Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Dogana Korce (1515) All All 29,118,389.00 150 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Dogana Korce (1515) CEZ SHPERNDARJE Korçe 139,641 2014-05-16 2014-05-19 7810100842014 Elektricitet 1010084 DOGANA KORCE KL KR0D010080093389 ENERGJI PRILL FAT 61060614 DT 12.05.2014
  Dogana Korce (1515) CEZ SHPERNDARJE Korçe 85,208 2014-05-16 2014-05-19 7910100842014 Elektricitet 1010084 DOGANA KORCE KL KR0A060049028898, KR0A060109029557 ENERGJI PRILL
  Dogana Korce (1515) DREJTORIA E PERGJ E DOGANAVE Korçe 200,700 2014-05-07 2014-05-08 7110100842014 Garanci bankare te vitit vazhdim per takse doganore,Te Dala DOGANA KORCE KALIM GARANCI DOGANORE SUBJ G MEHMETI TEK TE ARDHURAT E D.P.DOGANAVE
  Dogana Korce (1515) THEAPLAST - SHPK Korçe 1,062,200 2014-05-06 2014-05-07 7210100842014 Garanci te viteve te meparshme per sipermarje punimesh,Te Dala DOGANA KORCE KTHIM GARANCI DOGANORE KERKESA NR 6 DT 6.05.2014
  Dogana Korce (1515) CEZ SHPERNDARJE Korçe 140,565 2014-05-05 2014-05-06 6910100842014 Elektricitet 1010084 DOGANA KORCE KL KR0D010080093389 ENERGJI MARS FAT 609684171 DT 12.04.2014
  Dogana Korce (1515) LUAN MENTOR YLLI Korçe 179,825 2014-05-02 2014-05-05 7010100842014 Shpenzime per qiramarrje ambjentesh DOGANA KORCE QERA OBJEKTI FAT 02 DT 9.03.2014
  Dogana Korce (1515) RAIFFEISEN BANK SH.A Korçe 1,154,130 2014-05-02 2014-05-02 6810100842014 Shtese page per funksionin DOGANA KORCE 1010084 PAGA PRILL
  Dogana Korce (1515) TUNAMAR SHPK Korçe 194,400 2014-04-25 2014-04-28 6410100842014 Shpenzime per mirembajtjen e aparateve, paisjeve teknike dhe veglave te punes DOGANA KORCE FAT 12 DT 9.04.2014 MIREMBAJTJE PAISJE TEKNIKE
  Dogana Korce (1515) ABISSNET Korçe 1,886 2014-04-25 2014-04-28 6710100842014 Sherbime telefonike DOGANA KORCE FAT 1159 DT 31.03.2014 SHERBIM INTERNETI MARS
  Dogana Korce (1515) NDERMARJA UJESJELLES KANALIZIME Korçe 4,925 2014-04-21 2014-04-22 6310100842014 Uje DOGANA KORCE KL 750142 UJE MARS FAT 3136404 DT 5.04.2014
  Dogana Korce (1515) ALBTELEKOM SH.A. Korçe 2,339 2014-04-15 2014-04-16 6110100842014 Sherbime telefonike DOGANA KORCE KL 310001797958 TELEFON MARS FAT 717467316 DT 31.03.2014
  Dogana Korce (1515) ITTS. SH.P.K. Korçe 33,000 2014-04-15 2014-04-16 6210100842014 Sherbime te tjera DOGANA KORCE FAT 46 DT 5.02.2014 SHERBIM RRJETI DATA
  Dogana Korce (1515) EUROGJICI - SECURITY Korçe 65,562 2014-03-13 2014-04-14 4410100842014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes DOGANA KORCE FAT 80 DT 28.02.2014 ROJE OBJEKTI
  Dogana Korce (1515) POSTA SHQIPTARE SH.A Korçe 10,176 2014-04-10 2014-04-11 5710100842014 Posta dhe sherbimi korrier DOGANA KORCE FAT 256 DT 31.03.2014 SHP POSTARE
  Dogana Korce (1515) CEZ SHPERNDARJE Korçe 96,985 2014-04-10 2014-04-11 5910100842014 Elektricitet 1010084 DOGANA KL KR0A060049028898,KR0A060109029557 ENERGJI MARS
  Dogana Korce (1515) CEZ SHPERNDARJE Korçe 104,671 2014-04-10 2014-04-11 5810100842014 Elektricitet 1010084 DOGANA KL KR0D010080093389 ENERGJI SHKURT FAT 608517363 DT 8.03.2014
  Dogana Korce (1515) LUAN MENTOR YLLI Korçe 179,825 2014-04-10 2014-04-11 6010100842014 Shpenzime per qiramarrje ambjentesh DOGANA KORCE FAT 1 DT 9.02.2014 QERA OBJEKTI
  Dogana Korce (1515) ILIRJAN KOÇIBELLI Korçe 20,000 2014-04-08 2014-04-09 5110100842014 Shpenzime per aktivitete sociale per personelin DOGANA KORCE FAT 1 DT 24.03.2014 AKTIVITET PER PERSONELIN
  Dogana Korce (1515) RAIFFEISEN BANK SH.A Korçe 1,221,568 2014-04-01 2014-04-01 5010100842014 Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe DOGANA KORCE 1010084 PAGA MARS
  Dogana Korce (1515) INSTITUTI I MODELIMEVE NE BIZNES Korçe 66,000 2014-03-21 2014-03-24 4810100842014 Shpenzime per mirembajtjen e paisjeve te zyrave DOGANA KORCE FAT 229 DT 13.03.2014 MIREMBAJTJE PROGRAMI ALPHA