treasuryHeader

treasuryBranch:

budgetInst:

beneficiary:

payment_reason:

transact_val:

treasuryDesc:

 • treasuryDes1
 • treasuryDes2
 • treasuryDes3
 • treasuryDes4
 • treasuryDes5
 • treasuryDes6

 • instList
 • supplierList
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  summaryRes

  budgetInst beneficiary treasuryBranch transact_val_tot transact_count valueInterval intervalByRegDate intervalByExecDate
  Dogana Korce (1515) All All 29,118,389.00 150 All => =>

  transactions

  budgetInst beneficiary treasuryBranch val regDate execDate receiptNo payment_reason receiptDesc
  Dogana Korce (1515) CEZ SHPERNDARJE Korçe 139,641 2014-05-16 2014-05-19 7810100842014 Elektricitet 1010084 DOGANA KORCE KL KR0D010080093389 ENERGJI PRILL FAT 61060614 DT 12.05.2014
  Dogana Korce (1515) CEZ SHPERNDARJE Korçe 85,208 2014-05-16 2014-05-19 7910100842014 Elektricitet 1010084 DOGANA KORCE KL KR0A060049028898, KR0A060109029557 ENERGJI PRILL
  Dogana Korce (1515) DREJTORIA E PERGJ E DOGANAVE Korçe 200,700 2014-05-07 2014-05-08 7110100842014 Garanci bankare te vitit vazhdim per takse doganore,Te Dala DOGANA KORCE KALIM GARANCI DOGANORE SUBJ G MEHMETI TEK TE ARDHURAT E D.P.DOGANAVE
  Dogana Korce (1515) THEAPLAST - SHPK Korçe 1,062,200 2014-05-06 2014-05-07 7210100842014 Garanci te viteve te meparshme per sipermarje punimesh,Te Dala DOGANA KORCE KTHIM GARANCI DOGANORE KERKESA NR 6 DT 6.05.2014
  Dogana Korce (1515) CEZ SHPERNDARJE Korçe 140,565 2014-05-05 2014-05-06 6910100842014 Elektricitet 1010084 DOGANA KORCE KL KR0D010080093389 ENERGJI MARS FAT 609684171 DT 12.04.2014
  Dogana Korce (1515) LUAN MENTOR YLLI Korçe 179,825 2014-05-02 2014-05-05 7010100842014 Shpenzime per qiramarrje ambjentesh DOGANA KORCE QERA OBJEKTI FAT 02 DT 9.03.2014
  Dogana Korce (1515) RAIFFEISEN BANK SH.A Korçe 1,154,130 2014-05-02 2014-05-02 6810100842014 Shtese page per funksionin DOGANA KORCE 1010084 PAGA PRILL
  Dogana Korce (1515) TUNAMAR SHPK Korçe 194,400 2014-04-25 2014-04-28 6410100842014 Shpenzime per mirembajtjen e aparateve, paisjeve teknike dhe veglave te punes DOGANA KORCE FAT 12 DT 9.04.2014 MIREMBAJTJE PAISJE TEKNIKE
  Dogana Korce (1515) ABISSNET Korçe 1,886 2014-04-25 2014-04-28 6710100842014 Sherbime telefonike DOGANA KORCE FAT 1159 DT 31.03.2014 SHERBIM INTERNETI MARS
  Dogana Korce (1515) NDERMARJA UJESJELLES KANALIZIME Korçe 4,925 2014-04-21 2014-04-22 6310100842014 Uje DOGANA KORCE KL 750142 UJE MARS FAT 3136404 DT 5.04.2014
  Dogana Korce (1515) ALBTELEKOM SH.A. Korçe 2,339 2014-04-15 2014-04-16 6110100842014 Sherbime telefonike DOGANA KORCE KL 310001797958 TELEFON MARS FAT 717467316 DT 31.03.2014
  Dogana Korce (1515) ITTS. SH.P.K. Korçe 33,000 2014-04-15 2014-04-16 6210100842014 Sherbime te tjera DOGANA KORCE FAT 46 DT 5.02.2014 SHERBIM RRJETI DATA
  Dogana Korce (1515) EUROGJICI - SECURITY Korçe 65,562 2014-03-13 2014-04-14 4410100842014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes DOGANA KORCE FAT 80 DT 28.02.2014 ROJE OBJEKTI
  Dogana Korce (1515) POSTA SHQIPTARE SH.A Korçe 10,176 2014-04-10 2014-04-11 5710100842014 Posta dhe sherbimi korrier DOGANA KORCE FAT 256 DT 31.03.2014 SHP POSTARE
  Dogana Korce (1515) CEZ SHPERNDARJE Korçe 96,985 2014-04-10 2014-04-11 5910100842014 Elektricitet 1010084 DOGANA KL KR0A060049028898,KR0A060109029557 ENERGJI MARS
  Dogana Korce (1515) CEZ SHPERNDARJE Korçe 104,671 2014-04-10 2014-04-11 5810100842014 Elektricitet 1010084 DOGANA KL KR0D010080093389 ENERGJI SHKURT FAT 608517363 DT 8.03.2014
  Dogana Korce (1515) LUAN MENTOR YLLI Korçe 179,825 2014-04-10 2014-04-11 6010100842014 Shpenzime per qiramarrje ambjentesh DOGANA KORCE FAT 1 DT 9.02.2014 QERA OBJEKTI
  Dogana Korce (1515) ILIRJAN KOÇIBELLI Korçe 20,000 2014-04-08 2014-04-09 5110100842014 Shpenzime per aktivitete sociale per personelin DOGANA KORCE FAT 1 DT 24.03.2014 AKTIVITET PER PERSONELIN
  Dogana Korce (1515) RAIFFEISEN BANK SH.A Korçe 1,221,568 2014-04-01 2014-04-01 5010100842014 Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe DOGANA KORCE 1010084 PAGA MARS
  Dogana Korce (1515) INSTITUTI I MODELIMEVE NE BIZNES Korçe 66,000 2014-03-21 2014-03-24 4810100842014 Shpenzime per mirembajtjen e paisjeve te zyrave DOGANA KORCE FAT 229 DT 13.03.2014 MIREMBAJTJE PROGRAMI ALPHA