014 kont.nr prot.664/2 dt.01.10.2014
  Aparati Ministrise se Drejtesise (3535) BNT ELECTRONIC`S Tirane 15,800 2014-12-16 2014-12-17 59910140012014 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT MINISTRIA E DREJTESISE blerje tonera Marrveshje IPA/2007 shkrese 8174 dt.24.1.14 memo 30.10.14 ft.331 dt.17.10.14 serri 17897332
  Agjensia Shqiptare e Zhvillimit te Investimeve (AIDA) (3535) ARJELA BANUSHAJ Tirane 500,000 2014-12-15 2014-12-16 35310041312014 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT 231 agjensia shqiptare e zhvillimit fondi ekonomise kreative,urdher nr 335 dt 09.12.2014,marreveshje nr 282/1 dt 04.08.2014,raport vleresimi nr 282/3 dt 08.12.2014
  Agjensia Shqiptare e Zhvillimit te Investimeve (AIDA) (3535) EDLIRA SULAJ Tirane 500,000 2014-12-15 2014-12-16 35610041312014 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT 231 600 agjensia shqiptare e zhvillimit fondi ekonomise kreative,urdher nr 336 dt 09.12.2014,marreveshje nr 401/1 dt 10.10.2014,raport vleresimi nr 401/3 dt 08.12.2014
  PIU Menaxhimi i Pastrimit te Zonave Bregdetare (3535) (0000) MANDI1 Tirane 13,110 2014-12-15 2014-12-16 23510940202014 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT PMI Zona Bregdetare kosto lokale punime civile VKM 225 20.03.2014 fat 7 s12871602
  PIU Menaxhimi i Pastrimit te Zonave Bregdetare (3535) (0000) AGIM KADIU Tirane 4,260 2014-12-15 2014-12-16 22010940202014 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT PMI Zona Bregdetare kosto lokale mirmbajtje automjete VKM 225 20.03.2014 fat 101 28.10.2014
  Agjensia Shqiptare e Zhvillimit te Investimeve (AIDA) (3535) ADNAND KOMBI Tirane 500,000 2014-12-15 2014-12-16 35010041312014 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT 231 600 agjensia shqiptare e zhvillimit fondi ekonomise kreative,urdher nr 331 dt 09.12.2014,marreveshje nr 293/1 dt 04.08.2014,raport vleresimi nr 293/3dt 08.12.2014
  Agjensia Shqiptare e Zhvillimit te Investimeve (AIDA) (3535) KRISTINA MJEDA Tirane 500,000 2014-12-15 2014-12-16 35110041312014 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT 231 agjensia shqiptare e zhvillimit fondi ekonomise kreative,urdher nr 333 dt 09.12.2014,marreveshje nr 292/1 dt 04.08.2014,raport vleresimi nr 292 dt 08.12.2014
  PIU Menaxhimi i Pastrimit te Zonave Bregdetare (3535) (0000) STERKAJ Tirane 23,540 2014-12-15 2014-12-16 23210940202014 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT PMI Zona Bregdetare kosto lokale punime civile VKM 225 20.03.2014 fat 15 s07651947
  Aparati i Ministrise se Turizmit dhe Mjedisit (3535)/ ish Ministria e Mjedisit Pyjeve dhe Administrimit te Ujrave (3535) FEDETATA KOMB.PYJEVE E KULLOTAVE KOMUNAL Tirane 2,350,000 2014-12-15 2014-12-16 71610260012014 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT MIN MJDEDISIT kosto +tvsh k 20.5.2011 sh 10.12.2014 fat 28.4.11 sh min fin 2.12.2014
  Agjensia Shqiptare e Zhvillimit te Investimeve (AIDA) (3535) FILE GJURA Tirane 500,000 2014-12-15 2014-12-16 35410041312014 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT 231 agjensia shqiptare e zhvillimit fondi ekonomise kreative,urdher nr 340 dt 09.12.2014,marreveshje nr 365/1 dt 10.10.2014,raport vleresimi nr 365/3 dt 08.12.2014
  Aparati i Ministrise se Energjisë dhe Industrisë (3535) BANKA CREDINS Tirane 11,178,200 2014-12-15 2014-12-15 84310930012014 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT 231-602 MEI T.V.SH,urdher sek per MF nr 413 dt 05.12.2014,fat nr 245,209,272,311,389 d t20.11.2012-14.02.2013,seri 01579698,01579662,04945114,08945191.05930575,79.200 euro me 141 ler.kerkese per TVSH nr 1239 dt 25.02.2014,ROLAND BERGER STA
  Aparati i Ministrise se Turizmit dhe Mjedisit (3535)/ ish Ministria e Mjedisit Pyjeve dhe Administrimit te Ujrave (3535) SHOQ E PYJEVE DHE KULL DUKAGJIN Tirane 736,345 2014-12-12 2014-12-15 70210260012014 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT Min Mjedisit kosto k 24.3.09 sh 2.12.2014 sh m mjed 10.12.2014 fat 12.3.2010
  Universiteti Politeknik (3535) IT GJERGJI KOMPJUTER Tirane 188,820 2014-12-15 2014-12-15 187310110402014 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT 1011040 UNIVERSITETI POLITEKNIK tvsh sh 12.12.2014 fat 5.6.2014
  Aparati i Ministrise se Turizmit dhe Mjedisit (3535)/ ish Ministria e Mjedisit Pyjeve dhe Administrimit te Ujrave (3535) SHOQ.PERD.PYJEVE DHE KULL TREBISHT Tirane 643,365 2014-12-12 2014-12-15 71510260012014 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT Min Mjedisit kosto k 28.5.07 sh min fin 2.12.14 fat 18.10.10 sh m10.12.2014