Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  All All All 577,850,788.00 799 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Agjensia Shqiptare e Zhvillimit te Investimeve (AIDA) (3535) SERVETE AGIA Tirane 442,400 2014-12-29 2014-12-30 357100413120141 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT 231 agjensia shqiptare e zhvillimit fondi ekonomise lreative,urdher nr 332 dt 09.12.2014,marreveshje nr 400/1 d t10.10.2014,raport vleresim nr 400/. dt 08.12.2014
  Ministria e Integrimit (3535) ERJON SARAÇI (L21428028P) Tirane 280,380 2014-12-30 2014-12-30 52010780012014 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT MINISTRIA E INTEGRIMIT sherbim auditimi E.Saraci urdh.173 dt.26.12.2014 fat.6 dt.17.12.2014 seria 86589361 kont.2013/328461
  PIU Ndertimi i Portit te Peshkimit Durres (3535) "SSX" Tirane 2,000 2014-12-29 2014-12-30 9710059162014 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT 1005916,Porti peshkimit Durres, TVSH ( rojet civile ) kontrate ne vazhdim dt 06.01.2014., urdh. pagese dt 26.12..2014 fat tatim. nr 296 dt 26.12..2014 seri 16799939,u-pagese dt 26.12.14
  Njesia e Zbatimit te Projektit Bashkia Tirane (3535) SWARCO MIZAR ALBANIA Tirane 2,248,929 2014-12-27 2014-12-29 14621011572014 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT PIU TVSH QENDER KONTROLLI KO 30.05.12 FAT 6 DT 27.02.14 SR 04317990
  Njesia e Zbatimit te Projektit Bashkia Tirane (3535) SWARCO MIZAR ALBANIA Tirane 497,890 2014-12-27 2014-12-29 14421011572014 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT PIU TVSH QENDER KONTROLLI KO 30.05.12 FAT 3 DT 31.01.14 SR 04317987
  Njesia e Zbatimit te Projektit Bashkia Tirane (3535) SWARCO MIZAR ALBANIA Tirane 220,292 2014-12-27 2014-12-29 14321011572014 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT PIU TVSH QENDER KONTROLLI KO 30.05.12 FAT 31 DT 27.12.13
  Bashkia Kamez (3535) GJELBERIMI 2000 Tirane 466,800 2014-12-26 2014-12-29 11321660012014 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT Nd Pastrimit Blerje bime aleadra dhe sherb. mbjellje up.67 dt.21.11.14 fo.24.11.14 njof. fit.02.12.14 urdher marrje dorez.70 dt.05.12.14 ft.72 dt.05.12.14 seria 13164936 fh. 35 dt.05.12.2014
  Aparati i Ministrise se Turizmit dhe Mjedisit (3535)/ ish Ministria e Mjedisit Pyjeve dhe Administrimit te Ujrave (3535) BANKA CREDINS Tirane 66,027 2014-12-24 2014-12-29 88610260012014 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT Min Mjedisit vendim gjyqi dieta sh 12.11.2014 lp 22.12.2014
  Instituti I Sigurise Ushqimore dhe Veterinarise (3535) R & T Tirane 1,693,672 2014-12-26 2014-12-29 31310051112014 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT ISUV TVSH e IPA 2010 "Ndertim laboratori veterinar",Situac dt 1/7/14,reference europe Aid 133862/l/wks/al,Fat 298 d 20/12/14 s 05269298,KON vazhdim 2013/314-937
  Njesia e Zbatimit te Projektit Bashkia Tirane (3535) SWARCO MIZAR ALBANIA Tirane 1,744,494 2014-12-27 2014-12-29 14721011572014 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT PIU TVSH QENDER KONTROLLI KO 30.05.12 FAT 7 DT 21.03.14 SR 04317992
  PIU Menaxhimi i Pastrimit te Zonave Bregdetare (3535) (0000) ARTI / SARANDE Tirane 2,544,449 2014-12-26 2014-12-29 24510940202014 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT PMI Zona Bregdetare kosto lokale , lik ft tvsh , kontr dt 11.7.2013, seri 8541563 dt 23.12.2014, urdher per lik dt 24.12.2014
  PIU Menaxhimi i Pastrimit te Zonave Bregdetare (3535) (0000) ARTI / SARANDE Tirane 508,890 2014-12-26 2014-12-29 24610940202014 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT PMI Zona Bregdetare kosto lokale , lik kosto lokale, kontr dt 11.7.2013, seri 8541563 dt 23.12.2014, urdher per lik dt 24.12.2014
  Aparati i Ministrise se Turizmit dhe Mjedisit (3535)/ ish Ministria e Mjedisit Pyjeve dhe Administrimit te Ujrave (3535) GULLIVER O.K Tirane 162,516 2014-12-24 2014-12-29 88810260012014 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT MIN MJDEDISIT vendim gjykate bileta avioni sh 12.11.2014 fat 27.11.2014
  Njesia e Zbatimit te Projektit Bashkia Tirane (3535) SWARCO MIZAR ALBANIA Tirane 280,421 2014-12-27 2014-12-29 14521011572014 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT PIU TVSH QENDER KONTROLLI KO 30.05.12 FAT 5 DT 12.02.14 SR 04317989
  Aparati i Ministrise se Turizmit dhe Mjedisit (3535)/ ish Ministria e Mjedisit Pyjeve dhe Administrimit te Ujrave (3535) UNION BANK SHA Tirane 64,035 2014-12-24 2014-12-29 88410260012014 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT Min Mjedisit vendim gjyqi dieta sh 12.11.2014 lp 22.12.2014
  PIU Menaxhimi i Pastrimit te Zonave Bregdetare (3535) (0000) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Tirane 20,400 2014-12-26 2014-12-29 24710940202014 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT PMI Zona Bregdetare kosto lokale , pag 20 %, sipas VKM 225 dt 20.3.2014, urdher lik dt 26.12.2014
  Qendra spitalore universitare "Nene Tereza" (3535) TOWER Tirane 364,000 2014-12-26 2014-12-29 314310130492014 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT qsut mbikqeyres kont 4429/4 dt 21.08.13 fat 14 dt 14.05.2014
  Ndermarja e punetoreve nr. 2 (3535) ALB- METAL CONSTRUCTION Tirane 745,862 2014-12-26 2014-12-29 24221011552014 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT 2101155 Nderm.nr 2 punet BLERJE ZGARA SHIU 5% URDHER CNGURTESIMI 2221 DT 16.12.14 KONT 29.05.08 NR 113+114
  Aparati i Ministrise se Energjisë dhe Industrisë (3535) GECI Tirane 106,466 2014-12-27 2014-12-29 84910930012014 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT 231MEI T.V.SH projekti Alterenergy,urdher nr 421 dt 11.12.2014,fat nr 9667 dt 26.11.2014,seri 17809667
  Aparati i Ministrise se Turizmit dhe Mjedisit (3535)/ ish Ministria e Mjedisit Pyjeve dhe Administrimit te Ujrave (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 22,156 2014-12-24 2014-12-29 88710260012014 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT Min Mjedisit vendim gjyqi dieta sh 12.11.2014 lp 22.12.2014