Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  ALUIZNI - Drejtoria Shkoder (3333) All All 24,694,660.00 158 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  ALUIZNI - Drejtoria Shkoder (3333) BANKA CREDINS Shkoder 1,110,571 2014-09-01 2014-09-01 12710940072014 Paga baze ALUIZMI PAGA GUSHT
  ALUIZNI - Drejtoria Shkoder (3333) BANKA KOMBETARE TREGTARE Shkoder 48,016 2014-09-01 2014-09-01 12910940072014 Shtese page per funksionin ALUIZMI PAGA GUSHT
  ALUIZNI - Drejtoria Shkoder (3333) VODAFONE ALBANIA Shkoder 2,888 2014-09-01 2014-09-01 13010940072014 Paga baze ALUIZMI NDALESE TELEFONI
  ALUIZNI - Drejtoria Shkoder (3333) BANKA E TIRANES Shkoder 180,251 2014-09-01 2014-09-01 12810940072014 Shtese page per funksionin ALUIZMI PAGA GUSHT
  ALUIZNI - Drejtoria Shkoder (3333) "ABCOM" Shkoder 300 2014-08-26 2014-08-26 12710940072014 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative ALUIZNI SHKODER FAT. 118193510 DT 02.08.2014
  ALUIZNI - Drejtoria Shkoder (3333) UJESJELLES QYTETI SHKODER Shkoder 2,440 2014-08-06 2014-08-06 11910940072014 Uje ALUIZNI SHKODER FAT 3286791 DT 31.07.2014
  ALUIZNI - Drejtoria Shkoder (3333) "ABCOM" Shkoder 13,237 2014-08-06 2014-08-06 12610940072014 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative ALUIZNI SHKODER FAT118207517 DT 31.07.2014
  ALUIZNI - Drejtoria Shkoder (3333) CEZ SHPERNDARJE Shkoder 22,528 2014-08-06 2014-08-06 12110940072014 Elektricitet 1094007 KONTRATE A35169 FAT 613924216 DT 28.07.2014
  ALUIZNI - Drejtoria Shkoder (3333) POSTA SHQIPTARE SH.A Shkoder 7,584 2014-08-06 2014-08-06 12010940072014 Posta dhe sherbimi korrier ALUIZNI SHKODER FAT11523944 DT 31.07.2014
  ALUIZNI - Drejtoria Shkoder (3333) VODAFONE ALBANIA Shkoder 2,973 2014-08-01 2014-08-04 11710940072014 Paga baze ALUIZMI NDALESE TELEFONI
  ALUIZNI - Drejtoria Shkoder (3333) BANKA CREDINS Shkoder 1,099,353 2014-08-01 2014-08-01 11510940072014 Shtese page per vjetersi ne pune ALUIZMI PAGA KORRIK 2014
  ALUIZNI - Drejtoria Shkoder (3333) BANKA E TIRANES Shkoder 223,312 2014-08-01 2014-08-01 11610940072014 Shtese page per funksionin ALUIZMI PAGA KORRIK 2014
  ALUIZNI - Drejtoria Shkoder (3333) SHPETIM BEKTESHI Shkoder 11,200 2014-07-14 2014-07-14 11110940072014 Shpenzime per mirembajtjen e paisjeve te zyrave ALUIZMI SHKODER LIKUJ FAT NR 003964 DT 18.06.2014
  ALUIZNI - Drejtoria Shkoder (3333) "ABCOM" Shkoder 15,488 2014-07-14 2014-07-14 11210940072014 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative ALUIZMI SHKODER LIKUJ FAT NR 118206157 DT 30.06.2014118192786 DT 02.07.2014
  ALUIZNI - Drejtoria Shkoder (3333) BANKA CREDINS Shkoder 702,258 2014-07-09 2014-07-09 10610940072014 Raporte mjeksore te paguara nga punedhenesi ALUIZMI PAGA QESHOR 2014
  ALUIZNI - Drejtoria Shkoder (3333) KASTRATI SHA Shkoder 599,018 2014-07-09 2014-07-09 10510940072014 Karburant dhe vaj ALUIZMI SHKODER LIKUJ FAT NR 14808538 DT 02.06.2014
  ALUIZNI - Drejtoria Shkoder (3333) UJESJELLES QYTETI SHKODER Shkoder 2,440 2014-07-09 2014-07-09 11310940072014 Uje ALUIZMI SHKODER LIKUJ FAT NR 3250547 DT 16.03.2014
  ALUIZNI - Drejtoria Shkoder (3333) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Shkoder 48,016 2014-07-09 2014-07-09 11010940072014 Shtese page per funksionin ALUIZMI PAGA QESHOR 2014
  ALUIZNI - Drejtoria Shkoder (3333) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Shkoder 52,100 2014-07-09 2014-07-09 10710940072014 Shtese page per funksionin ALUIZMI PAGA QESHOR 2014
  ALUIZNI - Drejtoria Shkoder (3333) BANKA CREDINS Shkoder 541,800 2014-07-09 2014-07-09 10310940072014 Derdhur gabim, te vitit te meparshem,Te Dala ALUIZMI SHKODER KTHIM I SHUMES PER PARCELEN NDERTIMORE