Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  All RAIFFEISEN BANK SH.A All 39,918,004,746.00 27,801 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Universiteti Politeknik (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 43,200 2014-12-30 2014-12-31 204010110402014 Shpenzime te tjera personeli UNIVERSITETI POLITEKNIK o meism sh 247 dt 24.12.2014 lp 30.12.14
  Aparati Qendror INSTAT (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 16,480 2014-12-30 2014-12-31 70610500012014 Udhetim i brendshem INSTAT Paguar dieta ASN 2014 urdher 1408 dt.26.12.2014 bordero listepagesa 29.12.2014
  Aparati i Ministrise se Turizmit dhe Mjedisit (3535)/ ish Ministria e Mjedisit Pyjeve dhe Administrimit te Ujrave (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 800,000 2014-12-30 2014-12-31 89510260012014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna MIN MJEDIISITdetyrime vendim gjyqi Shkurt Bibaj 3734 9.10.2014
  Aparati i Ministrise se Kultures (3535)/ish Aparati Ministrise Turizmit, Kultures, Rinise dhe Sporteve (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 288,000 2014-12-30 2014-12-31 93110120012014 Te tjera transferta per institucionet jo-fitim prurese 1012001,MIN KLUTURES, 40% kont.3726 dt.19.08.14 urdher 207 dt.18.08.14 Dhjetor 2014 pcv 26.12.14
  Agjensia Kombetare e provimeve te vleresimit (3535) / Qendra e Shërbimeve Arsimore(3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 567,000 2014-12-30 2014-12-31 28310110552014 Shpenzime per honorare HONORARE URDH. 6730 DT 26.12.2014 BIORDERO
  Qendra e Studimeve Albanologjike Tirane (3535) / Akademia e Studimeve Albanologjike Tirane (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 455,500 2014-12-30 2014-12-31 27810111532014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna 1011153 602 Q.Studimeve Albanologjike shp gjyqi vendim 5816 dt 06.6.2012 urdh 614 d10.12.2014 shk 6183/28 dt 4.12.2014 bord 10.12.2014
  Federata Shqiptare Judos (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 9,000 2014-12-30 2014-12-31 4210112252014 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit 1011225 FED JUDOS lik sportist i mire urdh 29.12.2014 bord 29.12.2014
  Universiteti Politeknik (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 5,000 2014-12-30 2014-12-31 203010110402014 Shpenzime per situata te veshtira dhe per fatekeqesi UNIVERSITETI POLITEKNIK st ekselent sh 29.12.20142
  Aparati i Ministrise se Infrastruktures dhe Energjise (3535)( ish Aparati Min se Puneve Publike, Transportit dhe Telekomunikacionit (3535)) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 6,000 2014-12-29 2014-12-31 70910060012014 Paga baze 1006001 MTI, .Shpenz.page per sa ndaluar ne muajin Nentor 2014,ndalese celulari
  Autoriteti Rrugor Shqiptar (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 427,999 2014-12-27 2014-12-31 170110060542014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve ARRSH - Shkresa Nr 8157/1 dt 26.12.14 VKM 695 dt 22.10.14 Shpronesim Segmenti by Pass Shkozet
  Autoriteti Rrugor Shqiptar (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 633,820 2014-12-28 2014-12-31 172910060542014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve ARSH - Shkresa Nr 9179 dt 18.12.14 VKM 1056 dt 14.12.13 Shpronesim Segmenti By Pass Fier
  Autoriteti Rrugor Shqiptar (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 45,630 2014-12-27 2014-12-31 170610060542014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve ARRSH - Shkresa Nr 9312/1 dt 26.12.14 dt 26.12.14 VKM 479 dt 16.07.14Shpronesim Segmenti Plepa - Kavej - Rrogozhine
  Autoriteti Rrugor Shqiptar (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 74,613 2014-12-27 2014-12-31 167710060542014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve ARRSH - Shkresa Nr 9121 dt 16.12.14 VKM 848 dt 03.12.14 Shpronesim Segmenti Shkoder- Hani I Hotit
  Agjensia Shteterore per Mbrojtjen e te Drejtave te Femijeve (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 35,975 2014-12-31 2014-12-31 12010251142014 Udhetim jashte shtetit agjensia e mb te drejt te femijeve djeta jashte vendit, dhjetor 2014,autorizim 6261 dt 4.12.14,list pages
  Autoriteti Rrugor Shqiptar (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 536,505 2014-12-27 2014-12-31 1697110060542014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve ARRSH - Shkresa Nr 9264/1 dt 26.12.14 VKM 587 dt 10.09.14 Shpronesim Segmenti Fier -Levan
  Autoriteti Rrugor Shqiptar (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 26,796 2014-12-27 2014-12-31 168610060542014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve ARRSH - Shkresa Nr 9152 dt 16.12.14 VKM 848 dt 03.12.14 Shpronesim Segmenti Shkoder- Hani I Hotit
  Autoriteti Rrugor Shqiptar (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 1,437,010 2014-12-27 2014-12-31 167510060542014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve ARRSH - Shkresa Nr 9148 dt 16.12.14 VKM 848 dt 03.12.14 Shpronesim Segmenti Shkoder- Hani I Hotit
  Autoriteti Rrugor Shqiptar (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 1,162,270 2014-12-27 2014-12-31 166910060542014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve ARRSH - Shkresa Nr 7628/1 dt 16.12.14 VKM 848 dt 03.12.14 Shpronesim Segmenti Shkoder- Hani I Hotit
  Autoriteti Rrugor Shqiptar (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 3,495,209 2014-12-27 2014-12-31 170510060542014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve ARRSH - Shkresa Nr 8429/1 dt 10.12.14 dt 26.12.14 VKM 714 dt 29.10.14 Shpronesim Segmenti Kukes- Krume
  Aparati Qendror INSTAT (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 34,616 2014-12-30 2014-12-31 70310500012014 Paga me kontrate per kohe te kufizuar INSTAT Anketa 6m/II 2014 urdher 314/12 dt.26.12.2014 bordero 29.12.2014