Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  ALUIZNI - Drejtoria Shkoder (3333) All All 24,694,660.00 158 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  ALUIZNI - Drejtoria Shkoder (3333) "ABCOM" Shkoder 13,537 2014-12-04 2014-12-04 18310940072014 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative aluizmi shkoder likuj fat nr 120797292 dt 27.11.2014,118196475 dt 03.12.2014
  ALUIZNI - Drejtoria Shkoder (3333) JULJAN PODGORIÇANI Shkoder 30,500 2014-12-04 2014-12-04 18510940072014 Furnizime dhe materiale te tjera zyre dhe te pergjishme aluizmi shkoder likuj fat nr 7104158 dt 02.12.2014
  ALUIZNI - Drejtoria Shkoder (3333) VITOR DEÇAJ Shkoder 74,000 2014-12-04 2014-12-04 18210940072014 Shpenzime per mirembajtjen e mjeteve te transportit aluizmi shkoder likuj fat nr 7106717 dt 24.11.2014
  ALUIZNI - Drejtoria Shkoder (3333) JULJAN PODGORIÇANI Shkoder 12,000 2014-12-04 2014-12-04 18410940072014 Materiale per funksionimin e pajisjeve te zyres aluizmi shkoder likuj fat 7104159 dt 02.12.2014
  ALUIZNI - Drejtoria Shkoder (3333) BANKA CREDINS Shkoder 1,375,804 2014-12-01 2014-12-01 17910940072014 Shtese page per vjetersi ne pune ALUIZMI PAGA NENTOR NR 12
  ALUIZNI - Drejtoria Shkoder (3333) BANKA E TIRANES Shkoder 173,252 2014-12-01 2014-12-01 18010940072014 Shtese page per funksionin ALUIZMI PAGA NENTOR NR 2
  ALUIZNI - Drejtoria Shkoder (3333) BANKA KOMBETARE TREGTARE Shkoder 46,746 2014-12-01 2014-12-01 18110940072014 Shtese page per funksionin ALUIZMI PAGA NENTOR
  ALUIZNI - Drejtoria Shkoder (3333) VODAFONE ALBANIA Shkoder 3,120 2014-12-01 2014-12-01 18210940072014 Paga baze ALUIZMI SHKODER LIUKUJ FAT NR 123612113 DT 01.11.2014
  ALUIZNI - Drejtoria Shkoder (3333) BANKA CREDINS Shkoder 3,430 2014-11-20 2014-11-20 16110940072014 Paga baze aluizmi shkoder paga
  ALUIZNI - Drejtoria Shkoder (3333) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Shkoder 312 2014-11-19 2014-11-19 17810940072014 Elektricitet 1094007 ALUIZMI SHGKODER LIKUJ FAT NR 617931213 DT 11.11.2014 KONTRATA A35169
  ALUIZNI - Drejtoria Shkoder (3333) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Shkoder 13,413 2014-11-19 2014-11-19 17710940072014 Elektricitet 1094007 ALUIZMI SHGKODER LIKUJ FAT NR 617931213 DT 11.11.2014 KONTRATA A35169
  ALUIZNI - Drejtoria Shkoder (3333) UJESJELLES QYTETI SHKODER Shkoder 2,440 2014-11-19 2014-11-19 16710940072014 Uje ALUIZMI SHKODER LIKUJ FAT NR 3357853 DT 31.10.2014
  ALUIZNI - Drejtoria Shkoder (3333) INFOSOFT OFFICE SHA Shkoder 299,520 2014-11-12 2014-11-13 17110940072014 Materiale per funksionimin e pajisjeve te zyres ALUIZMI SHKODER LIKUJ FAT NR 119803795 DT 28.10.2014
  ALUIZNI - Drejtoria Shkoder (3333) "ABCOM" Shkoder 16,537 2014-11-12 2014-11-13 16910940072014 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative ALUIZMI SHKODER LIKUJ FAT NR120795785 DT 31.10.2014,118195734 03.11.2014,120796178 DT 10.11.2014
  ALUIZNI - Drejtoria Shkoder (3333) POSTA SHQIPTARE SH.A Shkoder 24,144 2014-11-12 2014-11-13 16810940072014 Posta dhe sherbimi korrier ALUIZMI SHKODER LIKUJ FAT NR 16487014 DT 31.10.2014
  ALUIZNI - Drejtoria Shkoder (3333) BANKA CREDINS Shkoder 2,142,137 2014-11-04 2014-11-04 16610940072014 Derdhur gabim, te vitit te meparshem,Te Dala ALUIZMI SHKODER KTHIM I SHUMES PER PARCELEN NDERTIMORE
  ALUIZNI - Drejtoria Shkoder (3333) VODAFONE ALBANIA Shkoder 3,120 2014-11-03 2014-11-03 16410940072014 Paga baze ALUIZNI SHPENZIME TELEFONI FAT. 12557460 DT. 01.10.2014 ABONENTI 23322040012
  ALUIZNI - Drejtoria Shkoder (3333) BANKA CREDINS Shkoder 1,237,313 2014-11-03 2014-11-03 16210940072014 Shtese page per vjetersi ne pune ALUIZNI PAGA
  ALUIZNI - Drejtoria Shkoder (3333) BANKA KOMBETARE TREGTARE Shkoder 49,001 2014-11-03 2014-11-03 16510940072014 Shtese page per funksionin ALUIZNI PAGA
  ALUIZNI - Drejtoria Shkoder (3333) BANKA E TIRANES Shkoder 180,874 2014-11-03 2014-11-03 16310940072014 Shtese page per funksionin ALUIZNI PAGA