Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  All RAIFFEISEN BANK SH.A All 39,918,004,746.00 27,801 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Autoriteti Rrugor Shqiptar (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 182,490 2014-12-27 2014-12-31 169110060542014 Posta dhe sherbimi korrier ARRSH - Shkresa Nr 9119 dt 16.12.14 VKM 848 dt 03.12.14 Shpronesim Segmenti Shkoder- Hani I Hotit
  Autoriteti Rrugor Shqiptar (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 550,704 2014-12-27 2014-12-31 168310060542014 TVSH mbi mallrat dhe sherbimet brenda vendit ARRSH - Shkresa Nr 9137 dt 16.12.14 VKM 848 dt 03.12.14 Shpronesim Segmenti Shkoder- Hani I Hotit
  Autoriteti Rrugor Shqiptar (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 54,747 2014-12-27 2014-12-31 167810060542014 TVSH mbi mallrat dhe sherbimet brenda vendit ARRSH - Shkresa Nr 9120 dt 16.12.14 VKM 848 dt 03.12.14 Shpronesim Segmenti Shkoder- Hani I Hotit
  Autoriteti Rrugor Shqiptar (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 346,500 2014-12-27 2014-12-31 167610060542014 TVSH mbi mallrat dhe sherbimet brenda vendit ARRSH - Shkresa Nr 8435/1 dt 16.12.14 VKM 848 dt 03.12.14 Shpronesim Segmenti Shkoder- Hani I Hotit
  Autoriteti Rrugor Shqiptar (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 2,099,880 2014-12-27 2014-12-31 1696110060542014 Sherbime te tjera ARRSH - Shkresa Nr 6018/1 dt 17.12.14 VKM 587 dt 10.09.14 Shpronesim Segmenti Fier -Levan
  Autoriteti Rrugor Shqiptar (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 4,072,168 2014-12-27 2014-12-31 1682110060542014 Sherbime te tjera ARRSH - Shkresa Nr 9249 dt 18.12.14 VKM 587 dt 10.09.14 Shpronesim Segmenti Fier -Levan
  Reparti inspektimit shpetim miniera (3535) / Autoriteti Kombëtar për Sigurinë dhe Emergjencat në Miniera(3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 245,500 2014-12-30 2014-12-31 19110930062014 Paga baze 602 rep.inspektim shpetim miniera dieta,urdher nr 166,170,174 dt 11.12.201-23.12.2014,liste pagese dt 29.12.2014
  Aparati Qendror INSTAT (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 16,480 2014-12-30 2014-12-31 70610500012014 Elektricitet - Sherbime telefonike - Sherbimet bankare - Shpenzime per qiramarrje ambjentesh - Uje INSTAT Paguar dieta ASN 2014 urdher 1408 dt.26.12.2014 bordero listepagesa 29.12.2014
  Aparati i Ministrise se Turizmit dhe Mjedisit (3535)/ ish Ministria e Mjedisit Pyjeve dhe Administrimit te Ujrave (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 800,000 2014-12-30 2014-12-31 89510260012014 TVSH mbi mallrat dhe sherbimet brenda vendit MIN MJEDIISITdetyrime vendim gjyqi Shkurt Bibaj 3734 9.10.2014
  Autoriteti Rrugor Shqiptar (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 45,630 2014-12-27 2014-12-31 170610060542014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe - Shtese page per vjetersi ne pune ARRSH - Shkresa Nr 9312/1 dt 26.12.14 dt 26.12.14 VKM 479 dt 16.07.14Shpronesim Segmenti Plepa - Kavej - Rrogozhine
  Autoriteti Rrugor Shqiptar (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 74,613 2014-12-27 2014-12-31 167710060542014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per vjetersi ne pune ARRSH - Shkresa Nr 9121 dt 16.12.14 VKM 848 dt 03.12.14 Shpronesim Segmenti Shkoder- Hani I Hotit
  Autoriteti Rrugor Shqiptar (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 536,505 2014-12-27 2014-12-31 1697110060542014 Paga baze ARRSH - Shkresa Nr 9264/1 dt 26.12.14 VKM 587 dt 10.09.14 Shpronesim Segmenti Fier -Levan
  Autoriteti Rrugor Shqiptar (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 1,437,010 2014-12-27 2014-12-31 167510060542014 Paga baze ARRSH - Shkresa Nr 9148 dt 16.12.14 VKM 848 dt 03.12.14 Shpronesim Segmenti Shkoder- Hani I Hotit
  Autoriteti Rrugor Shqiptar (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 1,162,270 2014-12-27 2014-12-31 166910060542014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe - Shtese page per vjetersi ne pune ARRSH - Shkresa Nr 7628/1 dt 16.12.14 VKM 848 dt 03.12.14 Shpronesim Segmenti Shkoder- Hani I Hotit
  Autoriteti Rrugor Shqiptar (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 3,495,209 2014-12-27 2014-12-31 170510060542014 Paga baze ARRSH - Shkresa Nr 8429/1 dt 10.12.14 dt 26.12.14 VKM 714 dt 29.10.14 Shpronesim Segmenti Kukes- Krume
  Agjencia e Kthimit dhe Kompensimit te Pronave (3535)/Agjencia e Trajtimit te Pronave (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 2,975,000 2014-12-30 2014-12-31 25110140962014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe - Shtese page per vjetersi ne pune 604 AKKP vendime gjyqi + kompesim proneArdian Hajdari me prokure nga Martin Nika,shkrese e MF nr 16183/35 dt 11.12.2014,urdher nr 451 dt 26.12.2014,shkrese e MD nr 9206/1 dt 16.12.2014,vendim nr 10808 dt 26.12.2014
  Njesia e transportit mjeksesor me helikoptere (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 7,660 2014-12-30 2014-12-31 29910130582014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe - Shtese page per vjetersi ne pune 1013058 NJTHMH DIETA ME JASHTE URDHER MINISTRI 5399 DT. 12.09.2014 UB DT. 273 DT. 30.12.2014 LISTPAGESA bashkangjitur
  Universiteti Bujqesor (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 24,450 2014-12-30 2014-12-31 56110110412014 Paga baze - Raporte mjeksore te paguara nga punedhenesi - Shtese page per funksionin - Shtese page per vjetersi ne pune Univer.Bujqesor. SHP STUD URDH8131 DT 26.06.2014BORDERO
  Drejtoria Arsimore qytetit Tirane (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 7,236,000 2014-12-29 2014-12-31 39010110352014 Paga baze - Shtese page per kualifikimin 606 DAR Qytet shperbl mesues vkm 860 dt 17.12.2014 shk MAS 9547/4 dt 24.12.2014 urdh 477 dt 29.12.2014 permb dhjetor 2014 bord dhjetor 2014
  Mini Bashkia 2 (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 204,120 2014-12-30 2014-12-31 27621011362014 Sherbime te pastrimit dhe gjelberimit Min Bashkia 2 lik qera trualli,janar-dhjetor 2014,kontr 4353 dt 5.01.2014,bordero dhjetor