treasuryHeader

treasuryBranch:

budgetInst:

beneficiary:

payment_reason:

transact_val:

treasuryDesc:

 • treasuryDes1
 • treasuryDes2
 • treasuryDes3
 • treasuryDes4
 • treasuryDes5
 • treasuryDes6

 • instList
 • supplierList
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  summaryRes

  budgetInst beneficiary treasuryBranch transact_val_tot transact_count valueInterval intervalByRegDate intervalByExecDate
  Dogana Korce (1515) All All 29,118,389.00 150 All => =>

  transactions

  budgetInst beneficiary treasuryBranch val regDate execDate receiptNo payment_reason receiptDesc
  Dogana Korce (1515) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Korçe 34,759 2014-12-12 2014-12-15 19710100842014 Elektricitet 1010084 DOGANA KORCE ENERGJI NENTORKR0A060049028898 , NR 618653420
  Dogana Korce (1515) ERNISA - S Korçe 121,112 2014-12-12 2014-12-15 19610100842014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes DOGANA KORCE ROJE PRIVATE FAT 126 DATE 11.12.2014
  Dogana Korce (1515) POSTA SHQIPTARE SH.A Korçe 13,332 2014-12-12 2014-12-15 19310100842014 Posta dhe sherbimi korrier DOGANA KORCE POSTARE FAT 1276 DATE 30.11.2014
  Dogana Korce (1515) RAIFFEISEN BANK SH.A Korçe 1,125,261 2014-12-01 2014-12-01 19010100842014 Paga baze DOGANA KORCE 1010084 PAGA NENTOR
  Dogana Korce (1515) ERNISA - S Korçe 121,112 2014-11-20 2014-11-21 18910100842014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes DOGANA KORCE ROJE OBJEKTI TETOR LIK FAT NR.114 DT.19.11.2014
  Dogana Korce (1515) NDERMARJA UJESJELLES KANALIZIME Korçe 2,136 2014-11-20 2014-11-20 18810100842014 Uje DOGANA KORCE UJE LIK FAT NR.3291524 DT.04.11.2014 KLIENTI NR.750142
  Dogana Korce (1515) ALBTELEKOM SH.A. Korçe 2,420 2014-11-17 2014-11-18 18710100842014 Sherbime telefonike DOGANA KORCE TELEFON KLIENTI NR.310001797958 FATNR.718807111 DT.31.10.2014
  Dogana Korce (1515) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Korçe 50,920 2014-11-17 2014-11-18 18510100842014 Elektricitet 1010084 DOGANA KORCE ENERGJI KONTRATA NR.KR0A060109029557 FAT NR.617933486;KR0A060049028898 FAT.616984636 TETOR 2014
  Dogana Korce (1515) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Korçe 122,740 2014-11-17 2014-11-18 18610100842014 Elektricitet 1010084 DOGANA KORCE ENERGJI KONTRATA NR.KR0A010080093389 FAT.617932857 TETOR 2014
  Dogana Korce (1515) ABISSNET Korçe 2,457 2014-11-12 2014-11-13 17910100842014 Sherbime telefonike DOGANA KORCE SHERBIM INTERNETI LIK FAT NR.3983 DT.31.10.2014
  Dogana Korce (1515) RAIFFEISEN BANK SH.A Korçe 77,760 2014-11-06 2014-11-07 17510100842014 Udhetim i brendshem DOGANA KORCE DIETA SHERBIMI KODI INSTITUC 1010084
  Dogana Korce (1515) POSTA SHQIPTARE SH.A Korçe 5,880 2014-11-06 2014-11-07 17710100842014 Posta dhe sherbimi korrier DOGANA KORCE SHERBIM POSTAR LIK FAT NR.1137 DT.31.10.2014
  Dogana Korce (1515) LUAN MENTOR YLLI Korçe 179,825 2014-11-06 2014-11-07 17610100842014 Shpenzime per qiramarrje ambjentesh DOGANA KORCE QERA OBJEKTI LIK FAT NR.8 DT.05.11.2014
  Dogana Korce (1515) RAIFFEISEN BANK SH.A Korçe 1,125,261 2014-11-03 2014-11-03 17410100842014 Shtese page per vjetersi ne pune DOGANA KORCE PAGA TETOR 2014 KODI INSTITUC 1010084
  Dogana Korce (1515) ERNISA - S Korçe 121,112 2014-10-21 2014-10-22 17310100842014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes DOGANA KORCE FAT 102 DT 20.10.2014 ROJE OBJEKTI
  Dogana Korce (1515) NDERMARJA UJESJELLES KANALIZIME Korçe 741 2014-10-21 2014-10-21 17210100842014 Uje DOGANA KORCE KL 750142 FAT 3269297 DT 5.10.2014 UJE SHTATOR
  Dogana Korce (1515) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Korçe 91,610 2014-10-15 2014-10-15 16610100842014 Elektricitet 1010084 DOGANA KORCE KL KR 0D01008093389 FAT 616745401 DT 12.10.2014 ENERGJI SHTATOR
  Dogana Korce (1515) ALBTELEKOM SH.A. Korçe 2,524 2014-10-14 2014-10-15 16410100842014 Sherbime telefonike DOGANA KORCE KL 310001797958 FAT 718637424 DT 30.09.2014
  Dogana Korce (1515) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Korçe 22,696 2014-10-15 2014-10-15 16510100842014 Elektricitet 1010084 DOGANA KORCE KL KR 0A060049028898,KR0A060109029557 FAT 616335755,616335448 DT 1.10.2014 ENERGJI SHTATOR
  Dogana Korce (1515) KOTTI Korçe 35,868 2014-10-14 2014-10-15 16310100842014 Blerje dokumentacioni DOGANA KORCE FAT 235 DT 10.10.2014 SHTYPSHKRIME