Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  All RAIFFEISEN BANK SH.A All 39,918,004,746.00 27,801 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Qendra e Studimeve Albanologjike Tirane (3535) / Akademia e Studimeve Albanologjike Tirane (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 25,034 2014-12-30 2014-12-31 30610111532014 Shpenz. per rritjen e AQ - studime ose kerkime 1011153 Q.Studimeve Albanologjike shp studim proj shkencor urdh 629 dt 16.12.2014 kontr 112 dt 11.4.2014 pl fin 11.4.2014 bord 30.12.2014
  Aparati i Ministrise se Energjisë dhe Industrisë (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 555,833 2014-12-30 2014-12-31 88910930012014 Shpenz. per rritjen e AQ - studime ose kerkime 230 MEI pagese per projektet,shkrese nr 111 dt 23.12.2014,liste Dhjetor 2014
  Qendra e Studimeve Albanologjike Tirane (3535) / Akademia e Studimeve Albanologjike Tirane (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 1,955,058 2014-12-31 2014-12-31 29010111532014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna 1011153 602 Q.Studimeve Albanologjike shp gjyqi vendim 5118 dt 21.6.2010 urdh 614 d10.12.2014 shk 6183/28 dt 4.12.2014 bord 10.12.2014
  Autoriteti Rrugor Shqiptar (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 891,015 2014-12-27 2014-12-31 169810060542014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve ARRSH - Shkresa Nr 9230/11 dt 26.12.14 VKM 587 dt 10.09.14 Shpronesim Segmenti Fier -Levan
  Autoriteti Rrugor Shqiptar (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 25,410 2014-12-27 2014-12-31 168110060542014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve ARRSH - Shkresa Nr 9136 dt 16.12.14 VKM 848 dt 03.12.14 Shpronesim Segmenti Shkoder- Hani I Hotit
  Autoriteti Rrugor Shqiptar (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 225,918 2014-12-27 2014-12-31 170410060542014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve ARRSH - Shkresa Nr 9547/1 dt 26.12.14 VKM 848 dy 03.12.14 Shpronesim Segmenti Shkoder- Hani i Hotit
  Aparati Ministrise se Punes (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 132,261,628 2014-12-30 2014-12-31 79410250012014 Kompensim perndjekurit politike 1025001 MIN PUNES Demshperblim per ish te perndjekurit shkrese min fin 18184 dt 26.12.2014 shkrese e MMSR 6688/1 dt 09.12.2014
  Reparti Ushtarak Nr.4300 Tirane (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 22,000 2014-12-31 2014-12-31 96110170512014 Udhetim i brendshem REP 4001 dieta viti 2012,vendim nr 9 dt 23.06.2014,13 dt 26.11.2014,shkrese e MF nr 10047/21,16105/2 dt 27.11.2014,01.12.2014,shkrese e sekrte te pergjith nr 8076/1,9634/5 dt 10.10.2014,03.12.2014
  Reparti Ushtarak Nr.4300 Tirane (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 467,500 2014-12-30 2014-12-31 94210170512014 Udhetim i brendshem REP 4001 dieta personeli uMM 596 dt 18.11.13 delegim kopetencash lista bashkelidhur
  Reparti Ushtarak Nr.6620 Tirane (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 491,249 2014-12-30 2014-12-31 36310170902014 Udhetim i brendshem 602-REP 6620 dieta vkm 997 dt 10.12.14 bordero bashkengjitur
  Reparti Ushtarak Nr.6001 Tirane (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 1,337,954 2014-12-30 2014-12-31 36010170872014 Paga baze 1017087 REP 6002 page dispozicion UMM 1930 dt 21.11.14 ir 148 d 26.11.14 listpagese
  Sherbimi i Kontrollit te Brendshem ne MB (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 55,500 2014-12-30 2014-12-31 23010161102014 Udhetim i brendshem SHERBIM KONTR BRENDSHEM DIETA,URDHER 2700 D 30/12/14,LIST PAGESE 2014
  Aparati Drejt.Pergj.Doganave (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 1,044,600 2014-12-30 2014-12-31 120110100772014 Udhetim i brendshem 1010077 DREJT PERGJ DOGANAVE. lik dieta br vendit urdher dt 24.12.2014, listpag dt 24.12.2014
  Aparati Drejt.Pergj.Doganave (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 5,357,066 2014-12-30 2014-12-31 120810100772014 Shpenzime per mirembajtjen e aparateve, paisjeve teknike dhe veglave te punes 1010077 DREJT PERGJ DOGANAVE. lik ft mirmb skaneri up dt 9.12.2014, nj fit dt 16.12.2014, kontr dt 16.12.2014, dt ft 26.12.2014, 38188 euro x 140,
  Autoriteti Rrugor Shqiptar (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 18,000 2014-12-29 2014-12-31 176310060542014 Sherbime te tjera ARSH - Shkresat9286/1 dt 26.12.14 Shkr Min 7577/1 dt 19.12.14 Shpronesim Rruga Transballkanike
  Autoriteti Rrugor Shqiptar (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 358,047 2014-12-27 2014-12-31 170310060542014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve ARRSH - Shkresa Nr 9552, 9548, Nr. 9175/1 dt 26.12.14 VKM 848 dy 03.12.14 Shpronesim Segmenti Shkoder- Hani i Hotit
  Autoriteti Rrugor Shqiptar (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 99,403 2014-12-27 2014-12-31 170010060542014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve ARRSH - Shkresa Nr 9298 dt 19.12.14 VKM 846 dt 03.12.14 Shpronesim Segmenti Plepa Kavaje - Rrogozhine
  Autoriteti Rrugor Shqiptar (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 381,216 2014-12-27 2014-12-31 169010060542014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve ARRSH - Shkresa Nr 9178/1 dt 26.12.14 VKM 848 dt 03.12.14 Shpronesim Segmenti Shkoder- Hani I Hotit
  Autoriteti Rrugor Shqiptar (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 207,220 2014-12-27 2014-12-31 172610060542014 Udhetim i brendshem ARSH - Dieta Personeli sipas listepageses
  Autoriteti Rrugor Shqiptar (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 1,870,967 2014-12-27 2014-12-31 169910060542014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve ARRSH - Shkresa Nr 9235/2 dt 26.12.14 VKM 846 dt 03.12.14 Shpronesim Segmenti Plepa Kavaje - Rrogozhine