Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Administrata Kopshte Cerdhe (3333) / Drejtoria Ekonomike e Arsimit (3535) All All 53,673,534.00 157 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Administrata Kopshte Cerdhe (3333) / Drejtoria Ekonomike e Arsimit (3535) POSTA SHQIPTARE SH.A Shkoder 1,296 2014-09-19 2014-09-19 13321410102014 Posta dhe sherbimi korrier 2141010 administrata arsimit, ft 16487312/3/4 dt 31.08.2014
  Administrata Kopshte Cerdhe (3333) / Drejtoria Ekonomike e Arsimit (3535) DEGA TATIM - TAKSA SHKODER Shkoder 2,200 2014-09-17 2014-09-17 13421410102014 Pensione per moshe madhore administrata kopshte cerdhe tatim ne burim shperblim dalje ne pension 1 person
  Administrata Kopshte Cerdhe (3333) / Drejtoria Ekonomike e Arsimit (3535) BANKA E TIRANES Shkoder 19,800 2014-09-17 2014-09-17 13321410102014 Pensione per moshe madhore administrata kopshte cerdhe shperblim dalje ne pension 1 person
  Administrata Kopshte Cerdhe (3333) / Drejtoria Ekonomike e Arsimit (3535) NIKA Shkoder 50,795 2014-09-09 2014-09-09 12621410102014 Garanci te vitit te meparshem per sipermarje punimesh,Te Dala ADMINISTRATA ARSIM KOPSHTE SHKODER 5% GANCI RIKONSTR. KOPSHTI BEP TUSHA
  Administrata Kopshte Cerdhe (3333) / Drejtoria Ekonomike e Arsimit (3535) UJESJELLES QYTETI SHKODER Shkoder 3,700 2014-09-08 2014-09-09 12421410102014 Uje ADMINISTRATA ARSIM KOPSHTE SHKODER FAT. MUAJI GUSHT 2014 DT. 31.08.2014
  Administrata Kopshte Cerdhe (3333) / Drejtoria Ekonomike e Arsimit (3535) NIKA Shkoder 84,934 2014-09-09 2014-09-09 12721410102014 Garanci te vitit te meparshem per sipermarje punimesh,Te Dala ADMINISTRATA ARSIM KOPSHTE SHKODER 5% GANCI RIKONSTR. KOPSHTI 1 QERSHORI
  Administrata Kopshte Cerdhe (3333) / Drejtoria Ekonomike e Arsimit (3535) NIKA Shkoder 87,085 2014-09-09 2014-09-09 12521410102014 Garanci te vitit te meparshem per sipermarje punimesh,Te Dala ADMINISTRATA ARSIM KOPSHTE SHKODER 5% GANCI RIKONSTR. KOPSHTI TOM ALIMHILLI
  Administrata Kopshte Cerdhe (3333) / Drejtoria Ekonomike e Arsimit (3535) PISHA Shkoder 146,160 2014-09-08 2014-09-09 12321410102014 Shpenzime per mirembajtjen e objekteve ndertimore ADMINISTRATA ARSIM KOPSHTE SHKODER FAT. 13202452 DT. 09.08.2014
  Administrata Kopshte Cerdhe (3333) / Drejtoria Ekonomike e Arsimit (3535) BANKA E TIRANES Shkoder 1,699,208 2014-09-01 2014-09-01 12021410102014 Paga baze administrata kopshte cerdhe paga 64 persona
  Administrata Kopshte Cerdhe (3333) / Drejtoria Ekonomike e Arsimit (3535) STUDIO PERMBARIMORE L.D.C. Shkoder 13,500 2014-09-01 2014-09-01 12121410102014 Shtese page per funksionin administrata kopshte cerdhe ndalese page vendim nr 7183 dt 13.06.2013 (suela bishanaku)
  Administrata Kopshte Cerdhe (3333) / Drejtoria Ekonomike e Arsimit (3535) BANKA E TIRANES Shkoder 5,000 2014-09-01 2014-09-01 12221410102014 Te tjera transferta tek individet administrata kopshte cerdhe kompensime 5 persona
  Administrata Kopshte Cerdhe (3333) / Drejtoria Ekonomike e Arsimit (3535) BRIELA Shkoder 201,600 2014-08-22 2014-08-25 11921410102014 Shpenzime per mirembajtjen e objekteve ndertimore 2141010 administrata arsimit, ft 15471313 dt 15.08.2014
  Administrata Kopshte Cerdhe (3333) / Drejtoria Ekonomike e Arsimit (3535) SHKODRA INTEL.TV Shkoder 29,026 2014-08-19 2014-08-20 11821410102014 Sherbime telefonike 2141010 administrata arsimit, ft 14664404 dt 31.07.2014
  Administrata Kopshte Cerdhe (3333) / Drejtoria Ekonomike e Arsimit (3535) CEZ SHPERNDARJE Shkoder 288,401 2014-08-14 2014-08-15 11721410102014 Elektricitet 2141010 administrata arsimit, kontrate a030011-a093714 KORRIK 2014
  Administrata Kopshte Cerdhe (3333) / Drejtoria Ekonomike e Arsimit (3535) LEJLA DANI Shkoder 289,300 2014-08-14 2014-08-15 10921410102014 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative 2141010 administrata arsimit, FT 0012553 DT 20.06.2014
  Administrata Kopshte Cerdhe (3333) / Drejtoria Ekonomike e Arsimit (3535) ALB - SIGURACION Shkoder 49,200 2014-08-13 2014-08-14 11021410102014 Shpenzimet e siguracionit te mjeteve te transportit administrata kopshte cerdhe FT 11490863/9 DT 31.07.2014 DT 01.08.2014
  Administrata Kopshte Cerdhe (3333) / Drejtoria Ekonomike e Arsimit (3535) POSTA SHQIPTARE SH.A Shkoder 1,200 2014-08-13 2014-08-14 11621410102014 Posta dhe sherbimi korrier administrata kopshte cerdhe FT 16487206/7/8 DT 31.07.2014
  Administrata Kopshte Cerdhe (3333) / Drejtoria Ekonomike e Arsimit (3535) UJESJELLES QYTETI SHKODER Shkoder 3,700 2014-08-06 2014-08-06 11121410102014 Uje ADMINISTRATA KOPSHTE çERDHE FAT 3286768-3266720 dt 31.07.2014
  Administrata Kopshte Cerdhe (3333) / Drejtoria Ekonomike e Arsimit (3535) ROZAFA 94 Shkoder 68,040 2014-08-04 2014-08-04 10721410102014 Shpenzime per mirembajtjen e objekteve ndertimore 2141010 administrata arsimit FT 12415819 DT 04.07.2014
  Administrata Kopshte Cerdhe (3333) / Drejtoria Ekonomike e Arsimit (3535) "KONSTRUKSION 04" Shkoder 187,884 2014-08-04 2014-08-04 10821410102014 Shpenzime per mirembajtjen e objekteve ndertimore 2141010 administrata arsimit FT 14082308 DT 08.07.2014