Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  All RAIFFEISEN BANK SH.A All 39,918,004,746.00 27,801 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Aparati Drejt.Pergj.Doganave (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 73,704 2014-12-29 2014-12-30 118710100772014 Paga baze - Shtesa page te tjera - Shtese page per funksionin - Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe - Shtese page per vjetersi ne pune 1010077 DREJT PERGJ DOGANAVE. lik vend gjyqesor per Brikena Isaku urdher dt 24.12.2014, listpag dt 29.12.2014
  Autoriteti Rrugor Shqiptar (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 10,951,960 2014-12-26 2014-12-30 164010060542014 Shtese page per funksionin - Te tjera transferta tek individet ARSH - Shkresa Nr. 9299/1 dt 24.12.14 VKM Nr 658 dt 08.10.14 Shpronesim Segmenti Rrugor "Unaza e Madhe e Tiranes
  Kontrolli i Larte i Shtetit (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 1,182,640 2014-12-29 2014-12-30 40610240012014 Paga baze 1024001 602-Kon.Lart.Shteti . lik dieta br vendit listpag dt 29.12.2014
  Aparati i Ministrise se Mbrojtjes (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 1,204,479 2014-12-29 2014-12-30 85510170012014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe - Shtese page per vjetersi ne pune Minis.Mbrojtje konvertim valute (8538eur*140.3lek) kerkese dhe autorizim dt 29.12.14, nr 10443/4 paga AU gjermani, a demollari
  Aparati i Ministrise se Arsimit, Sportit dhe Rinise (3535)/ish Aparati Ministrise Arsimit e Shkences (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 5,124,571 2014-12-29 2014-12-30 62510110012014 Sherbime te tjera 1011001 Min.Arsimit dhe Sportit pages burse ekselence marev 9671/7 dt 26.12.2014 urdh 488 dt 24.12.2014 GPR 28176 kursi 181.66 lek
  Aparati i Ministrise se Arsimit, Sportit dhe Rinise (3535)/ish Aparati Ministrise Arsimit e Shkences (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 2,723,840 2014-12-29 2014-12-30 62010110012014 Paga baze - Shtesa page te tjera - Shtese page per funksionin - Shtese page per kualifikimin - Shtese page per vjetersi ne pune 1011001 Min.Arsimit dhe Sportit pages burse ekselence marev 9671/7 dt 26.12.2014 urdh 392 dt 3.10.2014 usd 23091 kursi 17.8 lek
  Autoriteti Rrugor Shqiptar (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 354,107 2014-12-28 2014-12-30 173610060542014 Paga baze - Shtesa page te tjera - Shtese page per funksionin - Shtese page per kualifikimin - Shtese page per vjetersi ne pune ARSH - Shkresa Nr 8354/1 dt 17.12.14 VKM 1056 dt 14.12.13 Shpronesim Segmenti By Pass Fier
  Aparati i Ministrise se Ekonomise(3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 630 2014-12-29 2014-12-30 76210040012014 Sherbime te pastrimit dhe gjelberimit 602 MZHETS pagese tarifa,shkrese nr 7821 dt 06.11.2014,autorizim dt 29.12.2014
  Drejtoria e Patentave dhe Markave (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 1,900 2014-12-29 2014-12-30 16310040762014 Shpenzimet e siguracionit te mjeteve te transportit 602 drejt.pergji.patentave diference komisioni
  Aparati i Ministrise se Mbrojtjes (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 2,311,704 2014-12-29 2014-12-30 84710170012014 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim Minis.Mbrojtje konvertim valute (20.000$*115.2 lek) kerkese dhe autorizim dt 29.12.14, nr 10442/12 operative PU tampa f maksuti
  Aparati i Ministrise se Mbrojtjes (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 918,262 2014-12-29 2014-12-30 84410170012014 Shpenzime per kompensime te tjera te papaguara Minis.Mbrojtje konvertim valute (6.500 euro*140.3 lek) kerkese dhe autorizim dt 29.12.14, nr 10442/9 operative PU kosove, d beta
  Universiteti Bujqesor (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 3,409,375 2014-12-29 2014-12-30 54710110412014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe - Shtese page per vjetersi ne pune Univer.Bujqesor BURSA BORDERO
  Universiteti Politeknik (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 37,800 2014-12-29 2014-12-30 201210110402014 Shtese page per funksionin UNIVERSITETI POLITEKNIK o mesim sh 17.12.2014 lp 17.12.2014
  Universiteti i Tiranes, fakulteti i Shkencave te Natyres (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 18,622 2014-12-29 2014-12-30 26610111402014 Shtese page per funksionin ,Fak Shk NatyresOPONENCA DOKT. URDH 1672/1 DT 26.06.2014
  Aparati Drejt.Pergj.Doganave (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 2,342,500 2014-12-29 2014-12-30 119110100772014 Shtese page per punonjesit qe rregullohen me akte te veçanta 1010077 DREJT PERGJ DOGANAVE. lik dieta br vendit listpag dt 29.12.2014, urdjer tit dt 29.12.2014
  Autoriteti Rrugor Shqiptar (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 3,419,000 2014-12-26 2014-12-30 166310060542014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe - Shtese page per vjetersi ne pune ARRSH - Shkresa Nr. 8885/1 dt 17.12.14 VKM Nr 695 dt 22.10.14 4 Shpronesim Segmenti Rrugor "By Pass Shkozet
  Autoriteti Rrugor Shqiptar (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 5,287,936 2014-12-26 2014-12-30 163810060542014 Paga baze - Raporte mjeksore te paguara nga punedhenesi - Shtese page per funksionin - Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe - Shtese page per vjetersi ne pune ARSH - Shkresa Nr.7864/1 dt 02.12.14 VKM Nr 1697 dt 22.10.14 Shpronesim Segmenti Rrugor "By Pass Shkozet
  Autoriteti Rrugor Shqiptar (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 118,374 2014-12-28 2014-12-30 174010060542014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per vjetersi ne pune ARSH - Shkresa Nr 8807/1 dt 17.12.14 VKM 587 dt 10.09.14 Shpronesim Segmenti By Pass Fier
  Aparati i Ministrise se Arsimit, Sportit dhe Rinise (3535)/ish Aparati Ministrise Arsimit e Shkences (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 1,481,494 2014-12-29 2014-12-30 62310110012014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per vjetersi ne pune 1011001 Min.Arsimit dhe Sportit pages burse ekselence marev 9671/4dt 26.12.2014 urdh 488 dt24.12.2014 euro 10350 kursi 142.9 lek
  Aparati i Ministrise se Arsimit, Sportit dhe Rinise (3535)/ish Aparati Ministrise Arsimit e Shkences (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 497,052 2014-12-28 2014-12-30 61110110012014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe - Shtese page per vjetersi ne pune 1011001 Min.Arsimit dhe Sportit paga me kontr perkohsh. bord 26.12.2014 vkm 859 dt 10.12.2014 urdh 9649 dt 24.1.20149649/1 dt 26.12.2014