Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  All All All 577,850,788.00 799 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  PIU Menaxhimi i Pastrimit te Zonave Bregdetare (3535) (0000) AGBES CONSTRUKSION Tirane 649,457 2014-12-19 2014-12-23 24010940202014 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT PMI Zona Bregdetare kosto lokale Landfilli Bajkaj urdher 18.12.2014 situac.nr 2 kont 663 14.06.2013 fat 15 14870915
  Agjensia Telegrafike Shqiptare (3535) FASTECH Tirane 305,880 2014-12-22 2014-12-23 28210310012014 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT 602, ATSH-ja MULTIMEDIA, ,UP 28 D 21/11/14,NJF 2/12/14,FAT 95 D 9/12/14 S 16153945,FH 20 D 9/12/14
  Agjensia Telegrafike Shqiptare (3535) R & R GROUP Tirane 287,067 2014-12-22 2014-12-23 28510310012014 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT 602, ATSH-ja BATERI MONITORIMI, UP 29 D 21/11/2014,NJF 2/12/14,FAT 48 D 16/12/14 S 10785099,FH 23 D 16/12/14
  Qendra e fomimit profesiona Tirane nr.1 (3535) GERTI STAFA Tirane 16,000 2014-12-23 2014-12-23 9510250382014 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT DRFPPNR.1 Blerje aspirator,Fat 34 seri 7272389 dt 5.12.14,UP 113 dt 3.12.14,ftes of 346,PV 1 dt 4.12.14,PV 2 dt 5.12.14,Relacion 352 dt 9.12.14,FH 29 dt 5.12.14
  Agjensia Shqiptare e Zhvillimit te Investimeve (AIDA) (3535) SIDRIT Tirane 500,000 2014-12-19 2014-12-23 35910041312014 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT 231 agjensia shqiptare e zhvillimit fondi i kreativiteti,urdher nr 337 dt 09.02.2014,marreveshje nr 402/1 dt 10.10.2014,raport vleresimi nr 402/3 dt 08.12.2014
  Aparati i Ministrise se Turizmit dhe Mjedisit (3535)/ ish Ministria e Mjedisit Pyjeve dhe Administrimit te Ujrave (3535) SHOQATA MBROJTJA E PYJEVE Tirane 547,542 2014-12-22 2014-12-23 53910260012014 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT Min Mjedisit shp per pyjet k 3.10.2014 fat 30.10.14 sh 15.7.2014
  Aparati i Ministrise se Turizmit dhe Mjedisit (3535)/ ish Ministria e Mjedisit Pyjeve dhe Administrimit te Ujrave (3535) SHOQ.PERD.PYJE.KULL.ZERQAN Tirane 84,187 2014-12-22 2014-12-23 87510260012014 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT Min Mjedisit shp per pyjet k 21.10.2014 fat 18.12.2014
  PIU i finacimeve te IDB - ujesjellesave (3535) (0000) INTERSIG Tirane 17,490 2014-12-19 2014-12-22 9510069032014 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT Piu i Bankes Islamike pagese siguracioni tpl up 331 09.12.2014 fat 775 s 17413975
  Aparati i Ministrise se Turizmit dhe Mjedisit (3535)/ ish Ministria e Mjedisit Pyjeve dhe Administrimit te Ujrave (3535) SHOQ. E PYJEVE DHE KULLOTAVE KOM. PISHAJ Tirane 1,277,000 2014-12-19 2014-12-22 80410260012014 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT MIN MJDEDISIT k 20.7.14 fat 1.10.14
  Aparati i Ministrise se Turizmit dhe Mjedisit (3535)/ ish Ministria e Mjedisit Pyjeve dhe Administrimit te Ujrave (3535) GJELBERIMI BASHKIA KLOS Tirane 311,075 2014-12-19 2014-12-22 171210260012014 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT Min Mjedisit kosto k 15.5.2007 sh min fin 2.12.2014 sh mjed 10.12.2014
  Ministria e Integrimit (3535) ASISTENCA TEKNIKE IPA ADRIATIK Tirane 1,200,171 2014-12-19 2014-12-22 48910780012014 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT MINISTRIA E INTEGRIMIT Rimbursim TVSH programi IPA adriatik urdher 150 dt.04.11.2014 Memo dt.28.10.2014 VKM 49 dt.19.01.2011udhezimi nr.18051/12 dt.10.05.2013 preventiv IPA
  NFIM Elbasan (0808) NDERMARJA FURNIZIMIT INDUSTRI MIN Elbasan 800,000 2014-12-19 2014-12-19 1010930092014 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT NFIM mbyllje konservim
  Aparati Ministrise se Drejtesise (3535) ELEKTRO MAGJIA Tirane 1,500 2014-12-17 2014-12-19 60510140012014 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT MINISTRIA E DREJTESISE pajisje zyre misioni Euralius,marreveshje ne kuader te IPA,shkrese nr 8968 dt 02.12.2014 fat nr 872 dt 02.10.2014 sr 15428033
  Aparati Ministrise se Drejtesise (3535) PUBLICITA Tirane 9,750 2014-12-17 2014-12-19 64210140012014 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT MINISTRIA E DREJTESISE kancelari misioni Euralius,marreveshje ne kuader te IPA,shkrese nr 8968 dt 02.12.2014 fat nr 37 dt 20.11.2014 sr 137775337
  Njesia e Zbatimit te Projektit Bashkia Tirane (3535) SWARCO MIZAR ALBANIA Tirane 1,558,802 2014-12-18 2014-12-19 11421011572014 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT PIU NJES MANXH PROJET BASHKIA TVSH NDERTIM QENDRE KONT KONT NE VAZHD 30.05.12 FAT 25 DT 30.09.13 SR 04317975
  Aparati Ministrise se Drejtesise (3535) GECI Tirane 86,053 2014-12-17 2014-12-19 64010140012014 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT MINISTRIA E DREJTESISE qera salle misioni Euralius,marreveshje ne kuader te IPA,shkrese nr 8968 dt 02.12.2014 fat nr 9635 dt 21.11.2014 sr 17809635
  PIU i finacimeve te IDB - ujesjellesave (3535) (0000) ARAB CONSULTING ENGINEERS MOHARRAM-BAKHO Tirane 422,286 2014-12-18 2014-12-19 9410069032014 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT PIU -PMUi Bankes Islamike konsulence kont va 25.11.2010 urdher 16.12.2014 fat 05873278
  Njesia e Zbatimit te Projektit Bashkia Tirane (3535) SWARCO MIZAR ALBANIA Tirane 278,243 2014-12-18 2014-12-19 11721011572014 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT PIU NJES MANXH PROJET BASHKIA TVSH NDERTIM QENDRE KONT KONT NE VAZHD 30.05.12 FAT 28 DT 16.10.2013
  Nd-ja Punetore Nr.1 (3535) LILJANA MEKOLLARI Tirane 13,486 2014-12-19 2014-12-19 34221011462014 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT 2101146 Drej Nd.Pr 1 Punet KOLAUDIM PUNIMESH KONT NE VAZHD 2093/2 DT 09.10.12 FAT 11 DT 20.12.12 SR 86777464
  Njesia e Zbatimit te Projektit Bashkia Tirane (3535) SWARCO MIZAR ALBANIA Tirane 215,012 2014-12-18 2014-12-19 11821011572014 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT PIU NJES MANXH PROJET BASHKIA TVSH NDERTIM QENDRE KONT KONT NE VAZHD 30.05.12 FAT 29 DT 16.10.13 SR 04317979