treasuryHeader

treasuryBranch:

budgetInst:

beneficiary:

payment_reason:

transact_val:

treasuryDesc:

 • treasuryDes1
 • treasuryDes2
 • treasuryDes3
 • treasuryDes4
 • treasuryDes5
 • treasuryDes6

 • instList
 • supplierList
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  summaryRes

  budgetInst beneficiary treasuryBranch transact_val_tot transact_count valueInterval intervalByRegDate intervalByExecDate
  Dogana Korce (1515) All All 29,118,389.00 150 All => =>

  transactions

  budgetInst beneficiary treasuryBranch val regDate execDate receiptNo payment_reason receiptDesc
  Dogana Korce (1515) POSTA SHQIPTARE SH.A Korçe 8,064 2014-10-09 2014-10-10 16010100842014 Posta dhe sherbimi korrier DOGANA KORCE FAT 915 DT 30.09.2014 SHERBIME POSTARE
  Dogana Korce (1515) ABISSNET Korçe 2,457 2014-10-09 2014-10-10 16210100842014 Sherbime telefonike DOGANA KORCE FAT 3504 DT 30.09.2014 SHRBIM INTERNETI SHTATOR
  Dogana Korce (1515) DREJTORIA E PERGJITHSHME RTSH Korçe 60,000 2014-10-09 2014-10-10 16110100842014 Sherbime te printimit dhe publikimit DOGANA KORCE FAT 62 DT 1.10.2014 PUBLIKIM NJOFTIMI
  Dogana Korce (1515) LUAN MENTOR YLLI Korçe 179,825 2014-10-06 2014-10-07 15910100842014 Shpenzime per qiramarrje ambjentesh DOGANA KORCE FAT 7 DT 3.10.2014 QERA OBJEKTI
  Dogana Korce (1515) DEGA E TATIM TAKSAVE - KORCE Korçe 4,000 2014-10-06 2014-10-07 15810100842014 Shpenzime per tatime dhe taksa te paguara nga institucioni DOGANA KORCE KERKESE ANKIMORE PER GJYKATEN ADMINISTRATIVE TE SHK I
  Dogana Korce (1515) RAIFFEISEN BANK SH.A Korçe 1,472,796 2014-10-01 2014-10-01 15710100842014 Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe DOGANA KORCE 1010084 PAGA MUAJI SHTATOR
  Dogana Korce (1515) ERNISA - S Korçe 121,112 2014-09-19 2014-09-22 15410100842014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes DOGANA KORCE FAT 89 DT 18.09.2014 ROJE OBJEKTI
  Dogana Korce (1515) NDERMARJA UJESJELLES KANALIZIME Korçe 7,515 2014-09-19 2014-09-19 15610100842014 Uje DOGANA KORCE KL 750142 FAT 3239789 DT 4.09.2014 UJE GUSHT
  Dogana Korce (1515) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Korçe 64,008 2014-09-19 2014-09-19 15510100842014 Elektricitet 1010084 KL KR0D010080093389 ENERGJI GUSHT DOGANA KORCE
  Dogana Korce (1515) ABISSNET Korçe 2,457 2014-09-16 2014-09-17 14310100842014 Sherbime telefonike DOGANA KORCE FAT 3184 DT 31.08.2014 SHERBIM INTERNETI
  Dogana Korce (1515) DEGA E TATIM TAKSAVE - KORCE Korçe 30,434 2014-09-16 2014-09-17 15310100842014 Shpenzime te tjera personeli DOGANA KORCE TATIM NE BURIM
  Dogana Korce (1515) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Korçe 16,009 2014-09-16 2014-09-17 14610100842014 Elektricitet 1010084 KL KR0A060049028898,0KR0A060109029557 ENERGJI GUSHT DOGANA KORCE
  Dogana Korce (1515) POSTA SHQIPTARE SH.A Korçe 6,780 2014-09-16 2014-09-17 14410100842014 Posta dhe sherbimi korrier DOGANA KORCE FAT 804 DT 31.08.2014 SHERBIME POSTARE
  Dogana Korce (1515) ALBTELEKOM SH.A. Korçe 2,594 2014-09-16 2014-09-17 14510100842014 Sherbime telefonike DOGANA KORCE KL 310001797958 FAT 718452124 DT 31.08.2014 TELEFON
  Dogana Korce (1515) LUAN MENTOR YLLI Korçe 179,825 2014-09-15 2014-09-16 14210100842014 Shpenzime per qiramarrje ambjentesh DOGANA KORCE FAT 6 DT 10.09.2014 QERA OBJEKTI
  Dogana Korce (1515) RAIFFEISEN BANK SH.A Korçe 1,124,801 2014-09-01 2014-09-01 14110100842014 Shtese page per funksionin DOGANA KORCE (1010084) PAGA MUAJI GUSHT
  Dogana Korce (1515) NDERMARJA UJESJELLES KANALIZIME Korçe 7,116 2014-08-15 2014-08-15 13910100842014 Uje DOGANA KORCE KL 750142 FAT 3217692 DT 06.08.2014 UJE KORRIK
  Dogana Korce (1515) CEZ SHPERNDARJE Korçe 62,479 2014-08-15 2014-08-15 14010100842014 Elektricitet 1010084 DOGANA KORCE KL KR0D010080093389 ENERGJI KORRIK
  Dogana Korce (1515) LUAN MENTOR YLLI Korçe 179,825 2014-08-12 2014-08-13 12810100842014 Shpenzime per qiramarrje ambjentesh DOGANA KORCE QERA OBJEKTI FAT 5 DT 7.08.2014
  Dogana Korce (1515) ALBTELEKOM SH.A. Korçe 2,574 2014-08-12 2014-08-13 13710100842014 Sherbime telefonike DOGANA KORCE KL 310001797958 FAT 718261055 TELEFON KORRIK