Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  ALUIZNI - Drejtoria Shkoder (3333) All All 24,694,660.00 158 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  ALUIZNI - Drejtoria Shkoder (3333) POSTA SHQIPTARE SH.A Shkoder 5,694 2014-05-12 2014-05-12 7610940072014 Posta dhe sherbimi korrier ALUIZMI SHKODER LIKUJ FAT NR 115119112 DT 30.04.2014
  ALUIZNI - Drejtoria Shkoder (3333) GAZMEND BUSHATI Shkoder 25,300 2014-05-12 2014-05-12 7910940072014 Shpenzime per mirembajtjen e mjeteve te transportit ALUIZMI SHKODER LIKUJ FAT NR 6669479 DT 07.05.2014
  ALUIZNI - Drejtoria Shkoder (3333) "ABCOM" Shkoder 16,510 2014-05-12 2014-05-12 7710940072014 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative ALUIZMI SHKODER LIKUJ FAT NR 118203180 30.04.2014,118191379 DT 02.05.2014
  ALUIZNI - Drejtoria Shkoder (3333) BANKA CREDINS Shkoder 36,804 2014-05-06 2014-05-06 7510940072014 Shtese page per funksionin ALUIZMI SHKODER PAGA PRILL
  ALUIZNI - Drejtoria Shkoder (3333) BANKA CREDINS Shkoder 413,459 2014-05-02 2014-05-02 6910940072014 Shtese page per funksionin ALUIZMI SHKODER PAGA PRILL 2014
  ALUIZNI - Drejtoria Shkoder (3333) BANKA KOMBETARE TREGTARE Shkoder 44,984 2014-05-02 2014-05-02 7210940072014 Shtese page per funksionin ALUIZMI SHKODER PAGA PRILL 2014
  ALUIZNI - Drejtoria Shkoder (3333) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Shkoder 137,043 2014-05-02 2014-05-02 7010940072014 Shtese page per funksionin ALUIZMI SHKODER PAGA PRILL 2014
  ALUIZNI - Drejtoria Shkoder (3333) RAIFFEISEN BANK SH.A Shkoder 46,075 2014-05-02 2014-05-02 7410940072014 Shtese page per funksionin ALUIZMI SHKODER PAGA PRILL 2014
  ALUIZNI - Drejtoria Shkoder (3333) BANKA E TIRANES Shkoder 91,310 2014-05-02 2014-05-02 7110940072014 Shtese page per funksionin ALUIZMI SHKODER PAGA PRILL 2014
  ALUIZNI - Drejtoria Shkoder (3333) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Shkoder 38,887 2014-05-02 2014-05-02 7310940072014 Shtese page per funksionin ALUIZMI SHKODER PAGA PRILL 2014
  ALUIZNI - Drejtoria Shkoder (3333) HANS SMAJAJ(L46328001A) Shkoder 35,000 2014-04-22 2014-04-22 6010940072014 Materiale per funksionimin e pajisjeve te zyres ALUIZMI SHKODER LIKUJ FAT NR 7177807 DT 04.04.2014
  ALUIZNI - Drejtoria Shkoder (3333) JULJAN PODGORIÇANI Shkoder 15,000 2014-04-22 2014-04-22 5410940072014 Materiale per funksionimin e pajisjeve te zyres ALUIZMI SHKODER LIKUJ FAT NR 7104057 DT 21.03.2014
  ALUIZNI - Drejtoria Shkoder (3333) CEZ SHPERNDARJE Shkoder 35,128 2014-04-09 2014-04-09 5910940072014 Elektricitet 1094007 aluizmi shkoder likuj fat nr 608870843 23.03.2014 kon nr a35169
  ALUIZNI - Drejtoria Shkoder (3333) "ABCOM" Shkoder 12,069 2014-04-09 2014-04-09 5810940072014 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative aluizmi shkoder likuj fat nr 2244917 03.04.2014,2244917 31.03.2014
  ALUIZNI - Drejtoria Shkoder (3333) RAIFFEISEN BANK SH.A Shkoder 93,800 2014-04-09 2014-04-09 6210940072014 Derdhur gabim, te vitit te meparshem,Te Dala ALUIZMI SHKODER KTHIM SHUMES PER PARCELE NDERTIMORE
  ALUIZNI - Drejtoria Shkoder (3333) BANKA CREDINS Shkoder 572,513 2014-04-09 2014-04-09 6110940072014 Derdhur gabim, te vitit te meparshem,Te Dala ALUIZMI SHKODER KTHIM SHUMES PER PARCELE NDERTIMORE
  ALUIZNI - Drejtoria Shkoder (3333) SHPETIM BEKTESHI Shkoder 38,000 2014-04-09 2014-04-09 5610940072014 Furnizime dhe materiale te tjera zyre dhe te pergjishme aluizmi shkoder likuj fat nr 015772 01.04.2014
  ALUIZNI - Drejtoria Shkoder (3333) UJESJELLES QYTETI SHKODER Shkoder 2,440 2014-04-04 2014-04-04 5610940072014 Uje aluizmi likuj fat nr 3172503 dt 31.03.2014
  ALUIZNI - Drejtoria Shkoder (3333) POSTA SHQIPTARE SH.A Shkoder 4,914 2014-04-03 2014-04-04 5710940072014 Posta dhe sherbimi korrier ALUIZMI SHKODER LIKUJ FAT 11519242 DT 31.03.2014
  ALUIZNI - Drejtoria Shkoder (3333) PINE PREKA Shkoder 20,000 2014-04-04 2014-04-04 5510940072014 Furnizime dhe materiale te tjera zyre dhe te pergjishme aluizmi shkoder likuj fat nr 4264382 dt 27.03.2014