Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  All RAIFFEISEN BANK SH.A All 39,918,004,746.00 27,801 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Unversitet "L.Gurakuqi", Shkoder (3333) RAIFFEISEN BANK SH.A Shkoder 40,500 2014-12-30 2014-12-31 51310111292014 Te tjera transferta tek individet 1011129 UNIVERSITETI LUIGJ GURAKUQI SHKODER SHPERBLIM PER 9 PERSONA
  Qendra e Transferimit te Teknologjive Bujqesore Shkoder (3333) RAIFFEISEN BANK SH.A Shkoder 26,595 2014-12-30 2014-12-31 16210051162014 Udhetim i brendshem QTTB SHKODERPAGE DIETA
  Drejtoria Vendore e Policise Shkoder (3333) RAIFFEISEN BANK SH.A Shkoder 520,560 2014-12-31 2014-12-31 32610160212014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna KOMISARIATI POLICISE SHKODER EKZEKUTIM VENDIMI GJYQSOR 3458 DT. 01.07.2004 PER FATMIR LLESHI ME IBAN AL5820211013000000100550548
  Shkolla "Preng Jakova" Shkoder (3333) RAIFFEISEN BANK SH.A Shkoder 41,310 2014-12-30 2014-12-31 8510111522014 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative SHKOLLA ARTISTIKE "PRENGE JAKOVA" SHOKDER, PAGESE ORE POZIMI PER 4 PERSONA
  Drejtoria Arsimore Shkoder (3333) RAIFFEISEN BANK SH.A Shkoder 1,548,000 2014-12-31 2014-12-31 33410110332014 Te tjera shperblime per personelin 1011033 DREJTORIA ARSIMORE SHKODER, SHPREBLIM FUNDVITI PER 43 MESUES
  Drejtoria e shendetit publik Skrapar (0232) RAIFFEISEN BANK SH.A Skrapar 27,000 2014-12-30 2014-12-31 20010130442014 Te tjera transferta tek individet 1013044 Skrapar;Drejt.Shendetit Publik;Shperbl.fatkeqesi ne familje VKM 929,493 URDH 03 dt 26.11.2014 List-pagesa Dhjetor 2014
  Komuna Cepan (0232) RAIFFEISEN BANK SH.A Skrapar 160,000 2014-12-30 2014-12-31 16927430012014 Udhetim i brendshem 2743001 Skrapar;Komuna Çepan;DJETA List-pagesa Shtator-dhjetor 2014
  Komuna Qender (1134) RAIFFEISEN BANK SH.A Tepelene 8 2014-12-30 2014-12-31 221/27800012014 Sherbime te tjera komisiom per kthim pagesash komuna qender nr1014116,1014117
  Komuna Lopez (1134) RAIFFEISEN BANK SH.A Tepelene 89,640 2014-12-30 2014-12-31 75/27870012014 Sherbime te tjera KOMUNA LOPES
  Qendra e Studimeve Albanologjike Tirane (3535) / Akademia e Studimeve Albanologjike Tirane (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 914,567 2014-12-30 2014-12-31 29110111532014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna 1011153 602 Q.Studimeve Albanologjike shp gjyqi vendim 9652 dt 13.10.2008 urdh 614 d10.12.2014 shk 6183/28 dt 4.12.2014 bord 10.12.2014
  Aparati Ministrise se Financave dhe Ekonomise (3535)/ish Aparati Ministrise se Financave (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 24,300 2014-12-29 2014-12-31 74910100012014 Shpenzime per honorare Min.Fin.honor.proc.kualif.aud. v.2014 (lektoret kont.) liste pag. dt.26.12.2014 shk.17785 dt.22.12.2014 vend.7 dt.12.09.2014 kont.17510 dt.17.12.2014
  Aparati Ministrise se Financave dhe Ekonomise (3535)/ish Aparati Ministrise se Financave (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 33,886,318 2014-12-29 2014-12-31 76210100012014 Sherbimet bankare Min.Fin. sherb.asist.ne lidhje me ref.admin.dog.te Shqip.nga Crown Agents 241 590 euro kursi i dites 140,20 leke Fat.nr.CAA005570 dt 10.12.2014 Vendim i Kom.Menaxh.Proj. nr.11 dt.29.12.2014 , marreveshje 15600/11 dt.30.12.2014
  Autoriteti Rrugor Shqiptar (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 56,346 2014-12-27 2014-12-31 168810060542014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve ARRSH - Shkresa Nr 9490 dt 26.12.14 VKM 848 dt 03.12.14 Shpronesim Segmenti Shkoder- Hani I Hotit
  Autoriteti Rrugor Shqiptar (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 218,400 2014-12-27 2014-12-31 168410060542014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve ARRSH - Shkresa Nr 5909/1 dt 16.12.14 VKM 848 dt 03.12.14 Shpronesim Segmenti Shkoder- Hani I Hotit
  Autoriteti Rrugor Shqiptar (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 103,206 2014-12-28 2014-12-31 172810060542014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve ARSH - Shkresa Nr 9248 dt 18.12.14 VKM 1056 dt 14.12.13 Shpronesim Segmenti By Pass Fier
  Aparati i Drejtorise se Policise se Shtetit (3535) / Aparati i Drejtorise se Pergjithshme te Policise se Shtetit (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 452,200 2014-12-30 2014-12-31 72410160792014 Paga baze 600,D Pergjithshme pol shtetit ,PAGESE FESTA, LIST PAGESE 2014
  Materniteti Tirane (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 10,280 2014-12-30 2014-12-31 56810130502014 Sherbime te tjera 1013050 SUOGJ M.GERALDINA rip dere pv emergjence 26.12.2014 fat 26.12.2014
  Aparati i Ministrise se Arsimit, Sportit dhe Rinise (3535)/ish Aparati Ministrise Arsimit e Shkences (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 569,928 2014-12-30 2014-12-31 63210110012014 Shpenzime per honorare 1011001 Min.Arsimit dhe Sportit honorare proj urdh 494 dt 30.12.2014 ord shtator2014 dhjetor 2014 projTwining
  Universiteti Bujqesor (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 5,000 2014-12-30 2014-12-31 54810110412014 Bursa Univer.Bujqesor. SHP STUD URDH 9657 DT 24.12.2014 BORDERO
  Universiteti Bujqesor (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 76,112 2014-12-30 2014-12-31 54410110412014 Shpenz. per rritjen e AQ - studime ose kerkime Univer.Bujqesor. DIETA PROJEKTI URDH 813/4 DT 6.06.2014 BORDERO