Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  ALUIZNI - Drejtoria Shkoder (3333) All All 24,694,660.00 158 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  ALUIZNI - Drejtoria Shkoder (3333) INFOSOFT OFFICE SHA Shkoder 152,400 2014-10-23 2014-10-23 16010940072014 Kancelari ALUIZNI SHKODER FAT 119802842 DT 15.10.2014
  ALUIZNI - Drejtoria Shkoder (3333) PREKA Shkoder 60,000 2014-10-23 2014-10-23 15910940072014 Furnizime dhe materiale te tjera zyre dhe te pergjishme ALUIZNI SHKODER FAT 16368125 DT 20.10.2014
  ALUIZNI - Drejtoria Shkoder (3333) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Shkoder 27,585 2014-10-17 2014-10-17 15610940072014 Elektricitet 1094007 ALUIZMI LIKUJ FAT NR 616333850 DT 01.10.2014
  ALUIZNI - Drejtoria Shkoder (3333) "ABCOM" Shkoder 13,537 2014-10-17 2014-10-17 15710940072014 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative ALUIZMI LIKUJ FAT NR 118194988 DT 02.10.2014,118210319 DT 30.09.2014
  ALUIZNI - Drejtoria Shkoder (3333) TV LOKAL ANTENA NORD Shkoder 8,000 2014-10-17 2014-10-17 15810940072014 Furnizime dhe materiale te tjera zyre dhe te pergjishme ALUIZMI LIKUJ FAT NR 7108511 DT 07.10.2014
  ALUIZNI - Drejtoria Shkoder (3333) UJESJELLES QYTETI SHKODER Shkoder 2,440 2014-10-17 2014-10-17 15410940072014 Uje ALUIZMI LIKUJ FAT NR 3312632 DT 30.09.2014
  ALUIZNI - Drejtoria Shkoder (3333) POSTA SHQIPTARE SH.A Shkoder 9,636 2014-10-17 2014-10-17 15510940072014 Posta dhe sherbimi korrier ALUIZMI LIKUJ NR 16487262 DT 30.09.2014
  ALUIZNI - Drejtoria Shkoder (3333) BANKA CREDINS Shkoder 1,135,781 2014-10-01 2014-10-01 14510940072014 Shtese page per vjetersi ne pune ALUIZMI SHKODER PAGA SHTATOR 2014
  ALUIZNI - Drejtoria Shkoder (3333) BANKA KOMBETARE TREGTARE Shkoder 46,773 2014-10-01 2014-10-01 14710940072014 Shtese page per funksionin ALUIZMI SHKODER PAGA SHTATOR 2014
  ALUIZNI - Drejtoria Shkoder (3333) BANKA E TIRANES Shkoder 202,027 2014-10-01 2014-10-01 14610940072014 Shtese page per funksionin ALUIZMI SHKODER PAGA SHTATOR 2014
  ALUIZNI - Drejtoria Shkoder (3333) VODAFONE ALBANIA Shkoder 2,880 2014-10-01 2014-10-01 14810940072014 Paga baze ALUIZMI SHKODER LIKUJ FAT NR 122532920 DT 01.09.2014
  ALUIZNI - Drejtoria Shkoder (3333) BANKA CREDINS Shkoder 50,000 2014-09-23 2014-09-23 14210940072014 Derdhur gabim, te vitit te meparshem,Te Dala ALUIZMI SHKODER KTHIM I SHUMES PER PARCELEN NDERTIMORE
  ALUIZNI - Drejtoria Shkoder (3333) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Shkoder 25,182 2014-09-23 2014-09-23 13310940072014 Elektricitet 1094007 aluizmi shkoder likuj fat 615065190 dt 29.08.2014
  ALUIZNI - Drejtoria Shkoder (3333) VIOLETA SMAJAJ(L37327002E) Shkoder 159,200 2014-09-19 2014-09-19 14410940072014 Kancelari ALUIZMI SHKODER LIKUJ FAT NR 7104746,7104747,7104748 DT 16.09.2014
  ALUIZNI - Drejtoria Shkoder (3333) BANKA CREDINS Shkoder 185,500 2014-09-19 2014-09-19 14310940072014 Derdhur gabim, te vitit te meparshem,Te Dala ALUIZMI SHKODER KTHIM I SHUMES PER PARCELEN NDERTIMORE
  ALUIZNI - Drejtoria Shkoder (3333) "ABCOM" Shkoder 13,537 2014-09-10 2014-09-10 13410940072014 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative aluizmi shkoder likuj fat nr 118208799 29.08.2014,118194248 02.09.2014
  ALUIZNI - Drejtoria Shkoder (3333) UJESJELLES QYTETI SHKODER Shkoder 2,440 2014-09-10 2014-09-10 13110940072014 Uje aluizmi shkoder likuj fat nr 3311781 dt 31.08.2014
  ALUIZNI - Drejtoria Shkoder (3333) DEGA TATIM - TAKSA SHKODER Shkoder 4,806 2014-09-10 2014-09-10 14110940072014 Te tjera transferta tek individet aluizmi shkoder tatim burim
  ALUIZNI - Drejtoria Shkoder (3333) BANKA KOMBETARE TREGTARE Shkoder 43,251 2014-09-10 2014-09-10 14010940072014 Te tjera transferta tek individet aluizmi shkoder shperblim per pushimin e pa kryer nr 1
  ALUIZNI - Drejtoria Shkoder (3333) POSTA SHQIPTARE SH.A Shkoder 7,326 2014-09-10 2014-09-10 13210940072014 Posta dhe sherbimi korrier aluizmi shkoder likuj fat nr 16487250 dt 31.08.2014