Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  ALUIZNI - Drejtoria Shkoder (3333) All All 24,694,660.00 158 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  ALUIZNI - Drejtoria Shkoder (3333) BANKA KOMBETARE TREGTARE Shkoder 209,233 2014-07-09 2014-07-09 10910940072014 Shtese page per funksionin ALUIZMI PAGA QESHOR 2014
  ALUIZNI - Drejtoria Shkoder (3333) CEZ SHPERNDARJE Shkoder 46,332 2014-07-09 2014-07-09 10410940072014 Elektricitet 1094007 ALUIZMI SHKODER LIKUJ FAT NR 611628289 DT 01.06.2014,612835783 DT 03.07.2014
  ALUIZNI - Drejtoria Shkoder (3333) BANKA E TIRANES Shkoder 171,807 2014-07-09 2014-07-09 10810940072014 Shtese page per funksionin ALUIZMI PAGA QESHOR 2014
  ALUIZNI - Drejtoria Shkoder (3333) RAIFFEISEN BANK SH.A Shkoder 46,075 2014-07-09 2014-07-09 11110940072014 Shtese page per funksionin ALUIZMI PAGA QESHOR 2014
  ALUIZNI - Drejtoria Shkoder (3333) POSTA SHQIPTARE SH.A Shkoder 18,000 2014-07-09 2014-07-09 11410940072014 Posta dhe sherbimi korrier ALUIZMI SHKODER LIKUJ FAT NR 11519070 DT 31.5.2014,11518417 DT 30.06.2014
  ALUIZNI - Drejtoria Shkoder (3333) "ABCOM" Shkoder 17,126 2014-06-10 2014-06-10 9510940072014 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative ALUIZMI SHKODER LIKUJ FAT NR 118192078 02.06.2014,118204550 DT 30.05.2014
  ALUIZNI - Drejtoria Shkoder (3333) UJESJELLES QYTETI SHKODER Shkoder 2,440 2014-06-10 2014-06-10 10110940072014 Uje ALUIZMI SHKODER LIKUJ FAT NR 32395000 DT 31.05.2014
  ALUIZNI - Drejtoria Shkoder (3333) TECHNOSOFT Shkoder 2,600 2014-06-10 2014-06-10 10210940072014 Materiale per funksionimin e pajisjeve te zyres ALUIXZMI SHKODER LIKUJ FAT NR 13440111 DT 24.05.2014
  ALUIZNI - Drejtoria Shkoder (3333) BANKA CREDINS Shkoder 16,358 2014-06-03 2014-06-03 9510940072014 Shtese page per funksionin ALUIZMI SHKODER PAGA MAJ
  ALUIZNI - Drejtoria Shkoder (3333) BANKA KOMBETARE TREGTARE Shkoder 76,957 2014-06-02 2014-06-02 9210940072014 Shtese page per funksionin ALUIZMI SHKODER PAGA MAJ 2014
  ALUIZNI - Drejtoria Shkoder (3333) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Shkoder 46,473 2014-06-02 2014-06-02 9310940072014 Shtese page per funksionin ALUIZMI SHKODER PAGA MAJ 2014
  ALUIZNI - Drejtoria Shkoder (3333) BANKA CREDINS Shkoder 617,446 2014-06-02 2014-06-02 8910940072014 Raporte mjeksore te paguara nga punedhenesi ALUIZMI SHKODER PAGA MAJ 2014
  ALUIZNI - Drejtoria Shkoder (3333) RAIFFEISEN BANK SH.A Shkoder 46,075 2014-06-02 2014-06-02 9410940072014 Shtese page per funksionin ALUIZMI SHKODER PAGA MAJ 2014
  ALUIZNI - Drejtoria Shkoder (3333) BANKA E TIRANES Shkoder 148,397 2014-06-02 2014-06-02 9110940072014 Shtese page per funksionin ALUIZMI SHKODER PAGA MAJ 2014
  ALUIZNI - Drejtoria Shkoder (3333) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Shkoder 134,606 2014-06-02 2014-06-02 9010940072014 Shtese page per funksionin ALUIZMI SHKODER PAGA MAJ 2014
  ALUIZNI - Drejtoria Shkoder (3333) JULJAN PODGORIÇANI Shkoder 9,400 2014-05-23 2014-05-26 8810940072014 Furnizime dhe materiale te tjera zyre dhe te pergjishme ALUIZNI SHKODER FAT 7104213 DT 19.05.2014
  ALUIZNI - Drejtoria Shkoder (3333) VIOLETA SMAJAJ(L37327002E) Shkoder 41,600 2014-05-13 2014-05-13 8610940072014 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim ALUIZMI SHKODER LIKUJ FAT NR 7104723-7104725 DT 04.05.2014
  ALUIZNI - Drejtoria Shkoder (3333) TIM Shkoder 10,920 2014-05-13 2014-05-13 8710940072014 Kancelari ALUIZMI LIKUJ FAT NR 13864828 DT 29.04.2014
  ALUIZNI - Drejtoria Shkoder (3333) UJESJELLES QYTETI SHKODER Shkoder 2,440 2014-05-13 2014-05-13 8510940072014 Uje ALUIZMI LIKUJ FAT NR 3195078 DT 30.04.2014
  ALUIZNI - Drejtoria Shkoder (3333) CEZ SHPERNDARJE Shkoder 25,619 2014-05-12 2014-05-12 7810940072014 Elektricitet 1094007 ALUIZMI SHKODER LIKUJ FAT NR 609846001 DT 20.04.2014 KONTRATA A 351639