Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Administrata Kopshte Cerdhe (3333) / Drejtoria Ekonomike e Arsimit (3535) All All 53,673,534.00 157 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Administrata Kopshte Cerdhe (3333) / Drejtoria Ekonomike e Arsimit (3535) FLORINDA HILAJ Shkoder 4,818 2014-10-23 2014-10-23 16421410102014 Shpenz. per rritjen e AQT - ndertesa shkollore administrata kopshte cerdhe FT 10398933 dt 22.10.2014
  Administrata Kopshte Cerdhe (3333) / Drejtoria Ekonomike e Arsimit (3535) ERMAL RAKO Shkoder 10,000 2014-10-17 2014-10-17 1592141010214 Te tjera materiale dhe sherbime speciale administrata kopshte cerdhe ft 001769 dt 18.09.2014
  Administrata Kopshte Cerdhe (3333) / Drejtoria Ekonomike e Arsimit (3535) " UJSJELLSI FSHAT" Shkoder 52,848 2014-10-16 2014-10-17 15921410102014 Uje administrata kopshte cerdhe ft 10427221 dt 13.10.2014
  Administrata Kopshte Cerdhe (3333) / Drejtoria Ekonomike e Arsimit (3535) MURATI D Shkoder 187,200 2014-10-14 2014-10-14 15621410102014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale 2141010 administrata arsimit, FT 15786405 DT 22.09.2014
  Administrata Kopshte Cerdhe (3333) / Drejtoria Ekonomike e Arsimit (3535) ROZAFA 94 Shkoder 538,411 2014-10-14 2014-10-14 15721410102014 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) 2141010 administrata arsimit, FT 12415832 DT 03.10.2014
  Administrata Kopshte Cerdhe (3333) / Drejtoria Ekonomike e Arsimit (3535) POSTA SHQIPTARE SH.A Shkoder 504 2014-10-10 2014-10-10 15521410102014 Posta dhe sherbimi korrier 2141010 administrata arsimit, ft 16487149/20/21 dt 30.09.2014
  Administrata Kopshte Cerdhe (3333) / Drejtoria Ekonomike e Arsimit (3535) BANKA E TIRANES Shkoder 1,717,369 2014-10-01 2014-10-01 14621410102014 Raporte mjeksore te paguara nga punedhenesi administrata kopshte cerdhe paga 65 punonjes
  Administrata Kopshte Cerdhe (3333) / Drejtoria Ekonomike e Arsimit (3535) BANKA E TIRANES Shkoder 5,000 2014-10-01 2014-10-01 14821410102014 Te tjera transferta tek individet administrata kopshte cerdhe kmpensime 5 punonjes
  Administrata Kopshte Cerdhe (3333) / Drejtoria Ekonomike e Arsimit (3535) STUDIO PERMBARIMORE L.D.C. Shkoder 13,500 2014-10-01 2014-10-01 14721410102014 Shtese page per funksionin administrata kopshte cerdhe ndalese page vendim nr 7183 dt 13.06.2013 (suela bishanaku)
  Administrata Kopshte Cerdhe (3333) / Drejtoria Ekonomike e Arsimit (3535) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Shkoder 139,675 2014-10-01 2014-10-01 14921410102014 Elektricitet 2141010 administrata kopshte cerdhe kontrate a30011-a93714 gusht 2014
  Administrata Kopshte Cerdhe (3333) / Drejtoria Ekonomike e Arsimit (3535) FLORINDA HILAJ Shkoder 10,680 2014-09-24 2014-09-25 14321410102014 Shpenz. per rritjen e AQT - ndertesa shkollore 2141010 administrata arsimit, ft 10398929 dt 22.09.2014
  Administrata Kopshte Cerdhe (3333) / Drejtoria Ekonomike e Arsimit (3535) GZIM LIKAJ Shkoder 6,266 2014-09-25 2014-09-25 14521410102014 Shpenz. per rritjen e AQT - ndertesa shkollore 2141010 administrata arsimit, ft 84719393 DT 17.09.2014
  Administrata Kopshte Cerdhe (3333) / Drejtoria Ekonomike e Arsimit (3535) "KONSTRUKSION 04" Shkoder 585,846 2014-09-24 2014-09-25 13921410102014 Shpenz. per rritjen e AQT - ndertesa shkollore 2141010 administrata arsimit, ft 14082317 dt 11.09.2014
  Administrata Kopshte Cerdhe (3333) / Drejtoria Ekonomike e Arsimit (3535) PISHA Shkoder 700,120 2014-09-24 2014-09-25 13821410102014 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) 2141010 administrata arsimit, ft 13202455 dt 12.09.2014
  Administrata Kopshte Cerdhe (3333) / Drejtoria Ekonomike e Arsimit (3535) GZIM LIKAJ Shkoder 5,242 2014-09-25 2014-09-25 14421410102014 Shpenz. per rritjen e AQT - ndertesa shkollore 2141010 administrata arsimit, ft 84719395 DT 16.09.2014
  Administrata Kopshte Cerdhe (3333) / Drejtoria Ekonomike e Arsimit (3535) FLORINDA HILAJ Shkoder 14,400 2014-09-24 2014-09-25 14221410102014 Shpenz. per rritjen e AQT - ndertesa shkollore 2141010 administrata arsimit, ft 10398930 dt 22.09.2014
  Administrata Kopshte Cerdhe (3333) / Drejtoria Ekonomike e Arsimit (3535) VINELA REFUGJATI Shkoder 70,800 2014-09-25 2014-09-25 13721410102014 Sherbime te tjera 2141010 administrata arsimit, ft 14703408 DT 22.09.2014
  Administrata Kopshte Cerdhe (3333) / Drejtoria Ekonomike e Arsimit (3535) BRIELA Shkoder 108,000 2014-09-23 2014-09-24 14021410102014 Shpenzime per mirembajtjen e objekteve ndertimore 2141010 administrata arsimit, ft 15471317 DT 17.09.2014
  Administrata Kopshte Cerdhe (3333) / Drejtoria Ekonomike e Arsimit (3535) BRIELA Shkoder 144,000 2014-09-23 2014-09-24 14121410102014 Shpenzime per mirembajtjen e objekteve ndertimore 2141010 administrata arsimit, ft 15471316 DT 17.09.2014
  Administrata Kopshte Cerdhe (3333) / Drejtoria Ekonomike e Arsimit (3535) SHKODRA INTEL.TV Shkoder 23,909 2014-09-19 2014-09-19 13421410102014 Sherbime telefonike 2141010 administrata arsimit, ft 14664431 dt 29.08.2014