Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Dogana Korce (1515) All All 29,118,389.00 150 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Dogana Korce (1515) RAIFFEISEN BANK SH.A Korçe 23,000 2014-08-13 2014-08-13 13810100842014 Shpenzime te tjera personeli DOGANA KORCE 1010084 SHPERBLIM NGA GJOBAT DIFERENCE
  Dogana Korce (1515) ERNISA - S Korçe 242,224 2014-08-12 2014-08-13 13610100842014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes DOGANA KORCE FAT 77 DT 11.08.2014 ROJE OBJEKTI
  Dogana Korce (1515) RAIFFEISEN BANK SH.A Korçe 933,582 2014-08-12 2014-08-12 13010100842014 Shpenzime te tjera personeli DOGANA KORCE 1010084 SHPERBLIM NGA GJOBAT
  Dogana Korce (1515) CEZ SHPERNDARJE Korçe 18,546 2014-08-12 2014-08-12 12910100842014 Elektricitet 1010084 DOGANA KORCE KL KR0A060049028898,KR0A060109029557 FAT DT 28.07.2014 ENERGJI KORRIK
  Dogana Korce (1515) RAIFFEISEN BANK SH.A Korçe 69,120 2014-08-07 2014-08-08 12510100842014 Te tjera transferta tek individet DOGANA KORCE 1010084 SHPERBLIM PER DALJE NE PENSION
  Dogana Korce (1515) ABISSNET Korçe 2,457 2014-08-07 2014-08-08 12310100842014 Sherbime telefonike DOGANA KORCE FAT 2272 DT 31.07.2014 SHERBIM INTERNETI
  Dogana Korce (1515) DEGA E TATIM TAKSAVE - KORCE Korçe 7,680 2014-08-07 2014-08-08 12610100842014 Te tjera transferta tek individet DOGANA KORCE TATIM NE BURIM
  Dogana Korce (1515) POSTA SHQIPTARE SH.A Korçe 8,064 2014-08-07 2014-08-08 12410100842014 Posta dhe sherbimi korrier DOGANA KORCE FAT 691 DT 31.07.2014 SHERBIME POSTARE
  Dogana Korce (1515) RAIFFEISEN BANK SH.A Korçe 1,317,743 2014-08-04 2014-08-04 12210100842014 Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe DOGANA KORCE 1010084 PAGA MUAJI KORRIK
  Dogana Korce (1515) LUAN MENTOR YLLI Korçe 179,825 2014-07-23 2014-07-24 12110100842014. Shpenzime per qiramarrje ambjentesh DOGANA KORCE FAT 4 DT 01.07.2014 QERA OBJEKTI
  Dogana Korce (1515) LUAN MENTOR YLLI Korçe 179,825 2014-07-23 2014-07-24 12110100842014 Shpenzime per qiramarrje ambjentesh DOGANA KORCE FAT 4 DT 01.07.2014 QERA OBJEKTI
  Dogana Korce (1515) POSTA SHQIPTARE SH.A Korçe 9,396 2014-07-23 2014-07-24 11610100842014 Posta dhe sherbimi korrier DOGANA KORCE FAT 584 DT 30.06.2014 SHERBIME POSTARE
  Dogana Korce (1515) ALBTELEKOM SH.A. Korçe 2,679 2014-07-23 2014-07-24 11810100842014 Sherbime telefonike DOGANA KORCE KL 310001797958 FAT 718066097 DT 30.06.2014 TELEFON QERSHOR
  Dogana Korce (1515) NDERMARJA UJESJELLES KANALIZIME Korçe 6,916 2014-07-23 2014-07-24 11910100842014 Uje DOGAN AKORCE KL 750142 FAT 3201765 DT 07.07.2014 UJE QERSHOR
  Dogana Korce (1515) ITTS. SH.P.K. Korçe 41,728 2014-07-23 2014-07-24 11510100842014 Sherbime te tjera DOGANA KORCE FAT 41 DT 01.07.2014 SHERBIM RRJETI DATA
  Dogana Korce (1515) KASTRATI SHA Korçe 198,368 2014-07-23 2014-07-24 12010100842014 Karburant dhe vaj DOGANA KORCE FAT 33 DT 19.07.2014 KARBURANT
  Dogana Korce (1515) ILIRJAN POSTOLI Korçe 153,535 2014-07-23 2014-07-24 11710100842014 Kancelari DOGANA KORCE FAT 510,511,512 DT 05.07.2014 KANCELARI,MATERIALE PASTRIMI
  Dogana Korce (1515) ABISSNET Korçe 2,457 2014-07-23 2014-07-24 11410100842014 Sherbime telefonike DOGANA KORCE FAT 2352 DT 30.06.2014 SHERBIM INTERNETI QERSHOR
  Dogana Korce (1515) CEZ SHPERNDARJE Korçe 71,366 2014-07-23 2014-07-24 11310100842014 Elektricitet 1010084 DOGANA KORCE KL KR0D010080093389 ENERGJI QERSHOR
  Dogana Korce (1515) CEZ SHPERNDARJE Korçe 30,020 2014-07-23 2014-07-24 11210100842014 Elektricitet 1010084 DOGANA KORCE KL KR0A060049028898, KR0A060109029557 ENERGJI QERSHOR