Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  All All All 577,850,788.00 799 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Qendra spitalore universitare "Nene Tereza" (3535) ALMEDICAL Tirane 11,520,000 2014-12-10 2014-12-10 267910130492014 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT QSUT blerje pajisje mjeks up 1.4.14 pv 12.06.14 kont 1667/8 dt 24.06.147 fat 33 sr 4044399 dt 10.09.14 fh 35 dt 11.09.14 relacion 11.09.14
  PIU Menaxhimi i Pastrimit te Zonave Bregdetare (3535) (0000) SPARTAKU / FIER Tirane 1,474,722 2014-12-09 2014-12-10 21410940202014 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT PMI Zona Bregdetare tvsh punime fshatin Bajkaj kont va 1023 21.08.2013 urdher 09.12.2014 sit perf fat 67377068
  PIU per projektin ¿Land Admnistration and Management¿ (3535) BANKA CREDINS Tirane 279,043 2014-12-10 2014-12-10 12610149012014 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT ZQRPP Kthim ne llogarine e Bankes Boterore,mbyllje projekti,kursi euro 142,sit perf janar-tetor 20141 lek
  Agjensia Shqiptare e Zhvillimit te Investimeve (AIDA) (3535) BLUE SKY Tirane 369,500 2014-12-05 2014-12-10 301100413120141 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT 231 agjensia shqiptare e zhvillimit fondi i inovacionit,urdher nr 294 dt 17.11.2014,marreveshje dt 22.07.2014,V.K.M nr 667 dt 28.09.2011
  Agjensia Shqiptare e Zhvillimit te Investimeve (AIDA) (3535) MELGUSHI Tirane 369,000 2014-12-05 2014-12-10 304100413120141 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT 231 agjensia shqiptare e zhvillimit fondi i inovacionit,urdher nr 297 dt 17.11.2014,marreveshje dt 19.09.2014,V.K.M nr 667 dt 28.09.2011
  Agjensia Shqiptare e Zhvillimit te Investimeve (AIDA) (3535) KREL'S LUCK Tirane 362,000 2014-12-05 2014-12-10 325100413120141 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT 231 agjensia shqiptare e zhvillimit fondi i inovacionit,urdher nr 299 dt 18.11.2014,marreveshje dt 22.07.2014,V.K.M nr 667 dt 28.09.2011
  Agjensia Shqiptare e Zhvillimit te Investimeve (AIDA) (3535) "VERA LIBRAZHD" SHPK Tirane 400,000 2014-12-05 2014-12-10 327100413120141 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT 231 agjensia shqiptare e zhvillimit fondi i inovacionit,urdher nr 301 dt 18.11.2014,marreveshje dt 22.07.2014,V.K.M nr 667 dt 28.09.2011
  Agjensia Shqiptare e Zhvillimit te Investimeve (AIDA) (3535) ISTREFI K Tirane 400,000 2014-12-05 2014-12-10 328100413120141 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT 231 agjensia shqiptare e zhvillimit fondi i inovacionit,urdher nr 302 dt 18.11.2014,marreveshje dt 19.09.2014,V.K.M nr 667 dt 28.09.2011
  Agjensia Shqiptare e Zhvillimit te Investimeve (AIDA) (3535) POLY PACK Tirane 400,000 2014-12-05 2014-12-10 329100413120141 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT 231 agjensia shqiptare e zhvillimit fondi i inovacionit,urdher nr 303 dt 18.11.2014,marreveshje dt 19.09.2014,V.K.M nr 667 dt 28.09.2011
  Agjensia Shqiptare e Zhvillimit te Investimeve (AIDA) (3535) ELTEC Tirane 340,000 2014-12-05 2014-12-10 303100413120141 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT 231 agjensia shqiptare e zhvillimit fondi i inovacionit,urdher nr 295 dt 17.11.2014,marreveshje dt 07.08.2014,V.K.M nr 667 dt 28.09.2011
  Agjensia Shqiptare e Zhvillimit te Investimeve (AIDA) (3535) MELKANS Tirane 366,000 2014-12-09 2014-12-10 326100413120141 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT 231 agjensia shqiptare e zhvillimit fondi i inovacionit,urdher nr 300 dt 18.11.2014,marreveshje dt 19.09.2014,V.K.M nr 667 dt 28.09.2011
  Agjensia Shqiptare e Zhvillimit te Investimeve (AIDA) (3535) S Y M B O L Tirane 365,000 2014-12-05 2014-12-10 323100413120141 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT 231 agjensia shqiptare e zhvillimit fondi i inovacionit,urdher nr 320 dt 24.11.2014,marreveshje dt 19.09.2014,V.K.M nr 667 dt 28.09.2011
  PIU Menaxhimi i Pastrimit te Zonave Bregdetare (3535) (0000) SPARTAKU / FIER Tirane 1,474,722 2014-12-09 2014-12-10 21510940202014 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT PMI Zona Bregdetare kosto punime fshatin Bajkaj kont va 1023 21.08.2013 urdher 09.12.2014 sit perf fat 67377068
  NFIM Elbasan (0808) NDERMARJA FURNIZIMIT INDUSTRI MIN Elbasan 720,000 2014-12-09 2014-12-09 910930092014 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT NFIM mbyllje konservim
  Aparati i Ministrise se Turizmit dhe Mjedisit (3535)/ ish Ministria e Mjedisit Pyjeve dhe Administrimit te Ujrave (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 252,000 2014-12-05 2014-12-09 58210260012014 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT MIN MJEDISIT kosto lokale k 31.12.2013 nr 9982 lp 5.12.2014
  Aparati i Ministrise se Turizmit dhe Mjedisit (3535)/ ish Ministria e Mjedisit Pyjeve dhe Administrimit te Ujrave (3535) MOTT MACDONALD LIMITED Tirane 3,876,325 2014-12-05 2014-12-05 66810260012014 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT MIN MJDEDISIT pag tvsh sh 11427 3.12.2014 k 6.10.2014 fat 2.12..14 s 18041356
  Aparati i Ministrise se Turizmit dhe Mjedisit (3535)/ ish Ministria e Mjedisit Pyjeve dhe Administrimit te Ujrave (3535) PROJ.PER BURIMET UJORE E UJITJEN - M.M.P Tirane 16,520 2014-12-05 2014-12-05 67010260012014 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT MIN MJDEDISIT rimb taksa projekti Burime ujore dhe ujitje vkm 31.7.2013 sh11440 4.12.2014
  Qendra spitalore universitare "Nene Tereza" (3535) SULOLLARI Tirane 198,000 2014-12-04 2014-12-05 281810130492014 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT QSUT DP RIAPRIM MIR KOND UP 76 DT 03.07.13 KO 1711/17 DT 13.04.12 FH 32 DT 24.09.13 FAT 42 SR 08971742 DT 31.07.13 SIT 31.07.13 PVMD 31.07.13
  Qendra spitalore universitare "Nene Tereza" (3535) REDI PASKO Tirane 186,912 2014-12-05 2014-12-05 281510130492014 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT QSUT DP PUNIME SHTESE PER BUNK SKAS SHKRESE KON 1206/3 DT 04.03.13 PV 18.03.13 FAT 20 SR 86616970 DT 04.06.13
  Aparati i Ministrise se Turizmit dhe Mjedisit (3535)/ ish Ministria e Mjedisit Pyjeve dhe Administrimit te Ujrave (3535) PROJ.PER BURIMET UJORE E UJITJEN - M.M.P Tirane 50,736 2014-12-05 2014-12-05 66910260012014 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT MIN MJDEDISIT rimb taksa projekti Burime ujore dhe ujitje vkm 31.7.2013 sh11438 4.12.2014