Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Drejtoria Rajonale Tatimore Gjirokaster (1111) All All 68,948,706.00 152 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Drejtoria Rajonale Tatimore Gjirokaster (1111) RAIFFEISEN BANK SH.A Gjirokaster 73,300 2014-11-17 2014-11-17 156100512014 Udhetim i brendshem 1010051 DEGA E TATIM TAKSAVE GJIROKASTER DIETA , LISTE PAGESE
  Drejtoria Rajonale Tatimore Gjirokaster (1111) ND UJSJELLSIT TEPELENE Gjirokaster 768 2014-11-17 2014-11-17 158100512014 Uje 1010051 DEGA E TATIM TAKSAVE GJIROKASTER , UJE TEPELENE TETOR 2014, NR SERIAL 231361
  Drejtoria Rajonale Tatimore Gjirokaster (1111) NDERMARJA UJESJELLSIT PERMET Gjirokaster 120 2014-11-13 2014-11-14 15210100512014 Uje 1010051 DEGA E TATIM TAKSAVE GJIROKASTER PAGESE FAT 556 SERIA 15774385
  Drejtoria Rajonale Tatimore Gjirokaster (1111) POSTA SHQIPTARE SH.A Gjirokaster 160,080 2014-11-13 2014-11-14 15210100512014 Posta dhe sherbimi korrier 1010051 DEGA E TATIM TAKSAVE GJIROKASTER pagese fat 210 dt 31.10.2014 16491534
  Drejtoria Rajonale Tatimore Gjirokaster (1111) ERJALBA Gjirokaster 180,000 2014-11-05 2014-11-06 14810100512014 Shpenzime per qiramarrje ambjentesh 1010051 dega e tatim taksave gjirokaster lik qera godine fat tetor 2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Gjirokaster (1111) VASIL SHANDRO (L13706404K) Gjirokaster 15,000 2014-11-05 2014-11-06 15010100512014 Shtesa page te tjera 1010051 DEGA E TATIM TAKSAVE GJIROKASTER pagese ekzekutim vendim gjyqi dt 27.08.2013
  Drejtoria Rajonale Tatimore Gjirokaster (1111) DEGA TATIMEVE GJIROKASTER Gjirokaster 20,000 2014-11-05 2014-11-06 14910100512014 Shpenzime per qiramarrje ambjentesh 1010051 dega e tatim taksave gjirokaster lik tatim ne burim qera godine tetor 2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Gjirokaster (1111) VODAFONE ALBANIA Gjirokaster 7,712 2014-11-05 2014-11-06 15110100512014 Paga baze 1010051 DEGA E TATIM TAKSAVE GJIROKASTER pagese telefon tetor 2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Gjirokaster (1111) RAIFFEISEN BANK SH.A Gjirokaster 2,326,949 2014-11-03 2014-11-04 147101000512014 Paga baze 1010051 DEGA E TATIM TAKSAVE GJIROKASTER PAGAT TETOR 2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Gjirokaster (1111) ND.UJESJ-KANAL GJIROKASTER Gjirokaster 6,144 2014-10-17 2014-10-23 14510100512014 Uje 1010051 DEGA E TATIM TAKSAVE GJIROKASTER UJE SHTATOR 2014, NR FATURES 61493, NR SERIAL 118766085
  Drejtoria Rajonale Tatimore Gjirokaster (1111) ALBTELEKOM SH.A. Gjirokaster 10,435 2014-10-17 2014-10-17 14610100512014 Sherbime telefonike 1010051 DEGA E TATIM TAKSAVE GJIROKASTER , TELEFON SHTATOR 2014NR DOKUMENTIT 718649512, 718650067, 718650060, 718650143, 718612163
  Drejtoria Rajonale Tatimore Gjirokaster (1111) ND UJSJELLSIT TEPELENE Gjirokaster 912 2014-10-17 2014-10-17 14310100512014 Uje 1010051 DEGA E TATIM TAKSAVE GJIROKASTER UJE GUSHT 2014, KODI KLIENTIT 050378
  Drejtoria Rajonale Tatimore Gjirokaster (1111) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Gjirokaster 137,909 2014-10-17 2014-10-17 14710100512014 Elektricitet 1010051 DEGA E TATIM TAKSAVE GJIROKASTER , ENERGJI KONTRATA NR 36463,18052, 2570
  Drejtoria Rajonale Tatimore Gjirokaster (1111) ND UJSJELLSIT TEPELENE Gjirokaster 912 2014-10-17 2014-10-17 14410100512014 Uje 1010051 DEGA E TATIM TAKSAVE GJIROKASTER UJE SHTATOR 2014, KODI KLIENTIT 050378
  Drejtoria Rajonale Tatimore Gjirokaster (1111) TEA-D Gjirokaster 119,995 2014-10-13 2014-10-15 13910100512014 Shpenzime per mirembajtjen e objekteve ndertimore 1010051 dega e tatim taksavegjirokaster, mirembajtje ambjenti, fatura nr 4 dt 01.09.2014, nr srial 15977004, up nr 4 dt 21.07.2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Gjirokaster (1111) JUPITER COMPUTER SYSTEMS Gjirokaster 80,000 2014-10-13 2014-10-14 14010100512014 Shpenzime per mirembajtjen e paisjeve te zyrave 1010051 dega e tatim taksavegjirokaster, mirembajtje paisje zyre, fatura nr 5113 dt 23.09.2014, seria 158036745
  Drejtoria Rajonale Tatimore Gjirokaster (1111) ALBANIAN COURIER Gjirokaster 480 2014-10-08 2014-10-10 13810100512014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale 1010051 DEGA E TATIM TAKSAVE GJIROKASTER sherbime fat 34758 seria 17855708 dt 30.09.2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Gjirokaster (1111) POSTA SHQIPTARE SH.A Gjirokaster 25,104 2014-10-08 2014-10-10 13910100512014 Posta dhe sherbimi korrier 1010051 DEGA E TATIM TAKSAVE GJIROKASTER sherbime postare shtator 2014, fat 174 dt 30.09.2014 seria 16491504
  Drejtoria Rajonale Tatimore Gjirokaster (1111) NDERMARJA UJESJELLSIT PERMET Gjirokaster 780 2014-10-06 2014-10-07 13810100512014 Uje 1010051 DEGA E TATIM TAKSAVE GJIROKASTER pages uje shtator 2014, fat tat 199 dt 28.09.2014 seria 15774327
  Drejtoria Rajonale Tatimore Gjirokaster (1111) VODAFONE ALBANIA Gjirokaster 7,497 2014-10-06 2014-10-07 13610100512014 Paga baze 1010051 DEGA E TATIM TAKSAVE GJIROKASTER pagese telefon gusht 2014