Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  All RAIFFEISEN BANK SH.A All 39,918,004,746.00 27,801 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Autoriteti Rrugor Shqiptar (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 225,918 2014-12-27 2014-12-31 170410060542014 Paga baze ARRSH - Shkresa Nr 9547/1 dt 26.12.14 VKM 848 dy 03.12.14 Shpronesim Segmenti Shkoder- Hani i Hotit
  Aparati Ministrise se Punes (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 132,261,628 2014-12-30 2014-12-31 79410250012014 Shpenzime gjyqesore 1025001 MIN PUNES Demshperblim per ish te perndjekurit shkrese min fin 18184 dt 26.12.2014 shkrese e MMSR 6688/1 dt 09.12.2014
  Reparti Ushtarak Nr.6620 Tirane (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 491,249 2014-12-30 2014-12-31 36310170902014 Shpenzime gjyqesore 602-REP 6620 dieta vkm 997 dt 10.12.14 bordero bashkengjitur
  Reparti Ushtarak Nr.6001 Tirane (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 1,337,954 2014-12-30 2014-12-31 36010170872014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe - Shtese page per vjetersi ne pune 1017087 REP 6002 page dispozicion UMM 1930 dt 21.11.14 ir 148 d 26.11.14 listpagese
  Sherbimi i Kontrollit te Brendshem ne MB (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 55,500 2014-12-30 2014-12-31 23010161102014 Paga baze - Shtese page per pune ne turne te dyta dhe te treta - Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe - Te tjera transferta tek individet SHERBIM KONTR BRENDSHEM DIETA,URDHER 2700 D 30/12/14,LIST PAGESE 2014
  Aparati Drejt.Pergj.Doganave (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 1,044,600 2014-12-30 2014-12-31 120110100772014 Paga baze 1010077 DREJT PERGJ DOGANAVE. lik dieta br vendit urdher dt 24.12.2014, listpag dt 24.12.2014
  Aparati Drejt.Pergj.Doganave (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 5,357,066 2014-12-30 2014-12-31 120810100772014 Paga baze 1010077 DREJT PERGJ DOGANAVE. lik ft mirmb skaneri up dt 9.12.2014, nj fit dt 16.12.2014, kontr dt 16.12.2014, dt ft 26.12.2014, 38188 euro x 140,
  Autoriteti Rrugor Shqiptar (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 18,000 2014-12-29 2014-12-31 176310060542014 Paga baze ARSH - Shkresat9286/1 dt 26.12.14 Shkr Min 7577/1 dt 19.12.14 Shpronesim Rruga Transballkanike
  Autoriteti Rrugor Shqiptar (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 358,047 2014-12-27 2014-12-31 170310060542014 Paga baze - Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe - Shtese page per vjetersi ne pune ARRSH - Shkresa Nr 9552, 9548, Nr. 9175/1 dt 26.12.14 VKM 848 dy 03.12.14 Shpronesim Segmenti Shkoder- Hani i Hotit
  Autoriteti Rrugor Shqiptar (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 99,403 2014-12-27 2014-12-31 170010060542014 Paga baze - Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe ARRSH - Shkresa Nr 9298 dt 19.12.14 VKM 846 dt 03.12.14 Shpronesim Segmenti Plepa Kavaje - Rrogozhine
  Autoriteti Rrugor Shqiptar (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 381,216 2014-12-27 2014-12-31 169010060542014 Paga baze - Shtesa page te tjera - Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe - Shtese page per vjetersi ne pune ARRSH - Shkresa Nr 9178/1 dt 26.12.14 VKM 848 dt 03.12.14 Shpronesim Segmenti Shkoder- Hani I Hotit
  Autoriteti Rrugor Shqiptar (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 207,220 2014-12-27 2014-12-31 172610060542014 Paga baze ARSH - Dieta Personeli sipas listepageses
  Autoriteti Rrugor Shqiptar (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 1,870,967 2014-12-27 2014-12-31 169910060542014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe ARRSH - Shkresa Nr 9235/2 dt 26.12.14 VKM 846 dt 03.12.14 Shpronesim Segmenti Plepa Kavaje - Rrogozhine
  Shkolla Shqiptare e Administratës Publike (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 27,000 2014-12-30 2014-12-31 16910870142014 Paga baze - Shtese page per vjetersi ne pune SHKOLLA SHQIP ADMIN PUBLIKE lik honorare,vendim 138 dt 12.03.2014 listepagese
  Keshilli i Larte drejtesise (3535) / Veprimtaria e Mbikqyrjes dhe Rivleresimit ne sistemin e Drejtesise (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 25,500 2014-12-30 2014-12-31 29210630012014 Paga baze - Shtese page per kualifikimin - Shtese page per vjetersi ne pune 602 KLD dieta,shkrese nr 34 dt 9.12.2014,bordero bashkangjitur
  Reparti Ushtarak Nr.6660 Tirane (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 13,500 2014-12-31 2014-12-31 19510170852014 Paga baze - Shtesa page te tjera - Shtese page per funksionin - Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe - Shtese page per vjetersi ne pune 1017085 602-REP 6004 honorare urdh 808/1 dt 31.10.2014 kontr 310.10.2014 bord 30.12.2014
  Reparti Ushtarak Nr.4300 Tirane (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 225,000 2014-12-30 2014-12-31 95410170512014 Paga baze - Raporte mjeksore te paguara nga punedhenesi - Shtese page per funksionin - Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe REP 4001 shperblim per rezultate ne pune shkresa MF 17132/1 dt 22.12.14 UMM 2123 d 9.12.14 shkresa 9325/4 d 24.12.14 lista bashkelidhur
  Aparati i Ministrise se Arsimit, Sportit dhe Rinise (3535)/ish Aparati Ministrise Arsimit e Shkences (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 5,550 2014-12-30 2014-12-31 60410110012014 Paga baze - Shtese page per kualifikimin - Shtese page per punonjesit qe rregullohen me akte te veçanta - Shtese page per vjetersi ne pune 1011001 Min.Arsimit dhe Sportit shp pritje progr pune 453 dt 18.11.2014 vkm 258 dt 3.6.1999 ft 60 dt 19.11.2014 s 14479660 Denisa Ngjela
  Aparati i Ministrise se Arsimit, Sportit dhe Rinise (3535)/ish Aparati Ministrise Arsimit e Shkences (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 50,000 2014-12-30 2014-12-31 63110110012014 Elektricitet - Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat - Paga baze - Shtese page per gradat ushtarake - Shtese page per punonjesit qe rregullohen me akte te veçanta - Shtese page per vjetersi ne pune 1011001 Min.Arsimit dhe Sportit shp gjyqi vend 546 dt 14.2.2014 vend 1850 dt 25.5.2014 ft 5 dt 13.2.2014 s 57958470enisa Ngjela
  Autoriteti Rrugor Shqiptar (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 1,079,000 2014-12-27 2014-12-31 170210060542014 Paga baze - Sherbime telefonike - Shtesa page te tjera - Shtese page per vjetersi ne pune ARRSH - Shkresa Nr 9551 dt 26.12.14 VKM 846 dy 03.12.14 Shpronesim Segmenti Plepa Kavaje- Rrogozhine