Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Drejtoria Rajonale Tatimore Gjirokaster (1111) All All 68,948,706.00 152 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Drejtoria Rajonale Tatimore Gjirokaster (1111) VASIL SHANDRO (L13706404K) Gjirokaster 15,000 2014-10-06 2014-10-07 13710100512014 Shtesa page te tjera 1010051 DEGA E TATIM TAKSAVE GJIROKASTER pagese ekzekutim vendim gjyqi dt 27.08.2013
  Drejtoria Rajonale Tatimore Gjirokaster (1111) DEGA TATIMEVE GJIROKASTER Gjirokaster 20,000 2014-10-06 2014-10-07 13510100512014 Shpenzime per qiramarrje ambjentesh 1010051 dega e tatim taksave gjirokaster lik tatim ne burim qera, shtator 2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Gjirokaster (1111) ERJALBA Gjirokaster 180,000 2014-10-06 2014-10-07 13410100512014 Shpenzime per qiramarrje ambjentesh 1010051 dega e tatim taksave gjirokaster lik qera godine shtator 2014, KONTRATE QERA
  Drejtoria Rajonale Tatimore Gjirokaster (1111) RAIFFEISEN BANK SH.A Gjirokaster 2,387,995 2014-10-02 2014-10-06 133101000512014 Shtese page per funksionin 1010051 DEGA E TATIM TAKSAVE GJIROKASTER pagat shtator 2014. liste pagese
  Drejtoria Rajonale Tatimore Gjirokaster (1111) TREBESHINA L.T.D Gjirokaster 13,000,000 2014-09-30 2014-10-01 3 10100512014 Shpenzime te tjera te jashtzakonshme per pagesen e detyrimeve te prapambetura te rimbursimit te TVSH 1010051 dega e tatim taksave rimbursim tvsh, garanci bankarenr 4/4004 dt 29.09.2014, shkresa e MF NR 4484/1, DT 31.03.2014, URDHER PAGESA NR 3
  Drejtoria Rajonale Tatimore Gjirokaster (1111) ND.UJESJ-KANAL GJIROKASTER Gjirokaster 6,144 2014-09-19 2014-09-26 13110100512014 Uje 1010051 DEGA E TATIM TAKSAVE GJIROKASTER , SHPENZIME UJI GUSHT 2014, FATURA NR 118763172
  Drejtoria Rajonale Tatimore Gjirokaster (1111) ALBTELEKOM SH.A. Gjirokaster 10,186 2014-09-22 2014-09-23 12610100512014 Sherbime telefonike 1010051 DEGA E TATIM TAKSAVE GJIROKASTER TELEFON GUSHT FATURE NR 718463791,582,574,429,032
  Drejtoria Rajonale Tatimore Gjirokaster (1111) NDERMARJA UJESJELLSIT PERMET Gjirokaster 384 2014-09-22 2014-09-23 13010100512014 Uje 1010051 DEGA E TATIM TAKSAVE GJIROKASTER UJI GUSHT 2014,NR FAT 15774266
  Drejtoria Rajonale Tatimore Gjirokaster (1111) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Gjirokaster 5,177 2014-09-22 2014-09-23 12710100512014 Elektricitet 1010051 DEGA E TATIM TAKSAVE GJIROKASTER ENERGJI ELEKTRIKE GUSHT 2014, GJ,TEP, PERMET
  Drejtoria Rajonale Tatimore Gjirokaster (1111) POSTA SHQIPTARE SH.A Gjirokaster 50,286 2014-09-22 2014-09-23 13210100512014 Posta dhe sherbimi korrier 1010051 DEGA E TATIM TAKSAVE GJIROKASTER POSTA GUSHT 2014, FATURA NR 8748288
  Drejtoria Rajonale Tatimore Gjirokaster (1111) ALBANIAN COURIER Gjirokaster 960 2014-09-04 2014-09-04 12510100512014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale 1010051 DEGA E TATIM TAKSAVE GJIROKASTER SHERBIME POSTARE, FATURA NR 33876, DT 31.07.2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Gjirokaster (1111) VODAFONE ALBANIA Gjirokaster 8,653 2014-09-02 2014-09-02 12310100512014 Paga baze 1010051 DEGA E TATIM TAKSAVE GJIROKASTER PAGESE TEL KORRIK 2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Gjirokaster (1111) RAIFFEISEN BANK SH.A Gjirokaster 2,562,193 2014-09-02 2014-09-02 12010100512014 Paga baze 1010051 DEGA E TATIM TAKSAVE GJIROKASTER pagat gusht 2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Gjirokaster (1111) ERJALBA Gjirokaster 180,000 2014-09-02 2014-09-02 12110100512014 Shpenzime per qiramarrje ambjentesh 1010051 DEGA E TATIM TAKSAVE GJIROKASTER, LIKUJDIM QERA AMBJENTI, GUSHT 2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Gjirokaster (1111) DEGA TATIMEVE GJIROKASTER Gjirokaster 20,000 2014-09-02 2014-09-02 12210100512014 Shpenzime per qiramarrje ambjentesh 1010051 DEGA E TATIM TAKSAVE GJIROKASTER, LIKUJDIM QERA AMBJENTI, GUSHT 2014,TATIM NE BURIM
  Drejtoria Rajonale Tatimore Gjirokaster (1111) VASIL SHANDRO (L13706404K) Gjirokaster 15,000 2014-09-02 2014-09-02 12410100512014 Shtesa page te tjera 1010051 DEGA E TATIM TAKSAVE GJIROKASTER , EKZEKUTIM VENDIMI, SHKRESA DT 27.08.2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Gjirokaster (1111) ALBANIAN COURIER Gjirokaster 960 2014-09-01 2014-09-02 11810100512014 Posta dhe sherbimi korrier 1010051 DEGA E TATIM TAKSAVE GJIROKASTER pagese sherbime postare nr fat 33876 dt 31.07.2014 nr serial 16319678
  Drejtoria Rajonale Tatimore Gjirokaster (1111) ND UJSJELLSIT TEPELENE Gjirokaster 624 2014-08-15 2014-08-18 11910100512014 Uje 1010051 DEGA E TATIM TAKSAVE GJIROKASTER pages uje i pijshem korrik 2014 nr serial 220783 nr klientit 050378
  Drejtoria Rajonale Tatimore Gjirokaster (1111) ALBTELEKOM SH.A. Gjirokaster 10,061 2014-08-15 2014-08-18 11610100512014 Sherbime telefonike 1010051 DEGA E TATIM TAKSAVE GJIROKASTER sherbime tel korrik 2014 nr kod 718273027.3300.3290.3306.3632 dt 31.07.2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Gjirokaster (1111) NDERMARJA UJESJELLSIT PERMET Gjirokaster 120 2014-08-15 2014-08-18 11310100512014 Uje 1010051 DEGA E TATIM TAKSAVE GJIROKASTER uje i pijshem korrik 2014 nr fat 376 dt 28.07.2014 seria 14407900