treasuryHeader

treasuryBranch:

budgetInst:

beneficiary:

payment_reason:

transact_val:

treasuryDesc:

 • treasuryDes1
 • treasuryDes2
 • treasuryDes3
 • treasuryDes4
 • treasuryDes5
 • treasuryDes6

 • instList
 • supplierList
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  summaryRes

  budgetInst beneficiary treasuryBranch transact_val_tot transact_count valueInterval intervalByRegDate intervalByExecDate
  Dogana Korce (1515) All All 29,118,389.00 150 All => =>

  transactions

  budgetInst beneficiary treasuryBranch val regDate execDate receiptNo payment_reason receiptDesc
  Dogana Korce (1515) SOTIRAQ LLAMBI PLASARI Korçe 78,000 2014-12-30 2014-12-31 21710100842014 Shpenzime per mirembajtjen e mjeteve te transportit DOGANA KORCE MIREMBAJTJE DHE LYERJE AUTOMJETI FAT 925 DATE 30.12.2014
  Dogana Korce (1515) ABISSNET Korçe 2,457 2014-12-30 2014-12-31 21810100842014 Sherbime telefonike DOGANA KORCE SHPENZIME INTERNETI FAT 4825 DATE 30.12.2014
  Dogana Korce (1515) VANGJUSH MITI Korçe 447,427 2014-12-30 2014-12-31 21610100842014 Garanci bankare te vitit ne vazhdim,Te Dala DOGANA KORCE KTHIM GARANCI DOGANORE
  Dogana Korce (1515) ILIRJAN POSTOLI Korçe 227,946 2014-12-30 2014-12-31 21210100842014 Kancelari DOGANA KORCE BLERJE KANCELARI MATERIALE PASTRIMI FAT 1131, 1133, 1134, 1138 DATE 23.12.2014
  Dogana Korce (1515) ERNISA - S Korçe 121,112 2014-12-30 2014-12-31 21410100842014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes DOGANA KORCE LIKUJDIM ROJE PRIVATE FAT 137 DATE 30.12.2014
  Dogana Korce (1515) LUAN MENTOR YLLI Korçe 179,825 2014-12-30 2014-12-31 21510100842014 Shpenzime per qiramarrje ambjentesh DOGANA KORCE QERA FAT 10 DATA 30.12.2014
  Dogana Korce (1515) SAIMIR DERVISHI Korçe 8,096 2014-12-30 2014-12-31 21310100842014 Sherbime te printimit dhe publikimit DOGANA KORCE FOTOKOPJE DOKUMENTACIONI FAT 2 DATE 16.12.2014
  Dogana Korce (1515) ARBEN ABASLLARI Korçe 197,880 2014-12-29 2014-12-30 21110100842014 Pjese kembimi, goma dhe bateri DOGANA KORCE MIREMBAJTJE MJETI BLERJE PJESE KEMBIMI BLERJE VAJ ANTIFRIZE MJETI FAT 33,33 DATE 26.12.2014
  Dogana Korce (1515) DEGA E TATIM TAKSAVE - KORCE Korçe 130,775 2014-12-24 2014-12-26 21010100842014 Shpenzime te tjera personeli DOGAN KORCE TATIM SHPERBLIMI
  Dogana Korce (1515) KOTTI Korçe 83,376 2014-12-23 2014-12-24 20710100842014 Blerje dokumentacioni DOGANA KORCE BLERJE DOKUMENTACIONI SHTYPSHKRIME FAT 306, 307 DATE 20.12.2014
  Dogana Korce (1515) RAIFFEISEN BANK SH.A Korçe 632,920 2014-12-23 2014-12-24 20910100842014 Shpenzime te tjera personeli DOGANA KORCE 1010084 SHPERBLIME
  Dogana Korce (1515) KASTRATI SHA Korçe 765,700 2014-12-23 2014-12-24 20810100842014 Karburant dhe vaj DOGANA KORCE BLERJE KARBURANTI FAT 45 DATE 19.12.2014
  Dogana Korce (1515) RAIFFEISEN BANK SH.A Korçe 92,230 2014-12-18 2014-12-19 20610100842014 Udhetim i brendshem DOGANA KORCE 1010084 DIETA
  Dogana Korce (1515) NDERMARJA UJESJELLES KANALIZIME Korçe 3,730 2014-12-18 2014-12-18 20510100842014 Uje DOGANA KORCE LIKUJDIM UJI NENTOR KLIENTI 750142 SERI 3313787
  Dogana Korce (1515) "RO -AL" Korçe 387,600 2014-12-16 2014-12-17 19410100842014 Shpenz. per rritjen e AQT - orendi zyre DOGANA KORCE BLERJE GARDEROBE FAT 775 DATE 01.12.2014
  Dogana Korce (1515) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Korçe 45,880 2014-12-17 2014-12-17 20310100842014 Elektricitet 1010084 DOGANA KORCE ENERGJI KR0A0601090299557 , NR 618653114
  Dogana Korce (1515) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Korçe 157,936 2014-12-17 2014-12-17 20410100842014 Elektricitet 1010084 DOGANA KORCE ENERGJI KR0D010080093389 NR 619119691
  Dogana Korce (1515) ALBTELEKOM SH.A. Korçe 2,294 2014-12-12 2014-12-15 19210100842014 Sherbime telefonike DOGANA KORCE TELEFON KLIENTI 310001797958
  Dogana Korce (1515) LUAN MENTOR YLLI Korçe 179,825 2014-12-12 2014-12-15 19110100842014 Shpenzime per qiramarrje ambjentesh DOGANA KORCE QERA FAT 9DATE 09.12.2014
  Dogana Korce (1515) ABISSNET Korçe 2,457 2014-12-12 2014-12-15 19510100842014 Sherbime telefonike DOGANA KORCE SHERBIME INTERNETI NENTOR 2014 FAT 4432 DATE 30.11.2014