Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Administrata Kopshte Cerdhe (3333) / Drejtoria Ekonomike e Arsimit (3535) All All 53,673,534.00 157 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Administrata Kopshte Cerdhe (3333) / Drejtoria Ekonomike e Arsimit (3535) ALBERT DOKU Shkoder 68,000 2014-12-30 2014-12-31 20921410102014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale administrata kopshte cerdhe FT 006405 dt 26.12.2014
  Administrata Kopshte Cerdhe (3333) / Drejtoria Ekonomike e Arsimit (3535) PISHA Shkoder 264,000 2014-12-30 2014-12-31 20921410102014 Shpenz. per rritjen e AQT - te tjera paisje zyre administrata kopshte cerdhe FT 13202457 dt 29.12.2014
  Administrata Kopshte Cerdhe (3333) / Drejtoria Ekonomike e Arsimit (3535) ALBERT DOKU Shkoder 198,000 2014-12-26 2014-12-29 20821410102014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale administrata kopshte cerdhe FT 006303 dt 18.12.2014
  Administrata Kopshte Cerdhe (3333) / Drejtoria Ekonomike e Arsimit (3535) ALB - SIGURACION Shkoder 468,000 2014-12-26 2014-12-29 20721410102014 Shpenzime per sigurimin e ndertesave dhe te tjera kosto sigurimi te ngjashme administrata kopshte cerdhe FT 18303751 dt 22.12.2014
  Administrata Kopshte Cerdhe (3333) / Drejtoria Ekonomike e Arsimit (3535) LAZER GJEKAJ Shkoder 34,600 2014-12-26 2014-12-29 20621410102014 Shpenzime te tjera transporti administrata kopshte cerdhe FT 7290437dt 03.12.2014
  Administrata Kopshte Cerdhe (3333) / Drejtoria Ekonomike e Arsimit (3535) SHKODRA INTEL.TV Shkoder 43,465 2014-12-26 2014-12-29 20521410102014 Sherbime telefonike administrata kopshte cerdhe FT 17568657 dt 30.11.2014
  Administrata Kopshte Cerdhe (3333) / Drejtoria Ekonomike e Arsimit (3535) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Shkoder 652,587 2014-12-24 2014-12-26 20421410102014 Elektricitet 2141010 administrata kopshte cerdhe kontrate a30011/12/14/15/16/17/34/35/36/37/39/40/41/42/43/44/45/46/47/48/49/50/51/52/53/54/56/57/58/59/61 a30107/8/9 a30111/14/34/35 a32554/5 a36473, a37034, a93714 nentor 2014
  Administrata Kopshte Cerdhe (3333) / Drejtoria Ekonomike e Arsimit (3535) UJESJELLES QYTETI SHKODER Shkoder 326,348 2014-12-24 2014-12-26 20321410102014 Uje administrata kopshte cerdhe FT 3364289/280/281/179/180/181/182/183/178/166/167/168/169/170 nentor 2014
  Administrata Kopshte Cerdhe (3333) / Drejtoria Ekonomike e Arsimit (3535) BANKA E TIRANES Shkoder 18,045 2014-12-18 2014-12-19 19821410102014 Shpenzime per honorare administrata kopshte cerdhe , honorare per qkf aktivitet fundviti
  Administrata Kopshte Cerdhe (3333) / Drejtoria Ekonomike e Arsimit (3535) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Shkoder 7,245 2014-12-18 2014-12-19 20121410102014 Shpenzime per honorare administrata kopshte cerdhe , honorare per qkf aktivitet fundviti
  Administrata Kopshte Cerdhe (3333) / Drejtoria Ekonomike e Arsimit (3535) DEGA TATIM - TAKSA SHKODER Shkoder 83,845 2014-12-18 2014-12-19 19921410102014 Shpenzime per honorare administrata kopshte cerdhe , tatim ne burim honorare per qkf aktivitet fundviti
  Administrata Kopshte Cerdhe (3333) / Drejtoria Ekonomike e Arsimit (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Shkoder 27,000 2014-12-18 2014-12-19 19721410102014 Shpenzime per honorare administrata kopshte cerdhe , honorare per qkf aktivitet fundviti
  Administrata Kopshte Cerdhe (3333) / Drejtoria Ekonomike e Arsimit (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Shkoder 252,045 2014-12-18 2014-12-19 20221410102014 Shpenzime per honorare administrata kopshte cerdhe , honorare per qkf aktivitet fundviti
  Administrata Kopshte Cerdhe (3333) / Drejtoria Ekonomike e Arsimit (3535) BANKA CREDINS Shkoder 450,270 2014-12-18 2014-12-19 20021410102014 Shpenzime per honorare administrata kopshte cerdhe ,pagese me cek nr 2015953 dt 18.12.2014 terheqje suela gushta id h55530102c , honorare per qkf aktivitet fundviti
  Administrata Kopshte Cerdhe (3333) / Drejtoria Ekonomike e Arsimit (3535) POSTA SHQIPTARE SH.A Shkoder 528 2014-12-05 2014-12-05 18721410102014 Posta dhe sherbimi korrier administrata kopshte cerdhe FT 11523728/29/30 DT 30.112014
  Administrata Kopshte Cerdhe (3333) / Drejtoria Ekonomike e Arsimit (3535) R & R GROUP Shkoder 154,839 2014-12-05 2014-12-05 19021410102014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale administrata kopshte cerdhe FT 10785080 DT 03.12.2014
  Administrata Kopshte Cerdhe (3333) / Drejtoria Ekonomike e Arsimit (3535) BLINISHTA Shkoder 116,160 2014-12-05 2014-12-05 19121410102014 Shpenzime per mirembajtjen e paisjeve te zyrave administrata kopshte cerdhe FT 16371170 DT 08.11.2014
  Administrata Kopshte Cerdhe (3333) / Drejtoria Ekonomike e Arsimit (3535) BANKA E TIRANES Shkoder 51,300 2014-12-03 2014-12-04 18821410102014 Pensione per moshe madhore administrata kopshte cerdhe SHPERBLIM PER DALJE NE PENSION 1 PERSON
  Administrata Kopshte Cerdhe (3333) / Drejtoria Ekonomike e Arsimit (3535) DEGA TATIM - TAKSA SHKODER Shkoder 5,700 2014-12-03 2014-12-04 18921410102014 Pensione per moshe madhore administrata kopshte cerdhe tatim ne burim SHPERBLIM PER DALJE NE PENSION 1 PERSON
  Administrata Kopshte Cerdhe (3333) / Drejtoria Ekonomike e Arsimit (3535) BANKA E TIRANES Shkoder 1,649,018 2014-12-01 2014-12-01 18421410102014 Paga baze administrata kopshte cerdhe paga 63 persona