Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  All All All 577,850,788.00 799 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Njesia e Zbatimit te Projektit Bashkia Tirane (3535) SWARCO MIZAR ALBANIA Tirane 678,391 2014-12-18 2014-12-19 11521011572014 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT PIU NJES MANXH PROJET BASHKIA TVSH NDERTIM QENDRE KONT KONT NE VAZHD 30.05.12 FAT 26 DT 30.09.13 SR 04317976
  Njesia e Zbatimit te Projektit Bashkia Tirane (3535) SWARCO MIZAR ALBANIA Tirane 9,505,180 2014-12-18 2014-12-19 11921011572014 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT PIU lik tvsh ndertim qenre kontrolli kont ne vazhd 30.05.12 fat 30 dt 31.10.13 sr 04317980
  Qendra spitalore universitare "Nene Tereza" (3535) ALB SUPERVIZION - D.S. Tirane 75,000 2014-12-18 2014-12-19 280910130492014 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT qsut superv hidrozizolim kon 3034/1 dt 02.08.12 pv 05.11.13 fat 11 sr 080066412 dt 05.11.13
  Qendra spitalore universitare "Nene Tereza" (3535) MONTAL Tirane 3,540,000 2014-12-18 2014-12-19 265810130492014 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT qsut blerje mirkromanipulator up 3114 dt 04.07.14 rap 3114/5 dt 25.07.14 njoft fit 3114/6 dt 25.07.14 kont 3114/7 dt 14.08.14 fat 6784 dt 30.09.14 sr 11532157 fh 38 dt 26.09.14 pv 25.09.14
  PIU Ndertimi i Portit te Peshkimit Durres (3535) EAGLE MOBILE Tirane 1,363 2014-12-19 2014-12-19 9110059162014 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT 1005916,Porti peshkimit Durres, TVSH Eagle, nentor 2014,lik tvsh e klientit 470003194321 telf, 0672052084,kontrat ne vazhdim,Kod abonent ab 470003233522(A. Garuli)FAT NR 123106259 DT 01.12.2014
  Aparati Ministrise se Drejtesise (3535) ALBANIAN MOBILE COMMUNICATION Tirane 10,922 2014-12-17 2014-12-19 64410140012014 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT MINISTRIA E DREJTESISE telefon misioni Euralius,marreveshje ne kuader te IPA,shkrese nr 8968 dt 02.12.2014 fat nr 1212613432 dt 01.11.2014
  Nd-ja Punetore Nr.1 (3535) BILBIL HARKA Tirane 40,806 2014-12-19 2014-12-19 34121011462014 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT 2101146 Drej Nd.Pr 1 Punet MBIKQ KONT SHTESE 1870/1 DT 28.09.12 FAT 6 SR 04311306
  Aparati Ministrise se Shendetesise (3535) / Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale (3535) INFOSOFT SYSTEM Tirane 9,976,080 2014-12-18 2014-12-19 51510130012014 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT MSH sistem menaxh.staf Up.170 dt.24.04.2014 njft. 3313/14 dt. 22.07.2014 sisitem menaxhimi i stafit autorzim lidhje kontr.3313/15 dt. 01.08.2014 kontr.3313/16 dt. 06.08.2014 fat.807697886 dt. 11.12.2014 fh. 24 dt. 11.12.2014 pvmd dt.
  PIU i finacimeve te IDB - ujesjellesave (3535) (0000) ALBANIAN MOBILE COMMUNICATION Tirane 2,400 2014-12-18 2014-12-19 9310069032014 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT PIU -PMUi Bankes Islamike telefon nentor 2014 abon 110086415
  Aparati Ministrise se Drejtesise (3535) H.L.GROUP Tirane 9,740 2014-12-17 2014-12-19 64310140012014 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT MINISTRIA E DREJTESISE Sherbim automjetesh misioni Euralius,marreveshje ne kuader te IPA,shkrese nr 8968 dt 02.12.2014 fat nr 1695 dt 24.11.2014 sr 18312653
  Njesia e Zbatimit te Projektit Bashkia Tirane (3535) EUROTEOREMA PEQIN Tirane 1,005,745 2014-12-19 2014-12-19 13921011572014 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT PIU lik TVSH KONT NE VAZHD 08.04.10 FAT 309 DT 02.07.11 SR 71587847
  Njesia e Zbatimit te Projektit Bashkia Tirane (3535) ALBTELEKOM SH.A. Tirane 1,344,284 2014-12-19 2014-12-19 12221011572014 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT PIU lik INTER 3G KONT NE VAZHD 1458 DT 08.05.13 FAT 90305839 DT 31.08.14
  Njesia e Zbatimit te Projektit Bashkia Tirane (3535) SWARCO MIZAR ALBANIA Tirane 259,854 2014-12-18 2014-12-19 11621011572014 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT PIU NJES MANXH PROJET BASHKIA TVSH NDERTIM QENDRE KONT KONT NE VAZHD 30.05.12 FAT 27 DT 16.10.13
  PIU i finacimeve te IDB - ujesjellesave (3535) (0000) (PMU)NJESIA E MENAXHIMIT TE PROJEKTEVE Tirane 79,818 2014-12-17 2014-12-18 8910069032014 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT PIU -PMUi Bankes Islamike sig.shoqerore 16.7% muaji nentor 2014
  PIU i finacimeve te IDB - ujesjellesave (3535) (0000) KEMINET Tirane 8,150 2014-12-16 2014-12-18 8710069032014 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT Piu i Bankes Islamike kosto sherb interneti fat 27.11.2014
  Agjensia Shqiptare e Zhvillimit te Investimeve (AIDA) (3535) SERVETE AGIA Tirane 442,400 2014-12-16 2014-12-18 35710041312014 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT 231 agjensia shqiptare e zhvillimit fondi ekonomise kreative,urdher nr 332 dt 09.12.2014,marreveshje nr 400/1 dt 10.10.2014,raport vleresimi nr 400/3dt 08.12.2014
  Agjencia Kombetare e Planifikimit te Territorit (3535) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 156,838 2014-12-16 2014-12-18 29410940162014 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT AKPT kosto lokale tatim ne burim shp konsulence
  Ministria e Integrimit (3535) BANKA CREDINS Tirane 109,302 2014-12-16 2014-12-18 48610780012014 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT MINISTRIA E INTEGRIMIT Page A. Cekaj f.b financim nentor 2014urdher 142 dt.28.10.14 bordero nentor 2014 autorizim 15.12.2014 kont.nr prot.664/2 dt.01.10.2014
  Agjensia Shqiptare e Zhvillimit te Investimeve (AIDA) (3535) ZEF GJINI Tirane 500,000 2014-12-16 2014-12-18 35410041312014 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT 231 agjensia shqiptare e zhvillimit fondi ekonomise kreative,urdher nr 334 dt 09.12.2014,marreveshje nr 285/1 dt 04.08.2014,raport vleresimi nr 285 dt 08.12.2014
  Agjensia Shqiptare e Zhvillimit te Investimeve (AIDA) (3535) MIMOZA KAMBERI Tirane 500,000 2014-12-16 2014-12-18 35710041312014 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT 231 agjensia shqiptare e zhvillimit fondi ekonomise kreative,urdher nr 338 dt 09.12.2014,marreveshje nr 368/1 dt 10.10.2014,raport vleresimi nr 368/3dt 08.12.2014