Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  All RAIFFEISEN BANK SH.A All 39,918,004,746.00 27,801 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Sp. Mat (0625) RAIFFEISEN BANK SH.A Mat 114,000 2014-12-31 2014-12-31 38310130782014 Paga baze - Shtese page per vjetersi ne pune Spitali Mat (1013078) Lik. Pagese hemodialize muaji nentor V.14.Liste - Pagese Nr. I Perf.6
  Dega e Thesarit Mirdite (2026) RAIFFEISEN BANK SH.A Mirdite 81,000 2014-12-30 2014-12-31 10410100262014 Paga me kontrate per kohe te kufizuar thesari per pagesa arshivim dokumentash
  Komisariati i Kufirit dhe Migracionit Sarande (3731) RAIFFEISEN BANK SH.A Sarande 50,000 2014-12-30 2014-12-31 22810161082014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe - Shtese page per vjetersi ne pune SHP NDIHE NGA KUFIRI
  Drejtoria e shendetit publik Sarande (3731) RAIFFEISEN BANK SH.A Sarande 331,250 2014-12-30 2014-12-31 18910130432014 Shtese page per funksionin lik vendim gjyqesor dshp sr
  Bashkia Sarande (3731) RAIFFEISEN BANK SH.A Sarande 25,280 2014-12-30 2014-12-31 64321380012014 Shtese page per funksionin SHP DIETA NGA BASHKIA
  Bashkia Sarande (3731) RAIFFEISEN BANK SH.A Sarande 242,325 2014-12-29 2014-12-31 658221380012014 Shtese page per funksionin shperblim keshilltaret nga bashkia
  Unversitet "L.Gurakuqi", Shkoder (3333) RAIFFEISEN BANK SH.A Shkoder 40,500 2014-12-30 2014-12-31 51310111292014 Paga baze - Raporte mjeksore te paguara nga punedhenesi - Shtese page per funksionin - Shtese page per pune jashte orarit - Shtese page per vjetersi ne pune 1011129 UNIVERSITETI LUIGJ GURAKUQI SHKODER SHPERBLIM PER 9 PERSONA
  Qendra e Transferimit te Teknologjive Bujqesore Shkoder (3333) RAIFFEISEN BANK SH.A Shkoder 26,595 2014-12-30 2014-12-31 16210051162014 Paga baze - Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe - Shtese page per vjetersi ne pune QTTB SHKODERPAGE DIETA
  Shkolla "Preng Jakova" Shkoder (3333) RAIFFEISEN BANK SH.A Shkoder 41,310 2014-12-30 2014-12-31 8510111522014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per vjetersi ne pune SHKOLLA ARTISTIKE "PRENGE JAKOVA" SHOKDER, PAGESE ORE POZIMI PER 4 PERSONA
  Drejtoria e shendetit publik Skrapar (0232) RAIFFEISEN BANK SH.A Skrapar 27,000 2014-12-30 2014-12-31 20010130442014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per kualifikimin - Shtese page per vjetersi ne pune 1013044 Skrapar;Drejt.Shendetit Publik;Shperbl.fatkeqesi ne familje VKM 929,493 URDH 03 dt 26.11.2014 List-pagesa Dhjetor 2014
  Komuna Lopez (1134) RAIFFEISEN BANK SH.A Tepelene 89,640 2014-12-30 2014-12-31 75/27870012014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per vjetersi ne pune KOMUNA LOPES
  Aparati Ministrise se Financave dhe Ekonomise (3535)/ish Aparati Ministrise se Financave (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 24,300 2014-12-29 2014-12-31 74910100012014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per kualifikimin - Shtese page per largesi nga qendra e banimit - Shtese page per pune jashte orarit - Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe - Shtese page per vjetersi ne pune Min.Fin.honor.proc.kualif.aud. v.2014 (lektoret kont.) liste pag. dt.26.12.2014 shk.17785 dt.22.12.2014 vend.7 dt.12.09.2014 kont.17510 dt.17.12.2014
  Aparati Ministrise se Financave dhe Ekonomise (3535)/ish Aparati Ministrise se Financave (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 33,886,318 2014-12-29 2014-12-31 76210100012014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per kualifikimin - Shtese page per vjetersi ne pune Min.Fin. sherb.asist.ne lidhje me ref.admin.dog.te Shqip.nga Crown Agents 241 590 euro kursi i dites 140,20 leke Fat.nr.CAA005570 dt 10.12.2014 Vendim i Kom.Menaxh.Proj. nr.11 dt.29.12.2014 , marreveshje 15600/11 dt.30.12.2014
  Aparati i Ministrise se Arsimit, Sportit dhe Rinise (3535)/ish Aparati Ministrise Arsimit e Shkences (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 569,928 2014-12-30 2014-12-31 63210110012014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna 1011001 Min.Arsimit dhe Sportit honorare proj urdh 494 dt 30.12.2014 ord shtator2014 dhjetor 2014 projTwining
  Universiteti Bujqesor (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 5,000 2014-12-30 2014-12-31 54810110412014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per pune jashte orarit - Shtese page per vjetersi ne pune Univer.Bujqesor. SHP STUD URDH 9657 DT 24.12.2014 BORDERO
  Qendra e Studimeve Albanologjike Tirane (3535) / Akademia e Studimeve Albanologjike Tirane (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 25,034 2014-12-30 2014-12-31 30610111532014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe - Shtese page per vjetersi ne pune 1011153 Q.Studimeve Albanologjike shp studim proj shkencor urdh 629 dt 16.12.2014 kontr 112 dt 11.4.2014 pl fin 11.4.2014 bord 30.12.2014
  Aparati i Ministrise se Energjisë dhe Industrisë (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 555,833 2014-12-30 2014-12-31 88910930012014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per kualifikimin - Shtese page per pune ne turne te dyta dhe te treta - Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe - Shtese page per vjetersi ne pune 230 MEI pagese per projektet,shkrese nr 111 dt 23.12.2014,liste Dhjetor 2014
  Qendra e Studimeve Albanologjike Tirane (3535) / Akademia e Studimeve Albanologjike Tirane (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 1,955,058 2014-12-31 2014-12-31 29010111532014 Paga baze - Shtese page per funksionin 1011153 602 Q.Studimeve Albanologjike shp gjyqi vendim 5118 dt 21.6.2010 urdh 614 d10.12.2014 shk 6183/28 dt 4.12.2014 bord 10.12.2014
  Autoriteti Rrugor Shqiptar (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 891,015 2014-12-27 2014-12-31 169810060542014 Paga baze ARRSH - Shkresa Nr 9230/11 dt 26.12.14 VKM 587 dt 10.09.14 Shpronesim Segmenti Fier -Levan
  Autoriteti Rrugor Shqiptar (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 25,410 2014-12-27 2014-12-31 168110060542014 Shtese page per funksionin ARRSH - Shkresa Nr 9136 dt 16.12.14 VKM 848 dt 03.12.14 Shpronesim Segmenti Shkoder- Hani I Hotit