Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Dogana Korce (1515) All All 29,118,389.00 150 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Dogana Korce (1515) SOTIRAQ LLAMBI PLASARI Korçe 78,000 2014-12-30 2014-12-31 21710100842014 Shpenzime per mirembajtjen e mjeteve te transportit DOGANA KORCE MIREMBAJTJE DHE LYERJE AUTOMJETI FAT 925 DATE 30.12.2014
  Dogana Korce (1515) ABISSNET Korçe 2,457 2014-12-30 2014-12-31 21810100842014 Sherbime telefonike DOGANA KORCE SHPENZIME INTERNETI FAT 4825 DATE 30.12.2014
  Dogana Korce (1515) VANGJUSH MITI Korçe 447,427 2014-12-30 2014-12-31 21610100842014 Garanci bankare te vitit ne vazhdim,Te Dala DOGANA KORCE KTHIM GARANCI DOGANORE
  Dogana Korce (1515) ILIRJAN POSTOLI Korçe 227,946 2014-12-30 2014-12-31 21210100842014 Kancelari DOGANA KORCE BLERJE KANCELARI MATERIALE PASTRIMI FAT 1131, 1133, 1134, 1138 DATE 23.12.2014
  Dogana Korce (1515) ERNISA - S Korçe 121,112 2014-12-30 2014-12-31 21410100842014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes DOGANA KORCE LIKUJDIM ROJE PRIVATE FAT 137 DATE 30.12.2014
  Dogana Korce (1515) LUAN MENTOR YLLI Korçe 179,825 2014-12-30 2014-12-31 21510100842014 Shpenzime per qiramarrje ambjentesh DOGANA KORCE QERA FAT 10 DATA 30.12.2014
  Dogana Korce (1515) SAIMIR DERVISHI Korçe 8,096 2014-12-30 2014-12-31 21310100842014 Sherbime te printimit dhe publikimit DOGANA KORCE FOTOKOPJE DOKUMENTACIONI FAT 2 DATE 16.12.2014
  Dogana Korce (1515) ARBEN ABASLLARI Korçe 197,880 2014-12-29 2014-12-30 21110100842014 Pjese kembimi, goma dhe bateri DOGANA KORCE MIREMBAJTJE MJETI BLERJE PJESE KEMBIMI BLERJE VAJ ANTIFRIZE MJETI FAT 33,33 DATE 26.12.2014
  Dogana Korce (1515) DEGA E TATIM TAKSAVE - KORCE Korçe 130,775 2014-12-24 2014-12-26 21010100842014 Shpenzime te tjera personeli DOGAN KORCE TATIM SHPERBLIMI
  Dogana Korce (1515) KOTTI Korçe 83,376 2014-12-23 2014-12-24 20710100842014 Blerje dokumentacioni DOGANA KORCE BLERJE DOKUMENTACIONI SHTYPSHKRIME FAT 306, 307 DATE 20.12.2014
  Dogana Korce (1515) RAIFFEISEN BANK SH.A Korçe 632,920 2014-12-23 2014-12-24 20910100842014 Shpenzime te tjera personeli DOGANA KORCE 1010084 SHPERBLIME
  Dogana Korce (1515) KASTRATI SHA Korçe 765,700 2014-12-23 2014-12-24 20810100842014 Karburant dhe vaj DOGANA KORCE BLERJE KARBURANTI FAT 45 DATE 19.12.2014
  Dogana Korce (1515) RAIFFEISEN BANK SH.A Korçe 92,230 2014-12-18 2014-12-19 20610100842014 Udhetim i brendshem DOGANA KORCE 1010084 DIETA
  Dogana Korce (1515) NDERMARJA UJESJELLES KANALIZIME Korçe 3,730 2014-12-18 2014-12-18 20510100842014 Uje DOGANA KORCE LIKUJDIM UJI NENTOR KLIENTI 750142 SERI 3313787
  Dogana Korce (1515) "RO -AL" Korçe 387,600 2014-12-16 2014-12-17 19410100842014 Shpenz. per rritjen e AQT - orendi zyre DOGANA KORCE BLERJE GARDEROBE FAT 775 DATE 01.12.2014
  Dogana Korce (1515) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Korçe 45,880 2014-12-17 2014-12-17 20310100842014 Elektricitet 1010084 DOGANA KORCE ENERGJI KR0A0601090299557 , NR 618653114
  Dogana Korce (1515) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Korçe 157,936 2014-12-17 2014-12-17 20410100842014 Elektricitet 1010084 DOGANA KORCE ENERGJI KR0D010080093389 NR 619119691
  Dogana Korce (1515) ALBTELEKOM SH.A. Korçe 2,294 2014-12-12 2014-12-15 19210100842014 Sherbime telefonike DOGANA KORCE TELEFON KLIENTI 310001797958
  Dogana Korce (1515) LUAN MENTOR YLLI Korçe 179,825 2014-12-12 2014-12-15 19110100842014 Shpenzime per qiramarrje ambjentesh DOGANA KORCE QERA FAT 9DATE 09.12.2014
  Dogana Korce (1515) ABISSNET Korçe 2,457 2014-12-12 2014-12-15 19510100842014 Sherbime telefonike DOGANA KORCE SHERBIME INTERNETI NENTOR 2014 FAT 4432 DATE 30.11.2014