Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Drejtoria Rajonale Tatimore Gjirokaster (1111) All All 68,948,706.00 152 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Drejtoria Rajonale Tatimore Gjirokaster (1111) CEZ SHPERNDARJE Gjirokaster 48,062 2014-08-15 2014-08-18 11710100512014 Elektricitet 1010051 DEGA E TATIM TAKSAVE GJIROKASTER shpenzime energjie gjirok permet tepelene. kodi i klientit GJ1K010058036463, GJ1F060113018052. GJ1A030019002570
  Drejtoria Rajonale Tatimore Gjirokaster (1111) POSTA SHQIPTARE SH.A Gjirokaster 70,740 2014-08-15 2014-08-18 11510100512014 Posta dhe sherbimi korrier 1010051 DEGA E TATIM TAKSAVE GJIROKASTER posta korrik 2014 nr fat 140 dt 31.07.2014 seria 08748269
  Drejtoria Rajonale Tatimore Gjirokaster (1111) ND.UJESJ-KANAL GJIROKASTER Gjirokaster 6,144 2014-08-15 2014-08-18 11410100512014 Uje 1010051 DEGA E TATIM TAKSAVE GJIROKASTER pages uje i pijshem korrik 2014 nr fat 47511 kontrate 46020
  Drejtoria Rajonale Tatimore Gjirokaster (1111) ERJALBA Gjirokaster 180,000 2014-08-05 2014-08-06 10710100512014 Shpenzime per qiramarrje ambjentesh 1010051 dega e tatim taksave gjirokaster, qera ambjenti korrik 2014,
  Drejtoria Rajonale Tatimore Gjirokaster (1111) VODAFONE ALBANIA Gjirokaster 6,946 2014-08-05 2014-08-06 10910100512014 Paga baze 1010051 DEGA E TATIM TAKSAVE GJIROKASTER pagese telefoni vod qershor 2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Gjirokaster (1111) DEGA TATIMEVE GJIROKASTER Gjirokaster 20,000 2014-08-05 2014-08-06 10810100512014 Shpenzime per qiramarrje ambjentesh 1010051 dega e tatim taksave gjirokaster lik tatim ne burim qera god korrik 2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Gjirokaster (1111) VASIL SHANDRO (L13706404K) Gjirokaster 15,000 2014-08-05 2014-08-06 11010100512014 Shtesa page te tjera 1010051 DEGA E TATIM TAKSAVE GJIROKASTER pagese ekzekutim vendim gjyqi shkresa bashkangji 27.08.2013
  Drejtoria Rajonale Tatimore Gjirokaster (1111) RAIFFEISEN BANK SH.A Gjirokaster 2,499,990 2014-08-01 2014-08-04 10610100512014 Shtese page per funksionin 1010051 DEGA E TATIM TAKSAVE GJIROKASTER PAGAT KORRIK 2013
  Drejtoria Rajonale Tatimore Gjirokaster (1111) POSTA SHQIPTARE SH.A Gjirokaster 57,048 2014-07-17 2014-07-18 9910100512014 Posta dhe sherbimi korrier 1010051 DEGA E TATIM TAKSAVE GJIROKASTER SHERBIE POSTARE QERSHOR 2014 NR FAT 150 SERIA 11512333
  Drejtoria Rajonale Tatimore Gjirokaster (1111) ALBTELEKOM SH.A. Gjirokaster 10,128 2014-07-17 2014-07-18 10110100512014 Sherbime telefonike 1010051 DEGA E TATIM TAKSAVE GJIROKASTER pagese tel qershor 2014 gjirok tepelen permet. nr serial i fat 3100001909103,1894835.1894829.1895260..845294.
  Drejtoria Rajonale Tatimore Gjirokaster (1111) FERIT MYFTARI Gjirokaster 43,200 2014-07-18 2014-07-18 10210100512014 Blerje dokumentacioni 1010051 dega e tatim taksave gjirokaster shpenzime blerje dokumentacioni nr fat 83 dt 11.06.2014 seria 14404963 up 3 dt 27.05.2014 ftesse per oferte
  Drejtoria Rajonale Tatimore Gjirokaster (1111) CEZ SHPERNDARJE Gjirokaster 48,936 2014-07-17 2014-07-18 10010100512014 Elektricitet 1010051 DEGA E TATIM TAKSAVE GJIROKASTER pagese cez permet tepelene qershor 2014, kontrata 612840101,612836828,612939888
  Drejtoria Rajonale Tatimore Gjirokaster (1111) NDERMARJA UJESJELLSIT PERMET Gjirokaster 120 2014-07-14 2014-07-14 9510100512014 Uje 1010051 DEGA E TATIM TAKSAVE GJIROKASTER pages fat nr 316 dt 28.06.2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Gjirokaster (1111) A.D.D.I Gjirokaster 5,410,000 2014-07-14 2014-07-14 210100512014 Shpenzime te tjera te jashtzakonshme per pagesen e detyrimeve te prapambetura te rimbursimit te TVSH 1010051 DEGA E TATIMEVE GJIROKASTER, RIMBURSIM TVSH PER VITIN 2013, URDHER PAGESE RIMBURSIM TVSH
  Drejtoria Rajonale Tatimore Gjirokaster (1111) ND.UJESJ-KANAL GJIROKASTER Gjirokaster 6,144 2014-07-10 2014-07-10 9710100512014 Uje 1010051 DEGA E TATIM TAKSAVE GJIROKASTER uje i pijshem qershor 2014 seria 118739683 fat 38004
  Drejtoria Rajonale Tatimore Gjirokaster (1111) ND UJSJELLSIT TEPELENE Gjirokaster 1,056 2014-07-10 2014-07-10 9810100512014 Uje 1010051 DEGA E TATIM TAKSAVE GJIROKASTER pagese per fat nr serial 215226 nr klientit 050378
  Drejtoria Rajonale Tatimore Gjirokaster (1111) LUAN MUÇA Gjirokaster 120,000 2014-07-08 2014-07-10 7910100512014 Shpenzime gjyqesore 1010051 DEGA E TATIM TAKSAVE GJIROKASTER SHPENZIME VEND.GJYQESOR.FALIMENT
  Drejtoria Rajonale Tatimore Gjirokaster (1111) VASIL SHANDRO (L13706404K) Gjirokaster 15,000 2014-07-07 2014-07-08 9310100512014 Shtesa page te tjera 1010051 DEGA E TATIM TAKSAVE GJIROKASTER per lik ekzektim vend gjyqesor per VASIL SHANDR SHKRES DT 27.08.2013
  Drejtoria Rajonale Tatimore Gjirokaster (1111) ERJALBA Gjirokaster 180,000 2014-07-07 2014-07-08 9010100512014 Shpenzime per qiramarrje ambjentesh 1010051 dega e tatim taksave gjirokaster lik qera godine qershor 2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Gjirokaster (1111) VODAFONE ALBANIA Gjirokaster 6,237 2014-07-07 2014-07-08 9210100512014 Paga baze 1010051 DEGA E TATIM TAKSAVE GJIROKASTER pagese telefon maj 2014 , liste pagese