Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Drejtoria Rajonale Tatimore Gjirokaster (1111) All All 68,948,706.00 152 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Drejtoria Rajonale Tatimore Gjirokaster (1111) ERJALBA Gjirokaster 180,000 2014-04-04 2014-04-07 4410100512014 Shpenzime per qiramarrje ambjentesh 1010051 dega e tatim taksave gjirokaster lik qera godine MARS 2014, KONTRATE
  Drejtoria Rajonale Tatimore Gjirokaster (1111) FERIT MYFTARI Gjirokaster 71,760 2014-04-04 2014-04-07 4810100512014 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim 1010051 DEGA E TATIMEVE MATERIALE PASTRIMI, UP NR 1 DT 05/03/2014, FATURA NR SERIAL 13729062,13729060 DT 13/03/2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Gjirokaster (1111) ND UJSJELLSIT TEPELENE Gjirokaster 1,344 2014-04-04 2014-04-07 4910100512014 Uje 1010051 DEGA E TATIM TAKSAVE GJIROKASTER UJE MARS 2014 NR KONTRATES 3064
  Drejtoria Rajonale Tatimore Gjirokaster (1111) VODAFONE ALBANIA Gjirokaster 2,923 2014-04-04 2014-04-07 4310100512014 Paga baze 1010051 DEGA E TATIM TAKSAVE GJIROKASTER pagese telefon shkurt 2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Gjirokaster (1111) RAIFFEISEN BANK SH.A Gjirokaster 2,591,536 2014-04-01 2014-04-02 4210100512014 Shtese page per funksionin 1010051 DEGA E TATIM TAKSAVE GJIROKASTER pagese pagat MARS 2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Gjirokaster (1111) CEZ SHPERNDARJE Gjirokaster 80,470 2014-03-24 2014-03-24 32 10100512014 Elektricitet 1010051 DEGA E TATIM TAKSAVE GJIROKASTER pagese ENERGJI ELEKTRIKE, SHKURT 2014, GJ, PERMET, TEP
  Drejtoria Rajonale Tatimore Gjirokaster (1111) POSTA SHQIPTARE SH.A Gjirokaster 28,536 2014-03-18 2014-03-19 3010100512014 Posta dhe sherbimi korrier 1010051 DEGA E TATIM TAKSAVE GJIROKASTER pagese SHERBIM POSATAR, FATURA DT 28/02/2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Gjirokaster (1111) NDERMARJA UJESJELLSIT PERMET Gjirokaster 120 2014-03-18 2014-03-19 3110100512014 Uje 1010051 DEGA E TATIM TAKSAVE GJIROKASTER UJE SHKURT 2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Gjirokaster (1111) ALBTELEKOM SH.A. Gjirokaster 10,818 2014-03-13 2014-03-17 3310100512014 Sherbime telefonike 1010051 DEGA E TATIM TAKSAVE GJIROKASTER pagese telefon shkurt 2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Gjirokaster (1111) RAIFFEISEN BANK SH.A Gjirokaster 2,640,140 2014-03-03 2014-03-03 3010100512014 Unspecified 1010051 DEGA E TATIM TAKSAVE GJIROKASTER pagese fat 716867938/8681/8671/8691/7168246675 dt 28.02.2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Gjirokaster (1111) CEZ SHPERNDARJE Gjirokaster 18,122 2014-02-24 2014-02-24 2710100512014 Unspecified 1010051 DEGA E TATIM TAKSAVE GJIROKASTER pagese cez JANAR 2014 me kontrat k36463/f18052/a2570
  Drejtoria Rajonale Tatimore Gjirokaster (1111) ERJALBA Gjirokaster 180,000 2014-02-14 2014-02-17 2510100512014 Unspecified 1010051 dega e tatim taksave gjirokaster lik qera godine fat 12-*2013
  Drejtoria Rajonale Tatimore Gjirokaster (1111) DEGA TATIMEVE GJIROKASTER Gjirokaster 20,000 2014-02-14 2014-02-17 2610100512014 Unspecified 1010051 dega e tatim taksave gjirokaster lik tatim ne burim qera godine fa
  Drejtoria Rajonale Tatimore Gjirokaster (1111) POSTA SHQIPTARE SH.A Gjirokaster 39,960 2014-02-12 2014-02-13 2310100512014 Unspecified 1010051 DEGA E TATIM TAKSAVE GJIROKASTER pagese fat 1 dt 31.01.2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Gjirokaster (1111) ALBTELEKOM SH.A. Gjirokaster 10,516 2014-02-12 2014-02-13 2110100512014 Unspecified 1010051 DEGA E TATIM TAKSAVE GJIROKASTER pagese fat 716867938/8681/8671/8691/7168246675 dt 31.01.2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Gjirokaster (1111) ALBANIAN COURIER Gjirokaster 480 2014-02-12 2014-02-13 2410100512014 Unspecified 1010051 DEGA E TATIM TAKSAVE GJIROKASTER pagese fat 31147dt 31.01.2014 NR SER 12329447
  Drejtoria Rajonale Tatimore Gjirokaster (1111) CEZ SHPERNDARJE Gjirokaster 89,110 2014-02-12 2014-02-13 2210100512014 Unspecified 1010051 DEGA E TATIM TAKSAVE GJIROKASTER pagese cez fat me kontrat k36463/f18052/a2570
  Drejtoria Rajonale Tatimore Gjirokaster (1111) ND UJSJELLSIT TEPELENE Gjirokaster 1,500 2014-02-11 2014-02-12 1810100512014 Unspecified 1010051 DEGA E TATIM TAKSAVE GJIROKASTER pageS FAT 186558 dt 31.01.2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Gjirokaster (1111) NDERMARJA UJESJELLSIT PERMET Gjirokaster 252 2014-02-11 2014-02-12 1710100512014 Unspecified 1010051 DEGA E TATIM TAKSAVE GJIROKASTER pageS FAT 14 dt 28.01.2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Gjirokaster (1111) ND.UJESJ-KANAL GJIROKASTER Gjirokaster 6,144 2014-02-11 2014-02-12 1910100512014 Unspecified 1010051 DEGA E TATIM TAKSAVE GJIROKASTER pageS FAT 20 DT 23.01.2014