Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Administrata Kopshte Cerdhe (3333) / Drejtoria Ekonomike e Arsimit (3535) All All 53,673,534.00 157 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Administrata Kopshte Cerdhe (3333) / Drejtoria Ekonomike e Arsimit (3535) BANKA E TIRANES Shkoder 1,687,444 2014-03-04 2014-03-06 1721410102014 Unspecified administrata kopshte cerdhe paga
  Administrata Kopshte Cerdhe (3333) / Drejtoria Ekonomike e Arsimit (3535) STUDIO PERMBARIMORE L.D.C. Shkoder 13,500 2014-03-04 2014-03-06 182141010214 Unspecified administrata kopshte cerdhe ndalese page vendim nr 7183 dt 13.06.2013 (suela bishanaku)
  Administrata Kopshte Cerdhe (3333) / Drejtoria Ekonomike e Arsimit (3535) ZYRA E PERMBARIMIT SHKODER Shkoder 9,000 2014-03-04 2014-03-06 1921410102014 Unspecified administrata kopshte cerdhe ndalese page vendim gjykate nr 491 dt 23.03.2005 (mark tomaj)
  Administrata Kopshte Cerdhe (3333) / Drejtoria Ekonomike e Arsimit (3535) BANKA E TIRANES Shkoder 13,000 2014-03-04 2014-03-06 2021410102014 Unspecified administrata kopshte cerdhe kompensime 6 persona
  Administrata Kopshte Cerdhe (3333) / Drejtoria Ekonomike e Arsimit (3535) ZYRA E PERMBARIMIT SHKODER Shkoder 9,000 2014-02-05 2014-02-05 1021410102014 Unspecified adminiustrata kopshte cerdhe ndalese nga paga vendim gjy 491 23.03.2005
  Administrata Kopshte Cerdhe (3333) / Drejtoria Ekonomike e Arsimit (3535) STUDIO PERMBARIMORE L.D.C. Shkoder 13,500 2014-02-05 2014-02-05 1121410102014 Unspecified adminiustrata kopshte cerdhe ndalese nga paga vendim gjy 7183 13.06.2013
  Administrata Kopshte Cerdhe (3333) / Drejtoria Ekonomike e Arsimit (3535) BANKA E TIRANES Shkoder 2,121,789 2014-02-05 2014-02-05 921410102014 Unspecified administrata kopshte cerdhe paga janar 2014 nr 81
  Administrata Kopshte Cerdhe (3333) / Drejtoria Ekonomike e Arsimit (3535) SPATHARA Shkoder 211,200 2013-12-26 2014-01-15 22521410102013 Unspecified administrata kopshte cerdhe likuj fat nr 11800535 dt 26.12.2013
  Administrata Kopshte Cerdhe (3333) / Drejtoria Ekonomike e Arsimit (3535) SHOQATA "GRUAJA TEK GRUAJA" Shkoder 120,000 2013-12-03 2014-01-15 22721410102013 Unspecified administrata kopshte cerdhe likuj fat nr 7105152 dt 03.12.2013
  Administrata Kopshte Cerdhe (3333) / Drejtoria Ekonomike e Arsimit (3535) ERZENI/SH Shkoder 344,400 2013-12-12 2014-01-15 22621410102013 Unspecified administrata kopshte cerdhe likuj fat nr 12490601 dt 12.12.2013
  Administrata Kopshte Cerdhe (3333) / Drejtoria Ekonomike e Arsimit (3535) ZYRA E PERMBARIMIT SHKODER Shkoder 9,000 2014-01-10 2014-01-14 221410102014 Unspecified administrata kopshte cerdhe ndalese page
  Administrata Kopshte Cerdhe (3333) / Drejtoria Ekonomike e Arsimit (3535) STUDIO PERMBARIMORE L.D.C. Shkoder 13,500 2014-01-10 2014-01-14 32141010214 Unspecified administrata kopshte cerdhe ndalese page
  Administrata Kopshte Cerdhe (3333) / Drejtoria Ekonomike e Arsimit (3535) CEZ SHPERNDARJE Shkoder 943,243 2013-12-31 2014-01-14 22421410102013 Unspecified 2141010 administrata kopshte cerdhe a30012-37034,nr gfat 605717195-605717202 dhjetor 2013
  Administrata Kopshte Cerdhe (3333) / Drejtoria Ekonomike e Arsimit (3535) SHKODRA INTEL.TV Shkoder 52,754 2013-12-31 2014-01-14 22821410102013 Unspecified administrata kopshte cerdhe likuj fat nr 11312727 31.12.2013
  Administrata Kopshte Cerdhe (3333) / Drejtoria Ekonomike e Arsimit (3535) BANKA E TIRANES Shkoder 2,057,463 2014-01-10 2014-01-13 121410102014 Unspecified administrata kopshte cerdhe paga dhjetor 2013 nr 81
  Administrata Kopshte Cerdhe (3333) / Drejtoria Ekonomike e Arsimit (3535) INSTITUTI I SIGURIMEVE SH.A. Shkoder 477,240 2013-12-31 2014-01-09 21821410102013 Unspecified administrata kopshte likuj fat nr 09730019 05.12.2013
  Administrata Kopshte Cerdhe (3333) / Drejtoria Ekonomike e Arsimit (3535) DELIA IMPEX Shkoder 144,000 2013-12-31 2014-01-09 22221410102013 Unspecified administrata kopshte likuj fat nr 07605649 20.12.2013