Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  All RAIFFEISEN BANK SH.A All 39,918,004,746.00 27,801 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Komisariati i Policise Sarande (3731) RAIFFEISEN BANK SH.A Sarande 24,380 2014-12-29 2014-12-30 10160522014 Paga baze - Shtesa page te tjera - Shtese page per funksionin - Shtese page per largesi nga qendra e banimit - Shtese page per pune ne turne te dyta dhe te treta - Shtese page per vjetersi ne pune SHP DIET NGA RENDI
  Komuna Potom (0232) RAIFFEISEN BANK SH.A Skrapar 28,000 2014-12-29 2014-12-30 21127410012014 Sherbime telefonike 2741001 PAGA List-pagese dhjetor/2014 Komuna Potom
  Bashkia Corovode (0232) RAIFFEISEN BANK SH.A Skrapar 3,350 2014-12-29 2014-12-30 49721390012014 Subvencione per diference cmimi per transportin hekurudhor 2139001 Skrapar;Bashkia Çorovode;Ceku ,sherbim bankar DT 29.12.2014
  Komuna Qender (0232) RAIFFEISEN BANK SH.A Skrapar 246,000 2014-12-30 2014-12-30 24927400012014 Shtese page per vjetersi ne pune 2740001 Shperblimi PA AFTESIA List-pagese dhjetor/2014 VEND 861 dt 17.12.2014 Komuna Qender Skrapar
  Komuna Potom (0232) RAIFFEISEN BANK SH.A Skrapar 276,794 2014-12-29 2014-12-30 21027410012014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe - Shtese page per vjetersi ne pune 2741001 PAGA List-pagese dhjetor/2014 Komuna Potom
  Komuna Qender (0232) RAIFFEISEN BANK SH.A Skrapar 33,240 2014-12-30 2014-12-30 25127400012014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per largesi nga qendra e banimit - Shtese page per pune ne turne te dyta dhe te treta - Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe - Shtese page per vjetersi ne pune 2740001 Skrapar;Komuna Qender;Djeta List-pagesa dhjetor 2014
  Komuna Potom (0232) RAIFFEISEN BANK SH.A Skrapar 60,000 2014-12-26 2014-12-30 21627410012014 Paga baze - Shtese page per kualifikimin - Shtese page per pune ne turne te dyta dhe te treta - Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe - Shtese page per vjetersi ne pune 2741001 Shperblimi pa aftesia List-pagese DHJETOR/2014 Komuna Potom
  Komuna Potom (0232) RAIFFEISEN BANK SH.A Skrapar 150,000 2014-12-26 2014-12-30 21527410012014 Paga baze - Raporte mjeksore te paguara nga punedhenesi - Shtese page per funksionin - Shtese page per largesi nga qendra e banimit - Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe - Shtese page per vjetersi ne pune 2741001 Shperblimi ND.EKONOMIKE List-pagese DHJETOR/2014 vend 30,miratimi 2666/1 dt 22.12.2014 Komuna Potom
  Komuna Potom (0232) RAIFFEISEN BANK SH.A Skrapar 164,500 2014-12-26 2014-12-30 21427410012014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe - Shtese page per vjetersi ne pune 2741001 ND.EKONOMIKE List-pagese DHJETOR/2014 Komuna Potom
  Komuna Cepan (0232) RAIFFEISEN BANK SH.A Skrapar 20,000 2014-12-26 2014-12-30 16627430012014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per vjetersi ne pune 2743001 Skrapar;Komuna Çepan; Cek-SHperblim per femije te lindur List-pagesa dhjetor 2014
  Drejtoria e shendetit publik Skrapar (0232) RAIFFEISEN BANK SH.A Skrapar 21,000 2014-12-29 2014-12-30 19810130442014 Paga baze - Raporte mjeksore te paguara nga punedhenesi - Shtese page per funksionin - Shtese page per vjetersi ne pune 1013044 Skrapar;Drejt.Shendetit Publik;DJETA List-pagesa Dhjetor 2014
  Teatri Operas dhe Baletit (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 126,000 2014-12-29 2014-12-30 49710120242014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per vjetersi ne pune 1012024, TOB pagese honorare kont.10.12.14 Dhjetor 2014
  Aparati i Ministrise se Mbrojtjes (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 1,690,684 2014-12-29 2014-12-30 84010170012014 Elektricitet Minis.Mbrojtje konvertim valute (12.000 euro*140.3 lek) kerkese dhe autorizim dt 29.12.14, nr 10442/5 operative PU izmir a xhafa
  Kuvendi Popullor (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 2,500 2014-12-30 2014-12-30 103610020012014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe - Shtese page per vjetersi ne pune Kuvendi djeta brenda vendit VKM 997 10.12.2010 autorizim 4062 18.12.2014
  Drejtoria e Pergjithshme e burgjeve (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 415,600 2014-12-30 2014-12-30 55910140482014 Paga baze - Shtesa page te tjera - Shtese page per kualifikimin - Shtese page per vjetersi ne pune Drejtoria e Pergjithshme e Burgjeve Vendim gjyqi Ilir Frasheri,urdher pag nr 364/1 dt 18.12.2014 vend nr 103 dt 13.03.2014
  Universiteti Bujqesor (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 67,933 2014-12-29 2014-12-30 53610110412014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per vjetersi ne pune Univer.Bujqesor DIETA PROJEKTI KONTRATE + PL FINANC 1123 DT 11.04.2014 BORDERO
  Autoriteti Rrugor Shqiptar (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 80,385 2014-12-28 2014-12-30 173010060542014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per largesi nga qendra e banimit - Shtese page per pune jashte orarit - Shtese page per pune ne turne te dyta dhe te treta - Shtese page per punonjesit qe rregullohen me akte te veçanta - Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe - Shtese page per vjetersi ne pune ARSH - Shkresa Nr 6506/1 dt 18.12.14 VKM 1056 dt 14.12.13 Shpronesim Segmenti By Pass Fier
  Aparati i Ministrise se Mbrojtjes (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 1,269,363 2014-12-29 2014-12-30 83910170012014 Paga baze - Raporte mjeksore te paguara nga punedhenesi - Shtese page per pune jashte orarit Minis.Mbrojtje konvertim valute (9.000 euro*140.3 lek) kerkese dhe autorizim dt 29.12.14, nr 10442/4 operative PU greqi, i zenelaj
  Aparati i Ministrise se Mbrojtjes (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 1,409,803 2014-12-29 2014-12-30 83710170012014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per punonjesit qe rregullohen me akte te veçanta - Shtese page per vjetersi ne pune Minis.Mbrojtje konvertim valute (10.000 euro*140.3 lek) kerkese dhe autorizim dt 29.12.14, nr 10442/2 operative PU spanje
  Reparti Ushtarak Nr.4300 Tirane (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 1,140,000 2014-12-29 2014-12-30 93710170512014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per pune jashte orarit - Shtese page per pune ne turne te dyta dhe te treta - Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe - Shtese page per vjetersi ne pune 602-REP 4001 dieta personeli rep 4001,4007,4006,4009,4025,4040 lista bashkelidhur