Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Drejtoria Rajonale Tatimore Gjirokaster (1111) All All 68,948,706.00 152 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Drejtoria Rajonale Tatimore Gjirokaster (1111) RAIFFEISEN BANK SH.A Gjirokaster 10,220 2014-12-18 2014-12-19 178100512014 Paga baze - Shtese page per gradat ushtarake 1010051 DEGA E TATIM TAKSAVE GJIROKASTER DIETA,
  Drejtoria Rajonale Tatimore Gjirokaster (1111) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Gjirokaster 84,116 2014-12-18 2014-12-19 1781010512014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per pune ne turne te dyta dhe te treta - Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe - Shtese page per vjetersi ne pune - Te tjera transferta tek individet 1010051 DEGA E TATIM TAKSAVE GJIROKASTER, ENERGJI NENTOR 2014, KONTRATA NR K36463 81984 LEKE, KONTRATA F18052 1595 LEKE, KONTRATA A2570 537 LEKE
  Drejtoria Rajonale Tatimore Gjirokaster (1111) DHIMOKRAT MASTORA Gjirokaster 83,100 2014-12-18 2014-12-19 17210100512014 Paga baze - Raporte mjeksore te paguara nga punedhenesi - Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe - Shtese page per vjetersi ne pune 1010051 DEGA E TATIM TAKSAVE, PJESE KEMBIMI, FATURA NR 5 DT 02.12.2014, UP NR 5 DT 22.10.2014, NR SERIAL 7603905,7603906,7603907
  Drejtoria Rajonale Tatimore Gjirokaster (1111) ND.UJESJ-KANAL GJIROKASTER Gjirokaster 6,144 2014-12-18 2014-12-19 1741010512014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per vjetersi ne pune 1010051 DEGA E TATIM TAKSAVE GJIROKASTER, SHERBIME UJE NENTOR 2014,FATURA NR 91314, SERIA 118792994
  Drejtoria Rajonale Tatimore Gjirokaster (1111) ALBTELEKOM SH.A. Gjirokaster 10,083 2014-12-18 2014-12-19 1771010512014 Paga baze - Raporte mjeksore te paguara nga punedhenesi - Shtese page per funksionin - Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe - Shtese page per vjetersi ne pune 1010051 DEGA E TATIM TAKSAVE GJIROKASTER, SHPENZ TEL NENTOR 2014, NR SERIAL 718991944, 718966004,718966003,718989075, 718945540
  Drejtoria Rajonale Tatimore Gjirokaster (1111) ALBANIAN COURIER Gjirokaster 480 2014-12-18 2014-12-19 1751010512014 Paga baze 1010051 DEGA E TATIM TAKSAVE GJIROKASTER, SHERBIME POSTARE FATURA NR 125835048 DT 31.10.2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Gjirokaster (1111) ND UJSJELLSIT TEPELENE Gjirokaster 912 2014-12-18 2014-12-19 17910100512014 Paga baze - Raporte mjeksore te paguara nga punedhenesi - Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe - Shtese page per vjetersi ne pune 1010051 DEGA E TATIM TAKSAVE GJIROKASTER UJE I PIJSHEM NENTOR 2014. NR SERIAL 234864, NR KLIENTIT 050378
  Drejtoria Rajonale Tatimore Gjirokaster (1111) DEGA TATIMEVE GJIROKASTER Gjirokaster 12,189 2014-12-11 2014-12-12 16910100512014 Udhetim i brendshem 1010051 DEGA E TATIM TAKSAVE GJIROKASTER, TATIM NE BURIM
  Drejtoria Rajonale Tatimore Gjirokaster (1111) DEGA TATIMEVE GJIROKASTER Gjirokaster 20,000 2014-12-03 2014-12-03 16510100512014 Elektricitet 1010051 dega e tatim taksave gjirokaster lik tatim ne burim qera godine nentor 2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Gjirokaster (1111) NDERMARJA UJESJELLSIT PERMET Gjirokaster 120 2014-12-03 2014-12-03 16810100512014 Elektricitet 1010051 DEGA E TATIM TAKSAVE GJIROKASTER UJE I PIJSHEM NENTOR 2014. NR DOK 15774473 FAT NR 642
  Drejtoria Rajonale Tatimore Gjirokaster (1111) VODAFONE ALBANIA Gjirokaster 6,924 2014-12-03 2014-12-03 16610100512014 Elektricitet 1010051 DEGA E TATIM TAKSAVE GJIROKASTER pagese telefon tetor 2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Gjirokaster (1111) ERJALBA Gjirokaster 180,000 2014-12-03 2014-12-03 16410100512014 Posta dhe sherbimi korrier 1010051 dega e tatim taksave gjirokaster lik qera godine nentor 2014, kontrate qera
  Drejtoria Rajonale Tatimore Gjirokaster (1111) RAIFFEISEN BANK SH.A Gjirokaster 15,440 2014-12-03 2014-12-03 169100512014 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative 1010051 DEGA E TATIM TAKSAVE GJIROKASTER DIETA, NENTOR 2014 LISTE PAGESE
  Drejtoria Rajonale Tatimore Gjirokaster (1111) RAIFFEISEN BANK SH.A Gjirokaster 109,701 2014-12-03 2014-12-03 16710100512014 Uje 1010051 DEGA E TATIM TAKSAVE GJIROKASTER shperblim pension pleqerie, liste shperblim
  Drejtoria Rajonale Tatimore Gjirokaster (1111) RAIFFEISEN BANK SH.A Gjirokaster 2,156,617 2014-12-01 2014-12-01 16310100512014 Pagese paaftesie 1010051 DEGA E TATIM TAKSAVE GJIROKASTER PAGAT NENTOR 2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Gjirokaster (1111) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Gjirokaster 83,763 2014-11-17 2014-11-17 159100512014 Paga baze 1010051 DEGA E TATIM TAKSAVE GJIROKASTER ,ENERGJI TEOR 2014, KONTRATAT NR K36463,F18052, A2570
  Drejtoria Rajonale Tatimore Gjirokaster (1111) ND.UJESJ-KANAL GJIROKASTER Gjirokaster 6,144 2014-11-17 2014-11-17 157100512014 Paga baze 1010051 DEGA E TATIM TAKSAVE GJIROKASTER , UJE TETOR 2014, NR SERIAL 118777041
  Drejtoria Rajonale Tatimore Gjirokaster (1111) RAIFFEISEN BANK SH.A Gjirokaster 73,300 2014-11-17 2014-11-17 156100512014 Paga baze 1010051 DEGA E TATIM TAKSAVE GJIROKASTER DIETA , LISTE PAGESE
  Drejtoria Rajonale Tatimore Gjirokaster (1111) ND UJSJELLSIT TEPELENE Gjirokaster 768 2014-11-17 2014-11-17 158100512014 Elektricitet 1010051 DEGA E TATIM TAKSAVE GJIROKASTER , UJE TEPELENE TETOR 2014, NR SERIAL 231361
  Drejtoria Rajonale Tatimore Gjirokaster (1111) ERJALBA Gjirokaster 180,000 2014-11-05 2014-11-06 14810100512014 Shpenzime te tjera transporti 1010051 dega e tatim taksave gjirokaster lik qera godine fat tetor 2014