treasuryHeader

treasuryBranch:

budgetInst:

beneficiary:

payment_reason:

transact_val:

treasuryDesc:

 • treasuryDes1
 • treasuryDes2
 • treasuryDes3
 • treasuryDes4
 • treasuryDes5
 • treasuryDes6

 • instList
 • supplierList
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  summaryRes

  budgetInst beneficiary treasuryBranch transact_val_tot transact_count valueInterval intervalByRegDate intervalByExecDate
  Dogana Korce (1515) All All 29,118,389.00 150 All => =>

  transactions

  budgetInst beneficiary treasuryBranch val regDate execDate receiptNo payment_reason receiptDesc
  Dogana Korce (1515) RAIFFEISEN BANK SH.A Korçe 19,102 2014-07-14 2014-07-15 10510100842014 Shtese page per vjetersi ne pune DOGANA KORCE 1010084 BORDERO SHTESE MUAJI QERSHOR
  Dogana Korce (1515) LUAN MENTOR YLLI Korçe 156,825 2014-07-02 2014-07-03 10410100842014 Shpenzime per qiramarrje ambjentesh DOGANA KORCE FAT 3 DT 18.06.2014 QERA OBJKETI PRILL
  Dogana Korce (1515) RAIFFEISEN BANK SH.A Korçe 1,754,377 2014-07-02 2014-07-02 10310100842014 Paga baze DOGANA KORCE 1010084 PAGA MUAJI QERSHOR
  Dogana Korce (1515) ALBTELEKOM SH.A. Korçe 2,293 2014-06-23 2014-06-24 10010100842014 Sherbime telefonike DOGANA KORCE KL 310001797958 TELEFON MAJ FAT 717890910 DT 31.05.2014
  Dogana Korce (1515) NDERMARJA UJESJELLES KANALIZIME Korçe 3,332 2014-06-23 2014-06-24 10110100842014 Uje DOGANA KORCE KL 750142 UJE MAJ FAT 3159387 DT 6.06.2014
  Dogana Korce (1515) LUAN MENTOR YLLI Korçe 202,825 2014-06-23 2014-06-24 10210100842014 Shpenzime per qiramarrje ambjentesh DOGANA KORCE FAT 3 DT 18.06.2014 ROJE OBJEKTI MARS-PRILL
  Dogana Korce (1515) ERNISA - S Korçe 169,463 2014-06-19 2014-06-20 9910100842014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes DOGANA KORCE FAT 54 DT 31.05.2014 ROJE OBJEKTI
  Dogana Korce (1515) RAIFFEISEN BANK SH.A Korçe 64,120 2014-06-17 2014-06-18 9510100842014 Udhetim i brendshem DOGANA KORCE 1010084 DIETA JANAR-PRILL
  Dogana Korce (1515) CEZ SHPERNDARJE Korçe 108,275 2014-06-18 2014-06-18 8610100842014 Elektricitet 1010084 DOGANA KORCE KL KR0D010080093389 ENERGJI MAJ FAT 612030733 DT 13.06.2014
  Dogana Korce (1515) CEZ SHPERNDARJE Korçe 62,444 2014-06-18 2014-06-18 9710100842014 Elektricitet 1010084 DOGANA KORCE KL KR0A060049028898,KR0A060109029557 ENERGJI MAJ FAT 612030928,612031054 DT 13.06.2014
  Dogana Korce (1515) POSTA SHQIPTARE SH.A Korçe 13,884 2014-06-17 2014-06-18 8810100842014 Posta dhe sherbimi korrier DOGANA KORCE FAT 366, 476 DT 31.05.2014 SHERBIME POSTARE
  Dogana Korce (1515) ERNISA - S Korçe 61,356 2014-06-18 2014-06-18 9810100842014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes DOGANA KORCE FAT 54 DT 31.05.2014 ROJE OBJEKTI
  Dogana Korce (1515) ERNISA - S Korçe 118,354 2014-06-13 2014-06-16 8710100842014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes DOGANA KORCE FAT 32 DT 01.04.2014 ROJE OBJEKTI
  Dogana Korce (1515) ABISSNET Korçe 2,457 2014-06-13 2014-06-16 8610100842014 Sherbime telefonike DOGANA KORCE FAT 1899 DT 30.05.2014 SHERBIM INTERNETI
  Dogana Korce (1515) RAIFFEISEN BANK SH.A Korçe 1,139,195 2014-06-02 2014-06-02 8510100842014 Shtese page per funksionin DOGANA KORCE 1010084 PAGA MAJ
  Dogana Korce (1515) ALBTELEKOM SH.A. Korçe 2,240 2014-05-23 2014-05-26 8310100842014 Sherbime telefonike DOGANA KORCE KL 310001797958 TELEFON PRILL FAT 717668774 DT 30.04.2014
  Dogana Korce (1515) ERNISA - S Korçe 65,000 2014-05-23 2014-05-26 8410100842014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes DOGANA KORCE FAT 32 DT 1.04.2014 ROJE OBJEKTI
  Dogana Korce (1515) NDERMARJA UJESJELLES KANALIZIME Korçe 4,725 2014-05-23 2014-05-26 8210100842014 Uje DOGANA KORCE KL 750142 UJE PRILL FAT 3151941 DT 8.05.2014
  Dogana Korce (1515) ABISSNET Korçe 2,457 2014-05-16 2014-05-19 8110100842014 Sherbime telefonike DOGANA KORCE SHP INTERNETI PRILL FAT 1454 DT 30.04.2014
  Dogana Korce (1515) POSTA SHQIPTARE SH.A Korçe 3,624 2014-05-16 2014-05-19 8010100842014 Posta dhe sherbimi korrier DOGANA KORCE SHP POSTARE FAT 366 DT 30.04.2014