Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Administrata Kopshte Cerdhe (3333) / Drejtoria Ekonomike e Arsimit (3535) All All 53,673,534.00 157 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Administrata Kopshte Cerdhe (3333) / Drejtoria Ekonomike e Arsimit (3535) STUDIO PERMBARIMORE L.D.C. Shkoder 13,500 2014-12-01 2014-12-01 1852141010214 Shtese page per funksionin administrata kopshte cerdhe ndalese page vendim nr 7183 dt 13.06.2013 (suela bishanaku)
  Administrata Kopshte Cerdhe (3333) / Drejtoria Ekonomike e Arsimit (3535) BANKA E TIRANES Shkoder 5,000 2014-12-01 2014-12-01 18621410102014 Te tjera transferta tek individet administrata kopshte cerdhe kompensime 5 persona
  Administrata Kopshte Cerdhe (3333) / Drejtoria Ekonomike e Arsimit (3535) MARIJE SHKAMBI Shkoder 1,598,888 2014-11-21 2014-11-24 18321410102014 Sherbim per ngrohje ADMINISTRATA ARSIM KOPSHTE FAT. 6064115 DT. 17.11.2014
  Administrata Kopshte Cerdhe (3333) / Drejtoria Ekonomike e Arsimit (3535) SHKODRA INTEL.TV Shkoder 87,566 2014-11-20 2014-11-20 182121410102014 Sherbime telefonike 2141010 administrata kopshte cerdhe ft 17568618 ft 31.10.2014
  Administrata Kopshte Cerdhe (3333) / Drejtoria Ekonomike e Arsimit (3535) VICTORIA - AL Shkoder 81,600 2014-11-20 2014-11-20 180121410102014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale 2141010 administrata kopshte cerdhe ft 18477326 dt 13.11.2014
  Administrata Kopshte Cerdhe (3333) / Drejtoria Ekonomike e Arsimit (3535) BRIELA Shkoder 119,844 2014-11-20 2014-11-20 178121410102014 Shpenzime per mirembajtjen e objekteve ndertimore 2141010 administrata kopshte cerdhe ft 15471323 dt 07.11.2014
  Administrata Kopshte Cerdhe (3333) / Drejtoria Ekonomike e Arsimit (3535) DANJEL GJEKAJ Shkoder 18,000 2014-11-20 2014-11-20 179121410102014 Shpenzime per mirembajtjen e mjeteve te transportit 2141010 administrata kopshte cerdhe ft 7290467 dt 11.11.2014
  Administrata Kopshte Cerdhe (3333) / Drejtoria Ekonomike e Arsimit (3535) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Shkoder 505,128 2014-11-20 2014-11-20 18121410102014 Elektricitet 2141010 administrata kopshte cerdhe kontrate a30011-a93714 tetor 2014
  Administrata Kopshte Cerdhe (3333) / Drejtoria Ekonomike e Arsimit (3535) UJESJELLES QYTETI SHKODER Shkoder 1,091,608 2014-11-14 2014-11-14 17221410102014 Uje administrata kopshte cerdhe FT 3357830-847/3357755-60/743-47/3357857-58/3357866-782-7887 TETOR 2014
  Administrata Kopshte Cerdhe (3333) / Drejtoria Ekonomike e Arsimit (3535) POSTA SHQIPTARE SH.A Shkoder 1,668 2014-11-14 2014-11-14 17121410102014 Posta dhe sherbimi korrier administrata kopshte cerdhe FT 16487121/2/3 dt 31.10.2014
  Administrata Kopshte Cerdhe (3333) / Drejtoria Ekonomike e Arsimit (3535) ELTON SOPI Shkoder 83,000 2014-11-14 2014-11-14 17021410102014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale administrata kopshte cerdhe FT 7176355 dt 20.10.2014
  Administrata Kopshte Cerdhe (3333) / Drejtoria Ekonomike e Arsimit (3535) BANKA E TIRANES Shkoder 5,000 2014-11-03 2014-11-03 16921410102014 Te tjera transferta tek individet administrata kopshte cerdhe kompensime 5 persona
  Administrata Kopshte Cerdhe (3333) / Drejtoria Ekonomike e Arsimit (3535) BANKA E TIRANES Shkoder 1,683,446 2014-11-03 2014-11-03 16721410102014 Paga baze administrata kopshte cerdhe paga 65 punonjes
  Administrata Kopshte Cerdhe (3333) / Drejtoria Ekonomike e Arsimit (3535) STUDIO PERMBARIMORE L.D.C. Shkoder 13,500 2014-11-03 2014-11-03 1682141010214 Shtese page per funksionin administrata kopshte cerdhe ndalese page vendim nr 7183 dt 13.06.2013 (suela bishanaku)
  Administrata Kopshte Cerdhe (3333) / Drejtoria Ekonomike e Arsimit (3535) SGS AUTOMOTIVE ALBANIA Shkoder 2,950 2014-10-28 2014-10-28 1652141010214 Shpenzime te tjera transporti administrata kopshte cerdhe , ft 16496715 dt 27.10.2014
  Administrata Kopshte Cerdhe (3333) / Drejtoria Ekonomike e Arsimit (3535) DREJT. PERGJ. E SHERB. TRANS. RRUG. Shkoder 7,988 2014-10-28 2014-10-28 1662141010214 Shpenzime te tjera transporti administrata kopshte cerdhe , ft 118535984 dt 27.10.2014
  Administrata Kopshte Cerdhe (3333) / Drejtoria Ekonomike e Arsimit (3535) BANKA E TIRANES Shkoder 50,000 2014-10-23 2014-10-23 16221410102014 Shpenzime per situata te veshtira dhe per fatekeqesi administrata kopshte cerdhe NDIHME PER RAST VDEKJE, 1 PERSON
  Administrata Kopshte Cerdhe (3333) / Drejtoria Ekonomike e Arsimit (3535) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Shkoder 287,990 2014-10-23 2014-10-23 16021410102014 Elektricitet 2141010 administrata kopshte cerdhe FT 616334359/365/2800/361/368/284/366/287/275/374/276/373 , 616333824/650/673/665/663/813/654/750/627/365/754/615/680/598/608/643/723/618/610/622/682/774, 616743906/924/905/44691/44692/43960/44801 shtato
  Administrata Kopshte Cerdhe (3333) / Drejtoria Ekonomike e Arsimit (3535) GZIM LIKAJ Shkoder 6,000 2014-10-23 2014-10-23 16321410102014 Shpenz. per rritjen e AQT - ndertesa shkollore administrata kopshte cerdhe FT 84719397 dt 07.10.2014
  Administrata Kopshte Cerdhe (3333) / Drejtoria Ekonomike e Arsimit (3535) UJESJELLES QYTETI SHKODER Shkoder 1,389,256 2014-10-23 2014-10-23 16121410102014 Uje administrata kopshte cerdhe FT 3312609-626/3312537-538/3312645-637/3312534-539/522-526/561-566 shtator 2014