Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Administrata Kopshte Cerdhe (3333) / Drejtoria Ekonomike e Arsimit (3535) All All 53,673,534.00 157 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Administrata Kopshte Cerdhe (3333) / Drejtoria Ekonomike e Arsimit (3535) ARIAN(J76705021E) Shkoder 382,200 2014-07-03 2014-07-04 8021410102014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale administrata kopshte cerdhe ft 09291929 dt 23.06.2014
  Administrata Kopshte Cerdhe (3333) / Drejtoria Ekonomike e Arsimit (3535) ROZAFAT SH Shkoder 297,360 2014-07-03 2014-07-04 8421410102014 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative administrata kopshte cerdhe ft 15968361 dt 23.06.2014
  Administrata Kopshte Cerdhe (3333) / Drejtoria Ekonomike e Arsimit (3535) SHPIRTI ARTISTIK I SHKODRES Shkoder 2,308,000 2014-07-03 2014-07-04 7821410102014 Te tjera transferta per institucionet jo-fitim prurese administrata kopshte cerdhe DT 22.06.2014
  Administrata Kopshte Cerdhe (3333) / Drejtoria Ekonomike e Arsimit (3535) STUDIO PERMBARIMORE L.D.C. Shkoder 13,500 2014-07-01 2014-07-01 752141010214 Shtese page per funksionin administrata kopshte cerdhe ndalese page vendim nr 7183 dt 13.06.2013 (suela bishanaku)
  Administrata Kopshte Cerdhe (3333) / Drejtoria Ekonomike e Arsimit (3535) DEGA TATIM - TAKSA SHKODER Shkoder 4,800 2014-07-01 2014-07-01 7721410102014 Pensione per moshe madhore administrata kopshte shperblim tatim ne burim dalje ne pension 2 persona
  Administrata Kopshte Cerdhe (3333) / Drejtoria Ekonomike e Arsimit (3535) BANKA E TIRANES Shkoder 5,000 2014-07-01 2014-07-01 7421410102014 Te tjera transferta tek individet administrata kopshte cerdhe kompensime 5 persona
  Administrata Kopshte Cerdhe (3333) / Drejtoria Ekonomike e Arsimit (3535) BANKA E TIRANES Shkoder 43,200 2014-07-01 2014-07-01 7621410102014 Pensione per moshe madhore administrata kopshte shperblim dalje ne pension 2 persona
  Administrata Kopshte Cerdhe (3333) / Drejtoria Ekonomike e Arsimit (3535) CEZ SHPERNDARJE Shkoder 598,500 2014-06-25 2014-06-25 7121410102014 Elektricitet 2141010 administrata arsimit, kontrate a030011-a093714 maj 2014
  Administrata Kopshte Cerdhe (3333) / Drejtoria Ekonomike e Arsimit (3535) POSTA SHQIPTARE SH.A Shkoder 84 2014-06-18 2014-06-19 7121410102014 Posta dhe sherbimi korrier 2141010 administrata arsimit, ft 11518473 dt 31.05.2014
  Administrata Kopshte Cerdhe (3333) / Drejtoria Ekonomike e Arsimit (3535) SHKODRA INTEL.TV Shkoder 106,994 2014-06-17 2014-06-18 7021410102014 Sherbime telefonike 2141010 administrata arsimit ft 13204891 dt 31.05.2014
  Administrata Kopshte Cerdhe (3333) / Drejtoria Ekonomike e Arsimit (3535) SGS AUTOMOTIVE ALBANIA Shkoder 2,730 2014-06-16 2014-06-17 6321410102014 Shpenzime te tjera transporti administrata arsim kopshte, ft 15205637 DT 12.06.2014
  Administrata Kopshte Cerdhe (3333) / Drejtoria Ekonomike e Arsimit (3535) UJESJELLES QYTETI SHKODER Shkoder 974,140 2014-06-16 2014-06-17 6421410102014 Uje 2141010 administrata arsimit, ft 3239476-493 / 3239401-2 / 3239389-393 / 3239403-6 / 3239504-5 / 3239514 / 3239428-9/431-33 MAJ 2014
  Administrata Kopshte Cerdhe (3333) / Drejtoria Ekonomike e Arsimit (3535) BRIELA Shkoder 129,195 2014-06-06 2014-06-09 6221410102014 Shpenzime per mirembajtjen e objekteve ndertimore 2141010 administrata arsimit FT 05404500 DT 03.06.2014
  Administrata Kopshte Cerdhe (3333) / Drejtoria Ekonomike e Arsimit (3535) BRIELA Shkoder 167,880 2014-06-06 2014-06-09 6121410102014 Shpenzime per mirembajtjen e objekteve ndertimore 2141010 administrata arsimit FT 05404498 DT 22.05.2014
  Administrata Kopshte Cerdhe (3333) / Drejtoria Ekonomike e Arsimit (3535) BANKA E TIRANES Shkoder 1,774,479 2014-06-02 2014-06-02 5921410102014 Paga baze administrata kopshte cerdhe paga 66 persona
  Administrata Kopshte Cerdhe (3333) / Drejtoria Ekonomike e Arsimit (3535) STUDIO PERMBARIMORE L.D.C. Shkoder 13,500 2014-06-02 2014-06-02 612141010214 Shtese page per funksionin administrata kopshte cerdhe ndalese page vendim nr 7183 dt 13.06.2013 (suela bishanaku)
  Administrata Kopshte Cerdhe (3333) / Drejtoria Ekonomike e Arsimit (3535) BANKA E TIRANES Shkoder 5,000 2014-06-02 2014-06-02 6021410102014 Te tjera transferta tek individet administrata kopshte cerdhe kompensime 5 persona
  Administrata Kopshte Cerdhe (3333) / Drejtoria Ekonomike e Arsimit (3535) POSTA SHQIPTARE SH.A Shkoder 1,194 2014-05-23 2014-05-23 5821410102014 Posta dhe sherbimi korrier 2141010 administrata arsimit, ft 11519026-30 dt 30.04.2014
  Administrata Kopshte Cerdhe (3333) / Drejtoria Ekonomike e Arsimit (3535) CEZ SHPERNDARJE Shkoder 785,704 2014-05-23 2014-05-23 5521410102014 Elektricitet 2141010 administrata arsimit, kontrate a030011-a093714 ft 609845980-610762734 prill 2014
  Administrata Kopshte Cerdhe (3333) / Drejtoria Ekonomike e Arsimit (3535) HALIL GUSHTA Shkoder 160,000 2014-05-23 2014-05-23 5321410102014 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative 2141010 administrata arsimit, ft 7212253 dt 18.04.2014