Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  All RAIFFEISEN BANK SH.A All 39,918,004,746.00 27,801 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Shkolla Shqiptare e Administratës Publike (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 27,000 2014-12-30 2014-12-31 16910870142014 Shpenzime per honorare SHKOLLA SHQIP ADMIN PUBLIKE lik honorare,vendim 138 dt 12.03.2014 listepagese
  Keshilli i Larte drejtesise (3535) / Veprimtaria e Mbikqyrjes dhe Rivleresimit ne sistemin e Drejtesise (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 25,500 2014-12-30 2014-12-31 29210630012014 Udhetim i brendshem 602 KLD dieta,shkrese nr 34 dt 9.12.2014,bordero bashkangjitur
  Reparti Ushtarak Nr.6660 Tirane (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 13,500 2014-12-31 2014-12-31 19510170852014 Shpenzime per honorare 1017085 602-REP 6004 honorare urdh 808/1 dt 31.10.2014 kontr 310.10.2014 bord 30.12.2014
  Reparti Ushtarak Nr.4300 Tirane (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 225,000 2014-12-30 2014-12-31 95410170512014 Te tjera transferta tek individet REP 4001 shperblim per rezultate ne pune shkresa MF 17132/1 dt 22.12.14 UMM 2123 d 9.12.14 shkresa 9325/4 d 24.12.14 lista bashkelidhur
  Aparati i Ministrise se Arsimit, Sportit dhe Rinise (3535)/ish Aparati Ministrise Arsimit e Shkences (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 5,550 2014-12-30 2014-12-31 60410110012014 Shpenzime per pritje e percjellje 1011001 Min.Arsimit dhe Sportit shp pritje progr pune 453 dt 18.11.2014 vkm 258 dt 3.6.1999 ft 60 dt 19.11.2014 s 14479660 Denisa Ngjela
  Aparati i Ministrise se Arsimit, Sportit dhe Rinise (3535)/ish Aparati Ministrise Arsimit e Shkences (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 17,550 2014-12-30 2014-12-31 60310110012014 Shpenzime per pritje e percjellje 1011001 Min.Arsimit dhe Sportit shp pritje progr pune 453 dt 18.11.2014 vkm 258 dt 3.6.1999 ft 61 dt 19.11.2014 s 14479661 Denisa Ngjela
  Shkolla "Karl Gega", Tirane (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 1,442,181 2014-12-31 2014-12-31 84101108020141 Shtese page per funksionin 1011080 SHK.Ndertimit Karl Gega paga punonj provizor urdh 176 dt 29.12.2014 bord 30.12.2014 permb 15/9-30/11/2014
  Aparati i Ministrise se Arsimit, Sportit dhe Rinise (3535)/ish Aparati Ministrise Arsimit e Shkences (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 50,000 2014-12-30 2014-12-31 63110110012014 Shpenzime gjyqesore 1011001 Min.Arsimit dhe Sportit shp gjyqi vend 546 dt 14.2.2014 vend 1850 dt 25.5.2014 ft 5 dt 13.2.2014 s 57958470enisa Ngjela
  Autoriteti Rrugor Shqiptar (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 1,079,000 2014-12-27 2014-12-31 170210060542014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve ARRSH - Shkresa Nr 9551 dt 26.12.14 VKM 846 dy 03.12.14 Shpronesim Segmenti Plepa Kavaje- Rrogozhine
  Autoriteti Rrugor Shqiptar (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 182,490 2014-12-27 2014-12-31 169110060542014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve ARRSH - Shkresa Nr 9119 dt 16.12.14 VKM 848 dt 03.12.14 Shpronesim Segmenti Shkoder- Hani I Hotit
  Autoriteti Rrugor Shqiptar (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 497,805 2014-12-27 2014-12-31 168510060542014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve ARRSH - Shkresa Nr 9138 dt 16.12.14 VKM 848 dt 03.12.14 Shpronesim Segmenti Shkoder- Hani I Hotit
  Autoriteti Rrugor Shqiptar (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 550,704 2014-12-27 2014-12-31 168310060542014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve ARRSH - Shkresa Nr 9137 dt 16.12.14 VKM 848 dt 03.12.14 Shpronesim Segmenti Shkoder- Hani I Hotit
  Autoriteti Rrugor Shqiptar (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 54,747 2014-12-27 2014-12-31 167810060542014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve ARRSH - Shkresa Nr 9120 dt 16.12.14 VKM 848 dt 03.12.14 Shpronesim Segmenti Shkoder- Hani I Hotit
  Autoriteti Rrugor Shqiptar (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 346,500 2014-12-27 2014-12-31 167610060542014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve ARRSH - Shkresa Nr 8435/1 dt 16.12.14 VKM 848 dt 03.12.14 Shpronesim Segmenti Shkoder- Hani I Hotit
  Autoriteti Rrugor Shqiptar (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 2,099,880 2014-12-27 2014-12-31 1696110060542014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve ARRSH - Shkresa Nr 6018/1 dt 17.12.14 VKM 587 dt 10.09.14 Shpronesim Segmenti Fier -Levan
  Autoriteti Rrugor Shqiptar (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 4,072,168 2014-12-27 2014-12-31 1682110060542014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve ARRSH - Shkresa Nr 9249 dt 18.12.14 VKM 587 dt 10.09.14 Shpronesim Segmenti Fier -Levan
  Agjencia Kombetare e Planifikimit te Territorit (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 18,000 2014-12-30 2014-12-31 33910940162014 Shpenzime per honorare AKPT honorare sh 29.12.14 lp 29.12.14
  Reparti inspektimit shpetim miniera (3535) / Autoriteti Kombëtar për Sigurinë dhe Emergjencat në Miniera(3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 245,500 2014-12-30 2014-12-31 19110930062014 Udhetim i brendshem 602 rep.inspektim shpetim miniera dieta,urdher nr 166,170,174 dt 11.12.201-23.12.2014,liste pagese dt 29.12.2014
  Aparati i Ministrise se Energjisë dhe Industrisë (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 9,372,765 2014-12-31 2014-12-31 89110930012014 Sherbimet bankare 602 MEI sherbim konsulence,66.400 euro me 141 lek,BBH ConsultingAG,kontrate nr 786/1 d t25.11.2013 ne vazhdim,fat nr 2014/900504-54139 dt 19.12.2014
  Agjensia Kombetare e provimeve te vleresimit (3535) / Qendra e Shërbimeve Arsimore(3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 158,548 2014-12-30 2014-12-31 28410110552014 Shpenzime per honorare HONORARE URDH. 6730/1 DT 26.12.2014 BIORDERO