Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  ALUIZNI - Drejtoria Shkoder (3333) All All 24,694,660.00 158 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  ALUIZNI - Drejtoria Shkoder (3333) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Shkoder 32,843 2014-12-30 2014-12-31 21010940072014 Elektricitet 1094007 aluizni shkoder KONTRATE SH2A010118035169 FAT 619559151 DT 25.12.2014
  ALUIZNI - Drejtoria Shkoder (3333) COPIER COMPUTER CENTER Shkoder 60,000 2014-12-29 2014-12-30 21110940072014 Shpenz. per rritjen e AQT - paisje kompjuteri ALUIZMI LIKUJ FAT NR 18225327 DT 26.12.2014
  ALUIZNI - Drejtoria Shkoder (3333) HANS SMAJAJ(L46328001A) Shkoder 42,600 2014-12-26 2014-12-29 20910940072014 Shpenz. per rritjen e AQT - te tjera paisje zyre BLERJE PAJISJE LIKUJ FAT NR 7177971 DT 22.12.2014
  ALUIZNI - Drejtoria Shkoder (3333) JULJAN PODGORIÇANI Shkoder 5,000 2014-12-26 2014-12-29 20810940072014 Kancelari ALUIZMI SHKODER LIKUJ FAT NR 7174002 DT 23.12.2014
  ALUIZNI - Drejtoria Shkoder (3333) PAERA Shkoder 101,880 2014-12-26 2014-12-29 20410940072014 Shpenz. per rritjen e AQT - orendi zyre ALUIZMI SHKODER LIKUJ FAT NR 19437001 DT 16.12.2014
  ALUIZNI - Drejtoria Shkoder (3333) BANKA CREDINS Shkoder 3,062,207 2014-12-26 2014-12-29 20710940072014 Derdhur gabim, te vitit te meparshem,Te Dala ALUIZMI SHKODER KTHIM I SHUMES PER PARCELEN NDERTIMORE
  ALUIZNI - Drejtoria Shkoder (3333) TECHNOSOFT Shkoder 420,000 2014-12-22 2014-12-23 20610940072014 Shpenz. per rritjen e AQT - paisje kompjuteri aluizmi likuj fat nr 16728579 dt 16.12.2014
  ALUIZNI - Drejtoria Shkoder (3333) "ABCOM" Shkoder 13,237 2014-12-16 2014-12-17 19610940072014 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative aluizmi likuj fat nr 120782929 dt 12.12.2014
  ALUIZNI - Drejtoria Shkoder (3333) DEGA TATIM - TAKSA SHKODER Shkoder 18,406 2014-12-16 2014-12-16 20210940072014 Kontribute per sigurime shendetesore aluizmi shkoder sig shend nr k67204022r47n01C
  ALUIZNI - Drejtoria Shkoder (3333) BANKA KOMBETARE TREGTARE Shkoder 49,001 2014-12-16 2014-12-16 19810940072014 Shtese page per funksionin aluizmi shkoder paga nr 1 me kontrate
  ALUIZNI - Drejtoria Shkoder (3333) BANKA CREDINS Shkoder 847,373 2014-12-16 2014-12-16 19710940072014 Shtese page per vjetersi ne pune aluizmi shkoder paga nr 18 me kontrate
  ALUIZNI - Drejtoria Shkoder (3333) DEGA TATIM - TAKSA SHKODER Shkoder 65,072 2014-12-16 2014-12-16 19910940072014 Paga baze aluizmi shkoder tatim page nr k67204022r47n02a
  ALUIZNI - Drejtoria Shkoder (3333) DEGA TATIM - TAKSA SHKODER Shkoder 102,857 2014-12-16 2014-12-16 20110940072014 Paga baze aluizmi shkoder sig shoq nr k67204022r47n01C
  ALUIZNI - Drejtoria Shkoder (3333) DEGA TATIM - TAKSA SHKODER Shkoder 18,406 2014-12-16 2014-12-16 20010940072014 Paga baze aluizmi shkoder sig shend nr k67204022r47n01C
  ALUIZNI - Drejtoria Shkoder (3333) DEGA TATIM - TAKSA SHKODER Shkoder 162,406 2014-12-16 2014-12-16 20310940072014 Kontribute per sigurime shoqerore aluizmi shkoder sig shoq nr k67204022r47n01C
  ALUIZNI - Drejtoria Shkoder (3333) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Shkoder 24,393 2014-12-12 2014-12-15 18810940072014 Elektricitet 1094007 aluizmi shkoder likuj fat nr 618651582 dt 30.11.2014
  ALUIZNI - Drejtoria Shkoder (3333) POSTA SHQIPTARE SH.A Shkoder 5,520 2014-12-11 2014-12-12 18710940072014 Posta dhe sherbimi korrier aluizmi likuj fat nr 16487167 dt 30.11.2014
  ALUIZNI - Drejtoria Shkoder (3333) BOLT Shkoder 426,000 2014-12-11 2014-12-12 19410940072014 Shpenz. per rritjen e AQT - te tjera paisje zyre aluizmi likuj fat nr 10129070 dt 02.12.2014
  ALUIZNI - Drejtoria Shkoder (3333) BOLT Shkoder 372,000 2014-12-11 2014-12-12 19510940072014 Shpenz. per rritjen e AQT - orendi zyre aluizmi likuj fat nr 10129069 dt 02.12.2014
  ALUIZNI - Drejtoria Shkoder (3333) UJESJELLES QYTETI SHKODER Shkoder 2,440 2014-12-11 2014-12-12 18610940072014 Uje aluizmi likuj fat nr 3364276 dt 30.11.2014